Hatırladığım zuhalde sadece oydu fakat kız arkadaslarım sureklı gıderdı dedıgım gıbı 3-4 sene olduZuhal şu anda nerde fal bakiyormus acaba biliyormusunuz baska dediklerini ciktimi peki size
Ben Nalandan hıc memnun kalmadım cok basıt bır faldı yuzeysel bakıyor ..40 lıraya degecek bır fal degıl arkadaslar denemek ısteyen denesınde bahsettıgı kısıyle olucak dedıgı kısıyle olmadı yanı kısa sure sonra tersı cıktı
Ben Nalandan hıc memnun kalmadım cok basıt bır faldı yuzeysel bakıyor ..40 lıraya degecek bır fal degıl arkadaslar denemek ısteyen denesınde bahsettıgı kısıyle olucak dedıgı kısıyle olmadı yanı kısa sure sonra tersı cıktı
Yavrum.. tutarsa yazarim.. bi süre verdiDeğişik bi isim duydum sanki : NALAN :) hem de övenler yeni üye değil eskiler... An ve geçmişi bilmek değil de geleceği yönelik söyledikleri tutuyor mu peki? Evet diyen biri telefonunu mesaj atabilir mi bana rica etsem??
merhaba canım çiğdeme ilk gittiğimde bana deli dehşet fal bakmıştı, aklımdan geçirdiğim insanın olmayacağını kötü yönlerini bir bir dökmüştü neyse ben tabi pek hoşnut olmadım durumdan aradan zaman geçti iki yada üç kez daha baktırdım bu seferde hep duymak istediğim şeyleri duysamda en doğrusu ilk baktığı faldı . Anda tüm fallarından memnunum ama ileriye yönelik vs en doğru olan ilk faldıBen Laf Cafe'de Andaç ve Halil'den sonra bugün de ilk kez Çiğdem'i denedim, benzer söyledikleri var ama onlardan farklı şeyler de söyledi bana, artık bilmiyorum çıkar mı, neler tutar, neler tutmaz ama merak ediyorum Çiğdem'le ilgili neler düşünüyorsunuz???
Beni de bu fal olayı fena sardı, bağımlılık gibi bişey oldu resmen
cnm burdanda ısım verde bızde yanılgıya dusup gıtmeyeyımYıllarca falcı falcı gezmemin başıma bela olduğu ve yeni kurtulduğum bir dönemdeyim. Kızlar falcı, büyücü, medyum aman diyeyim uzak durun
merhaba canım çiğdeme ilk gittiğimde bana deli dehşet fal bakmıştı, aklımdan geçirdiğim insanın olmayacağını kötü yönlerini bir bir dökmüştü neyse ben tabi pek hoşnut olmadım durumdan aradan zaman geçti iki yada üç kez daha baktırdım bu seferde hep duymak istediğim şeyleri duysamda en doğrusu ilk baktığı faldı . Anda tüm fallarından memnunum ama ileriye yönelik vs en doğru olan ilk faldı
Edirneli melahat hala ayni performansinda mi onu çok merak ediyorum. Yoksa edirneye gitmek birşey değil bana yakin :)Arkadaslar merhaba
Çeşitli kaynaklardan yaptığım araştırmalar sonucu Edirne'li Melahat ve Nebahat hanimlar çok iyi bakiyormus. Fakat telefonu olanlar dahi kaybetmis. Bir türlü telefon numaralarına ulaşamadım. Aranizda bu bayanların telefon numaralarını bilen varsa paylaşabilir mi cok rica ediyorum
Iyi değilse boşa benzin yakmasin arabamArkadaslar merhaba
Çeşitli kaynaklardan yaptığım araştırmalar sonucu Edirne'li Melahat ve Nebahat hanimlar çok iyi bakiyormus. Fakat telefonu olanlar dahi kaybetmis. Bir türlü telefon numaralarına ulaşamadım. Aranizda bu bayanların telefon numaralarını bilen varsa paylaşabilir mi cok rica ediyorum
Iyi değilse boşa benzin yakmasin arabam
benzini paylaşalım beraber gidelimIyi değilse boşa benzin yakmasin arabam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?