İstanbul'da Fal - Falcılar

Aynen katiliyorum , o an acil ihtiyacim olmustu benim de. Bekledikce daha da cok kafayi yemistim, zira tam bir krizde baktirmistim ben Yigit'e.

Ben 1 hafta mi ne beklemistim, cok beklemistim. Fali ben de cok begenmistim.

Yazmaya usenmistim.. bende cumartesi gunumu aynen bu sekilde gecirdim.. nalan hnm a gittim.. guya kartlara bakti.. ama gozlerini gozlerime dikti ve olan biteni anlatti.. simdi verdiği tarihi bekliyorum

Yazmaya usenmistim.. bende cumartesi gunumu aynen bu sekilde gecirdim.. nalan hnm a gittim.. guya kartlara bakti.. ama gozlerini gozlerime dikti ve olan biteni anlatti.. simdi verdiği tarihi bekliyorum
o kadar iyi miydi yavru? ben bu sıra gelemem ama... şaşırdım yani.

Yani bende 1 hafta beklrdi eger soleseydi ama durumsuanda cokdaha farkli ben parayi yatirdim bana ilk bu aksam degil yarin bakalim dedi ertesi gun yazdim cevap dahi vermedi buraya yorum atim heme cevap verdi umartesi size cok gzl fal bakicam dedi dun gene yazdim cevap yok. Bu yaptgi terbiyesizliken sonunda yazdim falda istemiyorum parayida geri istemiyorum gene cevap vermedi kara sizin bosu bosna oyaladi bni verdigim paranin gitmesini saymiyorum bile

istanbulda zuhal var tek kelime ile süper bakıyo ağzım açık kaldı hayatımda hiçbirşey beni bu kadar şaşırtmamıştı kendisi telefondada bakıyor denemek isteyenlere yardımcı olabilirim
Insallah bu fıncanda çalışan zuhaldır cok ıyıdı çünkü kıloluca bıraz degılmı benım dedıgım sene 4sene olucak

Cafe 46 nalan nerde ki? Tlf da bakar mi birde

evet canım telde de bakıyormus 50 tl ye.. normalde 40 a bakıyor yüzyüze. cafe46 bakırköyde sahile inen kumpircilerin ve pasajların oldugu caddedeki klisenin arka giris kapısının ordaki yolda canım :)

cafe 46 nalan hanıma giden başka yokmu?

canım geçen bir arkadasım daha gitti ona da cıktıgı cocugun hayırsız oldugunu ve ona geri dönmeyecegini söylemis hakkaten de cocuk dönmiycek cnkü baskasıyla evleniyor yakında yani diger falcılar gibi herkese olumlu pozitif konusmuo ne görüosa onu sölüo

bana söyledikleri genelde olumluydu .. hatta dedim ki ablacım umarım pembe tablo çizmiyorsundur dedim o da dedi ki ; bu iş olmayacaksa söylerdim.. o kadar çok kız karşımda hıckıra hıckıra ağladı ki olmaz dediim için dedi.. simdi de senin yazdıgını görünce anladım ki pembe tablo cizmiyor .... ohh bee

belki telefonla denerim o zaman ben de. şu sıra çok baktırdım az bi durayım da. 3 haftalık süre vermişti herkes, o süreyi dolduruyorum.

bu arada zuhale konuştum cafe fıncandakı zuhal cok ıyıdır bana fal bakarken kadardesın trafık kazası gecırecek dedı o sıradada gerçekten kardesım o sırada trafık kazası gecırmıs benı aradı 3-4 sene önce fal baktırmıştım sonra ordan ayrılmıştı bulamadım ama tavsıye ederım

Zuhal şu anda nerde fal bakiyormus acaba biliyormusunuz baska dediklerini ciktimi peki size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…