İstanbul'da Fal - Falcılar

nalan kaça bakıyor falı?bilen varmı?

Çok ihtiyacım var arkadaslar bana da yiğitin numarasını gönderebilir misiniz

Kızlar cafe 46 ın nosunu bulamadım randevulu bakıyor muş yha bilen varsa yazabilir mi maaş yeni yattı madem cıkıyor bir uğrayalım bakalım :))

Anladım canım geregi yok o zaman saol cevabın için

Kevser i merak edıyorum nerede ne kadar a nasıl bakıyor?? gercekten detaylı bır fal mıydı baktıgı
Canim Kevserin bana cikmadi fali,Kasimda cok sık gorusmelerinizi goruyorum,iliskiniz olacak dedigi adamla 1 kasimda küsüp bir dahada hic konusmadik :)

Su evde bakan yigit konusu tekrar acilmis ben tekrar uzerine basarak soluyorum ben parayi yatirdim ve beni gunlerce oyaladi fal falanda bakmadi.yigit konusu acildiginda buraya bunu hep yazicam

kişisel gorusmeleri burda yayınlamak yasak .....
kişisel görüşmeleri her platformda yayınlamak yasak, sadece kk değil. ama arkadaş bize ispat etmek istedi sanırım tolin :S.

o yüzden takılmıyorum yasağa falan ve hala yiğit'in ayıp ettiğini düşünüyorum.
mekana gittiğimde kahveyi bile hızlı hızlı içip fal sıramın gelmesini bekliyorsam telefon randevusunda daha sabit olmalı bu.

Tesekkur ederim goruaunuz icin ben parayi yatirali 1 haftai gvri ilkgun bana yarin dedi ertesi gun yazinca cevap vermedi ben burayayazinca birisi solemis sanirim kendoaine hemen yazdi isde yarin bakicamsoz hastaydim diye ertesi gun oldu gene yazdim cevap alamadim.kendiainin bu konuda yapabiicegi hicbir aciklamasi olamaz. Yapilan cok buyuk bir terbiyesizlik isteyen savunabilir ben daha once baktirmisdim o zaman biyle birseyle karsilasmadim kendisinin bumarasini bicok kisiye verdim. Ama anladigim suki adi bu sitede fazla kullanildigi icin bazi seyler degismis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…