merhaba beğenmedim derken anı geçmişi mi bilemedi burda ismi duyuldu diye havalandı sallama bir fal mı baktı ?
Ayy heycanlandim :))Bence denemeye değer, İstanbulda olsam mutlaka giderdim.
Bir de bir şey farkettim, aslında gittiğim falcılardan mutlaka tutanlar oluyo, ben onları birleştiriyorum, yama gibi yani parçaları birleştiriyorum resmen :) Şimdiye kadar Seba, Kevser, Andaç ve Halil'e gittim, hepsinden de parça parça tutan şeyler oldu valla, sırayla gitmeye devam ediyorum, biri beni durdursun...
Ayy heycanlandim :))
Mesela gelecek le alakali neleri bilmisti sende bana önemli olan gelecek
Olur kuzum ikimiz in de musait olduğu birgün neden olmasin.benzini paylaşalım beraber gidelim
Sağol panpam :))Panpa, falci Melahat diye bir topik var, bir goz gezdir, vallahi efsaneymis :) Unu Ankara'ya kadar geldi, cer cope gidecegine bir kere bu hatuna saglam gitmek bence daha mantikli.
Kevser i merak edıyorum nerede ne kadar a nasıl bakıyor?? gercekten detaylı bır fal mıydı baktıgı
sorma yaa giderken yol gider de dönüşte bitmez o yol :)Olur kuzum ikimiz in de musait olduğu birgün neden olmasin.
Tabii önce numarasini bulmak lazım pat diye gittik birde bakmadı sonra ki hayal kırıklığı mızı hiçbir şey telafi edemez
ayyyy cok sevindimmm :) hani bana hani bana :)bu gün güzel bi haber aldım.
falcı nalan hanımın dedikleri çıkıyor yavaş yavaş hadi hayırlısıdevamı gelsin inşallah
böyle şeyler duyunca seviniyorum.. nalan bana da dediki asla pembe tablo çizmem.. hatta burda karsımda alayan cok kişi olmustur demişti.. demekki doğruymus :)kızlar dün işim vardı bakırköyde, gelmişken şu nalan hanımcığımı da göreyim dedim. abooooooo ben zaten bi yıl öncesinde ona baktırmışım meğer, hemencecik tanıdım. allah yukarıda yalan olmasın o baktığı falda içimi daraltmıştı çünkü bütün falcılar pembe bi tablo çizerken bu hatun olmayacak bu çocukla, bi ara konuşmayacaksınız o gelecek bu kez sen istemeyeceksin gibi şeyler söylemişti. cidden onca zamandan sonra bakınca aynen böyle yani. tekrar fal baktırmadım ama kadın biliyo bişeyleri galiba bilemedim. bu arada matilda81 için de sevindim mutluluğun daim olsun bacım
nerde bakırköyde bu yer bilen trif edebilir mi acaba?
Kevser i merak edıyorum nerede ne kadar a nasıl bakıyor?? gercekten detaylı bır fal mıydı baktıgı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?