İstanbul'da Fal - Falcılar

Nebahat isimli olan bayan telefondan da bakıyormuş. Melahat bakar mı bilemiyorum ama bulsam telefonlarını Edirneye de gitmeye razıyım ben :)
Yok mu numamrası olan? Yada madem Edirnelilerin hisleri kuvvetli başka bir Edirneli falcı tanıyan öneren çıkar mı acaba? :)

merhaba beğenmedim derken anı geçmişi mi bilemedi burda ismi duyuldu diye havalandı sallama bir fal mı baktı ?

Yanı ıstersenız dedıklerını yazayım eger bende bır< faldan anlıyorsam kesınlıkle gıtmem tekrar yanı..cok hızlı konusuyor ezberlemıs gbı fıncan yda kart fln kesınlıkle acmıo hızlıca ehrbakja harflerı hızlıca soyluyo bu kısıyle ılgılı sorun yasamıssın gecmıste smdı baska brı var onla olucak senı sevıyo ıs yerınde brz skılmıssın ama ıstedgın gbı olucak mıras drumu mu var szın mahkemelıkl sen sole bole bu cocuklla evlencen vs.. Allah askına bu nun neresı yetenek nolur brz mantıklı olur ya komsu teyze falı bu bıldıgın vermıycektım para da ..ben dha detaylı fallar gordugu cın bunlara 40 lıra vermek ayıp gelıyo.. benden soylemesı

Kevser i merak edıyorum nerede ne kadar a nasıl bakıyor?? gercekten detaylı bır fal mıydı baktıgı

bağdat caddesinde güzel falcı bilen var mı?

kızlar dün işim vardı bakırköyde, gelmişken şu nalan hanımcığımı da göreyim dedim. abooooooo ben zaten bi yıl öncesinde ona baktırmışım meğer, hemencecik tanıdım. allah yukarıda yalan olmasın o baktığı falda içimi daraltmıştı çünkü bütün falcılar pembe bi tablo çizerken bu hatun olmayacak bu çocukla, bi ara konuşmayacaksınız o gelecek bu kez sen istemeyeceksin gibi şeyler söylemişti. cidden onca zamandan sonra bakınca aynen böyle yani. tekrar fal baktırmadım ama kadın biliyo bişeyleri galiba bilemedim. bu arada matilda81 için de sevindim mutluluğun daim olsun bacım

böyle şeyler duyunca seviniyorum.. nalan bana da dediki asla pembe tablo çizmem.. hatta burda karsımda alayan cok kişi olmustur demişti.. demekki doğruymus :)

nerde bakırköyde bu yer bilen trif edebilir mi acaba?

Canım bakırköyde kilisenin arkasında cafe46, çingene cafenin yanında. yalnız geç gittim ben biraz hani kadını merak ettiğimden, siz mi bakıyosunuz dedim, (önce tanıyamadım) evet ben baakıyorum ama rendavülüüü bakıyorum dedi, anam bi gülesim geldi ahahahahhahaha ay dedim yesinler rendevünüüüü . neyse bacıcağızlarım mali olarak düşüşlerde olduğum içün yeni yıldan sonra muhakkak baktırıcam çatlarım. Cidden huy çıkmıyor da şu hayatta can çıkıyor eyyorlamam bu kaaaa

Kevser i merak edıyorum nerede ne kadar a nasıl bakıyor?? gercekten detaylı bır fal mıydı baktıgı

Kevser Bakırköy'de Kumru Cafe'de bakıyor. %100 her şeyi tuttu diyemem ama anlık durumlar, ileriye yönelik bazı şeyleri de bildi. Birkaç tane detayı bilemedi ama onlar o kadar da önemli değil bence. İlk gittiğimde kahve ve tarot bakmıştı, sonra tarot ve katina baktırdım hep. Ayrıntılı da bakıyor, öyle başından savmaya çalışmıyor kesinlikle. Pek çok fasa fiso falcıdan daha iyi diye düşünüyorum. Bu fal işi enerji meselesi bence, tutarsa süper
En azından bir kere denemeye değer diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…