Kevser i merak edıyorum nerede ne kadar a nasıl bakıyor?? gercekten detaylı bır fal mıydı baktıgı
Ay duydukca nalanla ilgili seviniyorum bana imkansiz gibi geliyo ama insallah banada cikar fali
Ahh insallah cnm bnmHepiciğimizzz mutlu olsun inşallah çıkar
40 lira kafedenalan kaça bakıyor falı?bilen varmı?
Evde bakan yiğite bende gitmiştim sonra fallara pekde inanmayan hattaa bana kizim gunaha giriyorsn diyen arkadaşımı da götürdüm kızın ağzı açık kaldı benim hayatimi nasil bilebilir diye.aralık da barışma olacak dedi 2015 dede evlilik dedi bakalm hayırlısı aralığı bekliyorum konusma olacak demisti ama bencrde olacak gibi çünkü eski erkek arkadasmla aramizda bi kredi muhabbeti var hayırlısı ya çıkarsa yazarm ama genel olarak.yigit iyi
Yanı ıstersenız dedıklerını yazayım eger bende bır< faldan anlıyorsam kesınlıkle gıtmem tekrar yanı..cok hızlı konusuyor ezberlemıs gbı fıncan yda kart fln kesınlıkle acmıo hızlıca ehrbakja harflerı hızlıca soyluyo bu kısıyle ılgılı sorun yasamıssın gecmıste smdı baska brı var onla olucak senı sevıyo ıs yerınde brz skılmıssın ama ıstedgın gbı olucak mıras drumu mu var szın mahkemelıkl sen sole bole bu cocuklla evlencen vs.. Allah askına bu nun neresı yetenek nolur brz mantıklı olur ya komsu teyze falı bu bıldıgın vermıycektım para da ..ben dha detaylı fallar gordugu cın bunlara 40 lıra vermek ayıp gelıyo.. benden soylemesı
Canim Kevserin bana cikmadi fali,Kasimda cok sık gorusmelerinizi goruyorum,iliskiniz olacak dedigi adamla 1 kasimda küsüp bir dahada hic konusmadik :)Kevser i merak edıyorum nerede ne kadar a nasıl bakıyor?? gercekten detaylı bır fal mıydı baktıgı
kişisel gorusmeleri burda yayınlamak yasak .....Bunlara bakmada bence baktirmaya karar vermeyin yigit beye
Olabilir ama insanlrin fal baktiriken yanilgi dusmelerini guvenilmicek inanlara guvenip para yatirmalari istemem 50 lira az bir pardegil. Benim basima geldi baskalarininda basina gelsin istemem.kişisel gorusmeleri burda yayınlamak yasak .....
kişisel görüşmeleri her platformda yayınlamak yasak, sadece kk değil. ama arkadaş bize ispat etmek istedi sanırım tolin :S.kişisel gorusmeleri burda yayınlamak yasak .....
Tesekkur ederim goruaunuz icin ben parayi yatirali 1 haftai gvri ilkgun bana yarin dedi ertesi gun yazinca cevap vermedi ben burayayazinca birisi solemis sanirim kendoaine hemen yazdi isde yarin bakicamsoz hastaydim diye ertesi gun oldu gene yazdim cevap alamadim.kendiainin bu konuda yapabiicegi hicbir aciklamasi olamaz. Yapilan cok buyuk bir terbiyesizlik isteyen savunabilir ben daha once baktirmisdim o zaman biyle birseyle karsilasmadim kendisinin bumarasini bicok kisiye verdim. Ama anladigim suki adi bu sitede fazla kullanildigi icin bazi seyler degismis.kişisel görüşmeleri her platformda yayınlamak yasak, sadece kk değil. ama arkadaş bize ispat etmek istedi sanırım tolin :S.
o yüzden takılmıyorum yasağa falan ve hala yiğit'in ayıp ettiğini düşünüyorum.
mekana gittiğimde kahveyi bile hızlı hızlı içip fal sıramın gelmesini bekliyorsam telefon randevusunda daha sabit olmalı bu.
Hayir oncen telvede simdide telefon ile bakan yigitkim o değişen nalan mı anlamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?