İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar merhaba hepinize,

Daha önce de yazma fırsatım olmuştu. Şimdi Kevser'in baktığı falda çıkan bir şeyi yazmak istedim. Kevser bundan 2 ay öncesinde baktığında eski erkek arkadaşımla hemen değil yani bir kaç hafta içinde değil de aralık sonu, ocak ayı başında gibi konuşmaya başlayacaksınız ancak aralık-kasım sonu gibi biriyle tanışacaksın bu adam çok çaba sarf edecek önce hoşuan gidecek sonra istemeyecksin dedi. Böbreklerine dikkat et ya da idrar yolu iltihabı gibi bişey yaşayabilirsin doktorda görüyorum seni, dkkat et dedi. Ve bingo! İki hafta önce sabah akşam iğne bir torba dolusu ilaçla günlerimi geçirdim. İsmi Serkan olan biriyle de tanışabilirsin demişti ofisin karşısında bu isim de bi eleman beni sormuş falan. Diyeceğim o ki dünya tatlısı bi adamla tanıştım ve bu tanışma sonrasında hayatım boyunca hissetmediğim kadar özel hissettim kendimi. Ancak sürekli rüyamda eski erkek arkadaşımı gördüm, ya bana mesaj atıyor ya yazıyordu, en son rüyamda ise evlenmişiz bi evin içindeyiz, onda damatlık vardı ama bende gelinlik yoktu çok mutluyuz falan. Kendimi onu aldatıymuş gibi hissettim ve yeni tanıştığım insana olmaz dedim. Arada çok tanıdık vardı herkes araya girdi ama kabul etmedim. Biliyorum ki onun gibisi bir daha denk gelmeyecek. Eski erkek arladaşımla da 7 aya yakındır bitti en son ekim ayında iki gün konuştuk tekrar kavga ettik falan.

Diyeceğim o ki, Kevser'in söylediklerini yaşadım ama hala adam arayıp sormadı

Kızlar çok zor biliyorum şu fala kendini kaptırmamak lazım en son Kevser'e baktırdım o kadar. Söz verdim kendime bir daha fal yok diye ama şeytan dürtüyo. Nette araştırırken ya latif isminin çok işe yaradığını okumuştum. Bunu denedim 1 hafta içinde hayatımda öyle güzellikler yaşadım ki. Bir de yine burada okuduğum ve işe yaradığını söyleyen bi hatun vardı. Onun yaptıklarını deniyorum. Kağıda aklınızdan geçen bütün olumsuzlukları yazıp seni seviyorum, lütfen beni affet diye yazın ve atın yazıyı. Ne çok yazdım. Öyle araftayım ki öyle aradayım ki bu belirsizlik bazen aklımı kaybettirecek gibi geliyor. Bunca zaman çok kişiye fal baktırdım sayısını ve harcadığım parayı bilmiyorum inanın. Ama elde var sıfır :)

Hani ne olacak, bu gidişat nere de son bulacak bilemiyorum. İçimi dökmek istedim biraz da. Bi adam atakılı kağıl hayatımızı mahvediyoruz ama akıllanmıcaz eminim.

Herkese sevgiler.

Değişik bi isim duydum sanki : NALAN :) hem de övenler yeni üye değil eskiler... An ve geçmişi bilmek değil de geleceği yönelik söyledikleri tutuyor mu peki? Evet diyen biri telefonunu mesaj atabilir mi bana rica etsem??

Ben Nalandan hıc memnun kalmadım cok basıt bır faldı yuzeysel bakıyor ..40 lıraya degecek bır fal degıl arkadaslar denemek ısteyen denesınde bahsettıgı kısıyle olucak dedıgı kısıyle olmadı yanı kısa sure sonra tersı cıktı

tüüüühhh gitmeyelim o zaman az parada değil yani 40 tl ....

Şu sıkıntılarımız ve streslerimiz son bulsada bıraksak artık şu fal işlerinii .....

şu sıralar nalan ismi çok geçiyor açıkçası çok merak ettim ama halil le nalan arasında kaldım. halile çok kez baktırıp memnun kaldığım olmuştur enerjisi çok güzel nalanda aklıma takıldı sizce hangisine baktırayım

merhaba beğenmedim derken anı geçmişi mi bilemedi burda ismi duyuldu diye havalandı sallama bir fal mı baktı ?

Ben Laf Cafe'de Andaç ve Halil'den sonra bugün de ilk kez Çiğdem'i denedim, benzer söyledikleri var ama onlardan farklı şeyler de söyledi bana, artık bilmiyorum çıkar mı, neler tutar, neler tutmaz ama merak ediyorum Çiğdem'le ilgili neler düşünüyorsunuz???
Beni de bu fal olayı fena sardı, bağımlılık gibi bişey oldu resmen

Bir de bir şey farkettim, aslında gittiğim falcılardan mutlaka tutanlar oluyo, ben onları birleştiriyorum, yama gibi yani parçaları birleştiriyorum resmen :) Şimdiye kadar Seba, Kevser, Andaç ve Halil'e gittim, hepsinden de parça parça tutan şeyler oldu valla, sırayla gitmeye devam ediyorum, biri beni durdursun...

merhaba canım çiğdeme ilk gittiğimde bana deli dehşet fal bakmıştı, aklımdan geçirdiğim insanın olmayacağını kötü yönlerini bir bir dökmüştü neyse ben tabi pek hoşnut olmadım durumdan aradan zaman geçti iki yada üç kez daha baktırdım bu seferde hep duymak istediğim şeyleri duysamda en doğrusu ilk baktığı faldı . Anda tüm fallarından memnunum ama ileriye yönelik vs en doğru olan ilk faldı

Canım benim gittiklerimin listesi epey uzun ama sana gittiklerimden bazılarını yazayım; tasula kocası imam kızı roza yanlarındaki melda melekler kahvesi meryem, semboldeki levent - serkan, cansu ve ışık, rita, maltepe'deki ergün , kartal minibüs caddesinde ayşe şimdilik aklıma bunlar geliyor ama aklıma geldikçe güncellerim. Faldı hocaydı derken bütün musallatlarını bana göndermişler, geçen hafta tamamaen Allah'ın hikmetiyle bir hocaya gittim (kocamla beraber) adam bana okudu üfledi bir daha falcı - fal - hoca yok dedi, inanın yeniden doğmuş gibiyim. Diğer konuda yazdım canım görebilirsin, bence kimlere gitmeyelim demeyin, hiç gitmeyin. Çektiğimi Allah bilir.

Arkadaslar merhaba

Çeşitli kaynaklardan yaptığım araştırmalar sonucu Edirne'li Melahat ve Nebahat hanimlar çok iyi bakiyormus. Fakat telefonu olanlar dahi kaybetmis. Bir türlü telefon numaralarına ulaşamadım. Aranizda bu bayanların telefon numaralarını bilen varsa paylaşabilir mi cok rica ediyorum

Baya detaylı şeyler söyledi, bende olumsuz söylediği şeyler oldu ama haklıysa yapacak bişey yok, çok ileriye yönelik durumlar da var. Bakalım neler tutacak, aradan zaman geçince tekrar baktırırım zaten. Saol canım dediğini aklımda bulundurucam Denemeye değer biri gibi geldi bana açıkçası

Edirneli melahat hala ayni performansinda mi onu çok merak ediyorum. Yoksa edirneye gitmek birşey değil bana yakin :)

Iyi değilse boşa benzin yakmasin arabam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…