İstanbul'da Fal - Falcılar

üç kağıtçımı çıktı telefonda nasıl bakıyor inandırıcı gelmez hiç öyleleri bana

Valla ben yigiti cok begeniyorum fali cikar cikmaz bilmiyorum ama soyledikleri beni fazlasiyle etkiliyo yani gayette tutarli seyler soyluyo ayrica gayette guvenilir biri hic bi zaman madur olmadim yani

Bende telefonla nasil oluyor diyordum da oluyomus gayette guzel oluyomus))

Telefonda fal bktmrk istiyorum gelecek değil de şu an onun düşünceleri birileri hakkında bilgi almak istyrm varmı önerisi olan _???

kızlar bi zahmet elmira'yı bana da atın. ben de iki sene önce baktırmıştım, tuzluydu biraz ama çok çok tutturdu.
sadece dayın evlenecek mi ne demişti, o tutmadı. onun dışında benle ilgili her şey tutmuştu gelecekte.

bi isim geçince nasıl da saldırıyoruz:)) elmira'yı beğenirim de şimdi aramam ama elimde bulunsun diye istedim:) kızlar siz de çok beklentiyle gitmeyin, iyidir ama ben 75e baktırmıştım sanırım iki sene once

bi isim geçince nasıl da saldırıyoruz:)) elmira'yı beğenirim de şimdi aramam ama elimde bulunsun diye istedim:) kızlar siz de çok beklentiyle gitmeyin, iyidir ama ben 75e baktırmıştım sanırım iki sene once
Elmira dan daha once de bahsedildi zaten.. arada bi patlaama oluyo prenses :) bulunca bana da yolla olur mu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…