İstanbul'da Fal - Falcılar

Suanda saat 11 ben dekontuda resmini koydum dunde yigite baktiricami yazdim aize dun bana aksam bakicam dedi bekledim 12 de bana yarin bakalimmi dedi olur dedim 8 den beri yaziyorum ve bana cevap dahi vermiyor kendisi gecen sende baktirmisdim cogu isteyen insana numarasini bile verdim yaptigi cok buyuk terbiyesizlik. Bu yaptigini her yigit konusu acildiginda tekrar tekrar yazicam bilginize.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben msj attikdan sonratekrar bir msj geldi yigit beyden sanirim suanda bir hastligivarmis ve bakiagini soyledi farkli ir durum olursa sizede ileticem.

Yigit beyden ozur diliyorum kendisi suanda bana ulasdi basina tahliszi birkac sey gelmis cevap verememesnin sebbi buymus yaptigim yorum kalkmadigi icin tekrar yorum atiyorum basina gelen seyi bilmedigim icin kendisinden tekrar ozur diliyorum acil sifalar diliyorum. Herkese iyi geceler

Yigit bu konuda hassastir.. hatta bi keresinde bana 8 gibi demişti saat 11 oldu hala aramamisti.. bende yazdim yigit yarin bakalim diye.. olmaz dedi.. 20 dakika sonra ara dedi.. aradim bakti.. daha once de bu konuyla ilgili negatif hic bisi okumadim.. hemen karalamayalim arkadaslar..biz istiyoruz ki hersey istedigimiz zaman olsun.. baska biyerlerde insanlar nelerle uğraşıyor bilemeyiz.. en azindan bu gibi surecleri hemen forumda paylasmaktansa.. sonuca ulasinca surecle birlikte yaparsak daha makbul olur bence...

sen daha önce baktırdın anlaşılan sana dedikleri çıktı mı

dün cafe 46 nalan hanıma gittim.
o güzel mekanda bir türk kahvesi keyfinden sonra fincanı kapattım.
nalan hanım fincanı açtı tarot kağıtlarını da açtı gözlerime bakarak tıkır tıkır anlattı herşeyi...
şimdi verdiği tarihleri bekliyorum.
ilk fırsat bulduğumda nalan hanımın ziyaretine tekrar gidicem

bilmeyenlere
bakırköy klisenin arka tarfında cafe sokağı var.
yerini kolay buldum ama randevu almanız gerekiyor

istanbulda zuhal var tek kelime ile süper bakıyo ağzım açık kaldı hayatımda hiçbirşey beni bu kadar şaşırtmamıştı kendisi telefondada bakıyor denemek isteyenlere yardımcı olabilirim

son 3 günümü onedio isimli internet sitesinin yere göğe sığdıramadığı falcıları gezmekle harcadım. hiçbir özelliği yok. ki zaten onedio'nun altındaki yorumlarda da benim gibi düşünen çok kişi var. onlar da memnun kalmamış ve siteyi parayla reklam yapmakla suçlamışlar. sonuna kadar haklılar.

Kızlar iyi geceler... Kozyatağında Sevim diye biri varmış, deneyen oldu mu? Bugün bi ablamız çok övdü de mükemmel biri isim falan veriyor ve söyledikleri de çıkıyor falan dedi, yalan söyleyip reklam yapacak biri değil kariyeri karakteri vs. bildiğim biri çünkü... Ama deneyen varsa burda yorum almak isterim çünkü burda hiç duymadım bu yüzden merak ettim???

Merhaba
Ben Kozyatağı Sevim Hanıma uzun yıllardır hep Kozyatağında birkaç cafe değiştirerek baktığı için güvenerek gittim fakat maalesef hiçbiri çıkmadı.Kahve bahane olarak söylüyor , malum diğer varlıklardan alıp söylenenler pek çıkmıyor zaten

Dun yigit bey ile ilgili bazi seyler paylasmisdim daha sonra bana kendisi donmusdu ve bana bakamama sebeplerini acikladi araya saglik girdigi icin bende tekrar yorum yapip kendisinden ozur diledim. Ve bugun ne kadar yanildigimi gene anladim konu para falan degil suanda sadece 2 gundur beni bosu bosuna oyaladi telefon basinda bekletti bugunde yazdim kac kerw okuyup gordugu halde cevap dahi vermedi.konusmalari tekrar buraya atmamin bir anlami yok 1 yildir bu siteye yaziyorm bu yazimin karalama olmadigini herkes anliyabilir. Cogu kisiye kendisinin numarasini ben vermisimdir ve kendiaini ovmusumdur.simdi isteyen istedigini diyebilir istedigi sekilde savunabilir. Benim solucegim sey sadece yapilan cok buyuk bir terbiyesizlik burda para mevzusuna hic girmek istemiyorum bosu bosuna tekrar konusmalari veya dekontu atmama gerek bile yok kendisinede soledigim gibi artik tek bir mazeret bile kabul etmiyorum.3 gundur sabahtan aksama kadar telefon basinda bekletti kendisi beni.bu msji yazmadan oncede tam 2 saat once kendisine msj attim ve gene bana geri donmedi.ben bu durumda gercekten magdur oldum sizide uyarmak istiyorum herkesin bilgisine.

bir sey sormak istiyorum cafe de flore'deki ömür, eskiden istasyon cafe fal bakan ömür abla mı? aynı kişi mi onlar bilen var mı?

Yigit ilk bakacagi zaman beni de cok bekletmisti, durum soyle ki bakasi yoksa bakmiyor. Yani frekansin tam gelmesini bekliyor diyeyim :)

Yigit ilk bakacagi zaman beni de cok bekletmisti, durum soyle ki bakasi yoksa bakmiyor. Yani frekansin tam gelmesini bekliyor diyeyim :)

cerican ama şöyle bişi var, bende mi durum bu bilmiyorum.
-yiğit üzerinden konuşmuyorum bu arada:-

ben fal baktıracağım zaman cidden kötü psikolojide oluyorum.
üç gün bekleyemem hani.
o an rahatlamaya ihtiyacım var benim.
bir de seni karşındakilerin oyalaması kötü oluyor.
ben ayla'da yaşadım bunu. hep anlaştık, sözleştik. en son yine sözleştik. geçen cts bakacaktı. bir hafta önce yani.
sonra kayıp.

hani hobi olarak fal baktırmıyorsan, psikolojin bozuksa bu çok kötü etkiliyor.

ben ayla'yı sildim artık. gülsüm'de bunun rahatlığı oldu, gece de olsa bakarım ben modunda takıldı hep. hani iyi kötü tartışılır da. para veriyoruz, hizmet almak istiyoruz gibi düşünmek lazım.

yiğit'in falını beğendim, çok da bekletmedi beni. ama arkadaşın ruh halini anlayabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…