İstanbul'da Fal - Falcılar

Ya gecen gunde yazdım bu cafe 46 nalan memnun musunuz birde cafenin teli var mı bulamadım ben

elmira isteyenlere gönderdim numarasını herkese. Alla allaaa kadının kısmeti mi açıldı nedir

Elmira bu sirinevler civarindaki zayif esmer bayanmi eger oysa beni cok sasirtmamisti 100 tl odeme yapmistim gecen yaz bayagidir takip ediyorum sizleri bende bu yedikule aysel ve elmasi merak ediyorum numarasini yazarmisiniz bana lutfen:/

bana da gönderebilir misin rica etsem? Teşekkürler şimdiden.
Banada elmas hanim yada yedikule ayselin numarasini yazabilirmisiniz uye olmadan cok okudum tavsiyelerinizi yanliz bu elmira gecmisi biliyorda gelecek yok bende gittim evine 100lira verdim sadece gecmis odakli bilginize

Bu elmas dediğiniz kim
Su fali bakiyor diye yine burda cokca bahsedilen bi bayan kayiplari bile bulduruyor diye yazmislar uye degilim die numaraya ulasamadigimdan uye oldum ve cok iyi fal tavsiyeleri verebilirim baktirmadigim kalmadi desem yeridir

cnm elmiradan memnun kaldın mı
Canim yolladim numarasini sana ya evet memnun kaldim nokta atislari vardi cok pembe pembe cizmedi istedgm gibi olucgni ama surecin kolay olmdgni belirtti yani valla cikar mi.bilmyrm ama.cikmasni umuyorm

Tarot 75 iskambil tarotla berbar 100 valla ben 100 baktrdm ztn ne paralar doktukki pahali ama iste hastalik gibi bsy bu fal isi

Arkadaşlar Laf Cafe'deki favoriniz hangisi Çiğdem mi, Halil mi, Andaç mı???

Benim favorim andaç bana dedikleri çıktı çiğdeme bende hiç bilemedi bu adamla kesinlikle olmaz dediği adam beraberim senelerdir hatta evlenmek üzereyim tabi fallar kişiden kişiye değişir enerji uyumu önemli olan

Su fali bakiyor diye yine burda cokca bahsedilen bi bayan kayiplari bile bulduruyor diye yazmislar uye degilim die numaraya ulasamadigimdan uye oldum ve cok iyi fal tavsiyeleri verebilirim baktirmadigim kalmadi desem yeridir

Ben elmas hocayı bulmak istiyorum aslında kıbrısta olan ama bi türlü bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…