- 17 Aralık 2014
- 61
- 23
- 13
- 43
Slm bende 2013 yılında baktıdrım.. söyledikleri herşeyi şu anıma kadar yaşadım.. ne gördüyse söyledi ve acısıyla birbuçuk yılda yaşadım..E bi de onu deniyim yazarim baktirinca
Hangi falcıdan bahsediyorsunuz ?Slm bende 2013 yılında baktıdrım.. söyledikleri herşeyi şu anıma kadar yaşadım.. ne gördüyse söyledi ve acısıyla birbuçuk yılda yaşadım..
Yigiti dene cnmTelefonda fal bktmrk istiyorum gelecek değil de şu an onun düşünceleri birileri hakkında bilgi almak istyrm varmı önerisi olan _???
Elmira dan bahsediyor :)Hangi falcıdan bahsediyorsunuz ?
inşallah canım sana da güzel haberler yakındırayyyy cok sevindimmm :) hani bana hani bana :)
Tekrar gitmeyi düşünüyorum ama tll kaybetmişim..Sizde varmı
gönderdim size numarayı. elmira anı çok iyi bilir de geleceği pek tutturamaz. size her dediklerini yaşadıysanız ne mutlu size.
Bana da yollar misin.. nerde bakiyor yada tlf da bakiyor mu ?gönderdim size numarayı. elmira anı çok iyi bilir de geleceği pek tutturamaz. size her dediklerini yaşadıysanız ne mutlu size.
Elmira dan daha once de bahsedildi zaten.. arada bi patlaama oluyo prenses :) bulunca bana da yolla olur mu..bi isim geçince nasıl da saldırıyoruz:)) elmira'yı beğenirim de şimdi aramam ama elimde bulunsun diye istedim:) kızlar siz de çok beklentiyle gitmeyin, iyidir ama ben 75e baktırmıştım sanırım iki sene once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?