Aynı şey benm basımada geldı ciğdem için aradım ıkı kere!!alamayız dedıler dedım ben calısıyorum 6 da orda olabılıım o saatten sonra ne andac a ne cıgdeme yer bulabılırsınız hftasonu gelin dedıler!! Hvesım kactı resmen ya arkadasım anlamadıgım su hep aynı musterıler gıdıyor galıba bır devırdaim var orada bırakın da yenı ınsanlarda baktırabılsın yda cafe sahıplerı bu konuda bır cozüm uretsın boyle sacmalık gormedım . .!
bnada cezmini numarasını yazarmısınız lütfenMerak eden arkadaşlar için;Cezmi'ye fal baktırdım,çokta memnun kaldım.Yüzyüze bakım almıyor sadece telefonda bakıyor.Çok pozitif bir enerjisi var.Ben iyiki baktırmışım diyorum sonuç olarak ,umarım Cezmi hayat boyu iletişimimin daim olacağı son rehberim olur.
Tabi yazarimBaktirinca bizede haber verir misin :)
Ben bu sali baktirdim onumde 5 kisi vardi2 saat gibi bir zamasonrabana sira geldi telefonlarandevu vermiyolarmis 13.30 da ordaydim 4.00 de ciktim.Andaç'ı ben de merak ediyorum ama ilk gittiğimde çok sıra vardı alamaz dediler. İkincisinde önceden arayayım dedim, izindeydi. Üçüncüde de aradım haftasonu gelin haftaiçi akşam çok yoğun oluyor dediler. Bu ne yoğunluk ya
Kaave falı daha iyi valla hemde ücretsiz daha mutlu etmeye başladı :)) ne varsa halim o çıksın falım delirmeye başladım galiba
Ewet derya abla aman ne yapımDerya abla mı bu?
Ewet derya abla aman ne yapım
Orda canım nuray cafe46 nalan a baktırdın mı sende?[/QUOT
Hayır Nalan'a baktırmadım suan kumru cafedekı kadını merak edıyorum bu Nalan nasıl nerde bakıyor 3 haftadır baktırmıyorum fal ıyı bırı olursa baktıracagım
SELENA'DAN FIRÇA YİYİNCE KAYBOLDUAlcanzr nerelerde bilen var mı , yakın zamanda hiç foruma giriş yapmamış ....
Levent hic bilmio.. niko nun bana söylediği bikac sey çıkmıştıMerhaba kadıköy sığınak cafede fal baktıranınız var mı? Birde en iyi fal tarot mu kahve mi?
Cezmiyi ben de mi denesem ?bnada cezmini numarasını yazarmısınız lütfen
Cafe 46 nalan nerde ki? Tlf da bakar mi birdeYaklasık 30 falcı gezmis biri olarak :))) en iyi üç falcım isim veren verdikleri tarih tutan herşeyi eksiksiz bilen bakırköyde cafe46 nalan hanım.. cafelaf andaç... cafefincan nuray bu üçü efsanedir... Nalan ablanın verdigi tarihlerde günü gününe yaşadım olayları sevdigimin beni terkettigini ismini soyadını patpat söledi :) andaçında verdigi tarihi beklıorm o da isim verio gerçekten cok cok iyi falcılar bunlar melekler kahvesinde de kadir ve umut iyidir iyi
bulabildiniz mi noyu?yazdığım gibi melahatin numarası yok bende bana yazarlarsa zaten burdan ilan ederim herkeseisteyen alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?