- 23 Ağustos 2012
- 51.827
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.353
- 898
cerican ama şöyle bişi var, bende mi durum bu bilmiyorum.
-yiğit üzerinden konuşmuyorum bu arada:-
ben fal baktıracağım zaman cidden kötü psikolojide oluyorum.
üç gün bekleyemem hani.
o an rahatlamaya ihtiyacım var benim.
bir de seni karşındakilerin oyalaması kötü oluyor.
ben ayla'da yaşadım bunu. hep anlaştık, sözleştik. en son yine sözleştik. geçen cts bakacaktı. bir hafta önce yani.
sonra kayıp.
hani hobi olarak fal baktırmıyorsan, psikolojin bozuksa bu çok kötü etkiliyor.
ben ayla'yı sildim artık. gülsüm'de bunun rahatlığı oldu, gece de olsa bakarım ben modunda takıldı hep. hani iyi kötü tartışılır da. para veriyoruz, hizmet almak istiyoruz gibi düşünmek lazım.
yiğit'in falını beğendim, çok da bekletmedi beni. ama arkadaşın ruh halini anlayabildim.
Yazmaya usenmistim.. bende cumartesi gunumu aynen bu sekilde gecirdim.. nalan hnm a gittim.. guya kartlara bakti.. ama gozlerini gozlerime dikti ve olan biteni anlatti.. simdi verdiği tarihi bekliyorumdün cafe 46 nalan hanıma gittim.
o güzel mekanda bir türk kahvesi keyfinden sonra fincanı kapattım.
nalan hanım fincanı açtı tarot kağıtlarını da açtı gözlerime bakarak tıkır tıkır anlattı herşeyi...
şimdi verdiği tarihleri bekliyorum.
ilk fırsat bulduğumda nalan hanımın ziyaretine tekrar gidicem
o kadar iyi miydi yavru? ben bu sıra gelemem ama... şaşırdım yani.Yazmaya usenmistim.. bende cumartesi gunumu aynen bu sekilde gecirdim.. nalan hnm a gittim.. guya kartlara bakti.. ama gozlerini gozlerime dikti ve olan biteni anlatti.. simdi verdiği tarihi bekliyorum
Valla prensess .. iyiydi... gelirsen hbr et :)o kadar iyi miydi yavru? ben bu sıra gelemem ama... şaşırdım yani.
Insallah bu fıncanda çalışan zuhaldır cok ıyıdı çünkü kıloluca bıraz degılmı benım dedıgım sene 4sene olucakistanbulda zuhal var tek kelime ile süper bakıyo ağzım açık kaldı hayatımda hiçbirşey beni bu kadar şaşırtmamıştı kendisi telefondada bakıyor denemek isteyenlere yardımcı olabilirim
Cafe 46 nalan nerde ki? Tlf da bakar mi birde
cafe 46 nalan hanıma giden başka yokmu?
bana söyledikleri genelde olumluydu .. hatta dedim ki ablacım umarım pembe tablo çizmiyorsundur dedim o da dedi ki ; bu iş olmayacaksa söylerdim.. o kadar çok kız karşımda hıckıra hıckıra ağladı ki olmaz dediim için dedi.. simdi de senin yazdıgını görünce anladım ki pembe tablo cizmiyor .... ohh beecanım geçen bir arkadasım daha gitti ona da cıktıgı cocugun hayırsız oldugunu ve ona geri dönmeyecegini söylemis hakkaten de cocuk dönmiycek cnkü baskasıyla evleniyor yakında yani diger falcılar gibi herkese olumlu pozitif konusmuo ne görüosa onu sölüo
gittim cnm cumartesi gayette memnun kaldım ... :))evet canım telde de bakıyormus 50 tl ye.. normalde 40 a bakıyor yüzyüze. cafe46 bakırköyde sahile inen kumpircilerin ve pasajların oldugu caddedeki klisenin arka giris kapısının ordaki yolda canım :)
gittim cnm cumartesi gayette memnun kaldım ... :))
vallaa değişik bi kadın .. güya tarot bakıyor .. kağıtlara bakmadan gözün bakarak .. maşallah maaşallaahhh :)Bak şimdi takıldım bende mi gitsem yaaa :))
vallaa değişik bi kadın .. güya tarot bakıyor .. kağıtlara bakmadan gözün bakarak .. maşallah maaşallaahhh :)
cafe 46 diye yazıp buldum netten canım .. normal tlf ile aradımTelefonu var mı ? Yarın için randevu alayım bakalım ...
gülsüm de mi 3 hafta demişti :)belki telefonla denerim o zaman ben de. şu sıra çok baktırdım az bi durayım da. 3 haftalık süre vermişti herkes, o süreyi dolduruyorum.
gülsüm çok yakın zaman dedi. bu aralar olacak gibi düşünüyorum dedi :) aslında olacak dedikleri oldu gibi ama ben netleşmeden çok konuşamıyorum, korkuyorum:)))gülsüm de mi 3 hafta demişti :)
Zuhal şu anda nerde fal bakiyormus acaba biliyormusunuz baska dediklerini ciktimi peki sizebu arada zuhale konuştum cafe fıncandakı zuhal cok ıyıdır bana fal bakarken kadardesın trafık kazası gecırecek dedı o sıradada gerçekten kardesım o sırada trafık kazası gecırmıs benı aradı 3-4 sene önce fal baktırmıştım sonra ordan ayrılmıştı bulamadım ama tavsıye ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?