Ya rica etsem banada atabilirmisniz elmiranin numarasinielmira isteyenlere gönderdim numarasını herkese. Alla allaaa kadının kısmeti mi açıldı nedir
elmira isteyenlere gönderdim numarasını herkese. Alla allaaa kadının kısmeti mi açıldı nedir
elmira isteyenlere gönderdim numarasını herkese. Alla allaaa kadının kısmeti mi açıldı nedir
bana da gönderebilir misin rica etsem? Teşekkürler şimdiden.
Banada elmas hanim yada yedikule ayselin numarasini yazabilirmisiniz uye olmadan cok okudum tavsiyelerinizi yanliz bu elmira gecmisi biliyorda gelecek yok bende gittim evine 100lira verdim sadece gecmis odakli bilginizebana da gönderebilir misin rica etsem? Teşekkürler şimdiden.
Elmira bu sirinevler civarindaki zayif esmer bayanmi eger oysa beni cok sasirtmamisti 100 tl odeme yapmistim gecen yaz bayagidir takip ediyorum sizleri bende bu yedikule aysel ve elmasi merak ediyorum numarasini yazarmisiniz bana lutfen:/
Su fali bakiyor diye yine burda cokca bahsedilen bi bayan kayiplari bile bulduruyor diye yazmislar uye degilim die numaraya ulasamadigimdan uye oldum ve cok iyi fal tavsiyeleri verebilirim baktirmadigim kalmadi desem yeridirBu elmas dediğiniz kim
cnm elmiradan memnun kaldın mıKizlar elmiraya baktirdim bugun
Canim yolladim numarasini sana ya evet memnun kaldim nokta atislari vardi cok pembe pembe cizmedi istedgm gibi olucgni ama surecin kolay olmdgni belirtti yani valla cikar mi.bilmyrm ama.cikmasni umuyormcnm elmiradan memnun kaldın mı
cnm simdi aradım ama ulasamadım bırde ne kadara bakıyor :)Canim yolladim numarasini sana ya evet memnun kaldim nokta atislari vardi cok pembe pembe cizmedi istedgm gibi olucgni ama surecin kolay olmdgni belirtti yani valla cikar mi.bilmyrm ama.cikmasni umuyorm
Tabiki andac 2 yildir gidiyorum ama erken git 11 de engec orda olki 5 saat beklemeArkadaşlar Laf Cafe'deki favoriniz hangisi Çiğdem mi, Halil mi, Andaç mı???
Arkadaşlar Laf Cafe'deki favoriniz hangisi Çiğdem mi, Halil mi, Andaç mı???
Su fali bakiyor diye yine burda cokca bahsedilen bi bayan kayiplari bile bulduruyor diye yazmislar uye degilim die numaraya ulasamadigimdan uye oldum ve cok iyi fal tavsiyeleri verebilirim baktirmadigim kalmadi desem yeridir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?