Niko kım cnm nerde bakıyorLevent hic bilmio.. niko nun bana söylediği bikac sey çıkmıştı
Yigit bu konuda hassastir.. hatta bi keresinde bana 8 gibi demişti saat 11 oldu hala aramamisti.. bende yazdim yigit yarin bakalim diye.. olmaz dedi.. 20 dakika sonra ara dedi.. aradim bakti.. daha once de bu konuyla ilgili negatif hic bisi okumadim.. hemen karalamayalim arkadaslar..biz istiyoruz ki hersey istedigimiz zaman olsun.. baska biyerlerde insanlar nelerle uğraşıyor bilemeyiz.. en azindan bu gibi surecleri hemen forumda paylasmaktansa.. sonuca ulasinca surecle birlikte yaparsak daha makbul olur bence...Yigit beyden ozur diliyorum kendisi suanda bana ulasdi basina tahliszi birkac sey gelmis cevap verememesnin sebbi buymus yaptigim yorum kalkmadigi icin tekrar yorum atiyorum basina gelen seyi bilmedigim icin kendisinden tekrar ozur diliyorum acil sifalar diliyorum. Herkese iyi geceler
sen daha önce baktırdın anlaşılan sana dedikleri çıktı mıYigit bu konuda hassastir.. hatta bi keresinde bana 8 gibi demişti saat 11 oldu hala aramamisti.. bende yazdim yigit yarin bakalim diye.. olmaz dedi.. 20 dakika sonra ara dedi.. aradim bakti.. daha once de bu konuyla ilgili negatif hic bisi okumadim.. hemen karalamayalim arkadaslar..biz istiyoruz ki hersey istedigimiz zaman olsun.. baska biyerlerde insanlar nelerle uğraşıyor bilemeyiz.. en azindan bu gibi surecleri hemen forumda paylasmaktansa.. sonuca ulasinca surecle birlikte yaparsak daha makbul olur bence...
Kızlar iyi geceler... Kozyatağında Sevim diye biri varmış, deneyen oldu mu? Bugün bi ablamız çok övdü de mükemmel biri isim falan veriyor ve söyledikleri de çıkıyor falan dedi, yalan söyleyip reklam yapacak biri değil kariyeri karakteri vs. bildiğim biri çünkü... Ama deneyen varsa burda yorum almak isterim çünkü burda hiç duymadım bu yüzden merak ettim???
yok cnm baktırmadım 3 haftadır fal baktırmıyorum sanırım kevsere baktıracagım yada nurayaOrda canım nuray cafe46 nalan a baktırdın mı sende?
Dun yigit bey ile ilgili bazi seyler paylasmisdim daha sonra bana kendisi donmusdu ve bana bakamama sebeplerini acikladi araya saglik girdigi icin bende tekrar yorum yapip kendisinden ozur diledim. Ve bugun ne kadar yanildigimi gene anladim konu para falan degil suanda sadece 2 gundur beni bosu bosuna oyaladi telefon basinda bekletti bugunde yazdim kac kerw okuyup gordugu halde cevap dahi vermedi.konusmalari tekrar buraya atmamin bir anlami yok 1 yildir bu siteye yaziyorm bu yazimin karalama olmadigini herkes anliyabilir. Cogu kisiye kendisinin numarasini ben vermisimdir ve kendiaini ovmusumdur.simdi isteyen istedigini diyebilir istedigi sekilde savunabilir. Benim solucegim sey sadece yapilan cok buyuk bir terbiyesizlik burda para mevzusuna hic girmek istemiyorum bosu bosuna tekrar konusmalari veya dekontu atmama gerek bile yok kendisinede soledigim gibi artik tek bir mazeret bile kabul etmiyorum.3 gundur sabahtan aksama kadar telefon basinda bekletti kendisi beni.bu msji yazmadan oncede tam 2 saat once kendisine msj attim ve gene bana geri donmedi.ben bu durumda gercekten magdur oldum sizide uyarmak istiyorum herkesin bilgisine.
Yigit ilk bakacagi zaman beni de cok bekletmisti, durum soyle ki bakasi yoksa bakmiyor. Yani frekansin tam gelmesini bekliyor diyeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?