Aslıya baktırdınmı peki ay şimdide sema cıkardınız tekrar karsıya geccem of of:/Arkadaslar falcilar burda yazilan kotu yoruma ayar olup yagdiriyor vallahi musteri kaygisindan sema bana ne yak.den arkadasimiza tarih verdi ve tuttu size gidin demedim ama buyuk para verilen xkosilerle karsilastirinca cok cok iyi dedim bir oneri yada reklam soz konusu deil diger nick ile benim tavsiyelerime geriyedonuk bakin lutfen polimige girmek istemiyorum
SDmania diye başlıyorsa gönderi,banaysa yaniBuvarada sdmanida manisadaki falci roza:)takipte supersin masallah
Ayy uff gitcem şimdi.. Aslıya baktırdınmı ondan farklımı söler acaba:/tatlm baktirin die solemiorum ben ve bikac arkadasim gittik bi vakit iki vakit demiyor arkadasa persembe dedi cuma geldi bana ayin 10dedi 2sinde geldi
Cnm aslı telde bakmıo karıstırmıs olmayasın barısta cafede istanbul cafenın karsısında bakıo?Ben asliyi bikac kez aradim ama bi mussatit olup bakamadi ilk firsatta denicem
Cnm aslı telde bakmıo karıstırmıs olmayasın barısta cafede istanbul cafenın karsısında bakıo?
Evet o kdr kötü kavgalıyımki esas oğlanla anda herseyi bildi ama araması imkansız umarım dediği cıkar offf:/sen aslıya baktırmış mıydın?
Ikisinede baktirdim.. semayi tercih et.. söylediği şey an icin sordugum sorular.. hepsi tutarliydi.. hatta sorduklarimi bilmiyordum.. benimki ile barışınca sordum.. semanin dediklerini söylediYaa barista cafe aslı ile istanbul cafe sema arasında kaldım gidenlerden yorumlar alayım lütfenn bu hafta giderim büyük ihtimalle ama gittiğime değsin istiyorumdeneyimlerinizi bekliyorumm :)
Evet o kdr kötü kavgalıyımki esas oğlanla anda herseyi bildi ama araması imkansız umarım dediği cıkar offf:/
Aslı yanılmısmı ay bu saatte karsıya geccem 6 olsunda cıkıyım işten:/Ikisinede baktirdim.. semayi tercih et.. söylediği şey an icin sordugum sorular.. hepsi tutarliydi.. hatta sorduklarimi bilmiyordum.. benimki ile barışınca sordum.. semanin dediklerini söyledi
Cnm aslı telde bakmıo karıstırmıs olmayasın barısta cafede istanbul cafenın karsısında bakıo?
Cafede baktigini biliyorum canim 8den sonra bakmadigi icin olmadi arkadaslarim var giden bende deneyecegim bu arada asliya giden arkadas umarm arar esas oglan benimki7 ay sonra aradi :)Evet o kdr kötü kavgalıyımki esas oğlanla anda herseyi bildi ama araması imkansız umarım dediği cıkar offf:/
Nasil yaa.. ben gittim hicte yuzune bakip soylemio.. söyledikleri genel anlamda çıktı ama ilerisi icin bilemem.. neyse gaytte tarotlara ve kahveye bakio yüzüne degilYüzüne bakıp mı söylüyormuş ilginçmiş merakım arttı şimdi ayy :)) o zaman önceliğim aslı gibi görünüyor şuan :)
7 ay cokmuss o kdr bekleyemem ölürüm subat dedi ilk hafta son hafta dedi kurtuluş 15 gün en gec dedi arasın nolur işte bile calısamıorumCafede baktigini biliyorum canim 8den sonra bakmadigi icin olmadi arkadaslarim var giden bende deneyecegim bu arada asliya giden arkadas umarm arar esas oglan benimki7 ay sonra aradi :)
Konusmayayim .. karismayayim dedim.. ama iyice konu haddini aşmış. . Burada üniversite mezunundan tut.. avukati doktoru meslek sahibi işsizi.. her türden insan var.. en cahilimiz bile fal baktırmanin gunah olduğunu biliyoruz.. emin ol senin yazdiklarini okuyup.. "aaaa kahretsin gunahmis..bilmiyordum" diyen yoktur. . Ben su konuda eleştiri yapmak istiyorum. . Ne demek müslüman degilse umrumda olmaz.. sen nereden bileceksin ki Rabbimin nezdinde kimin ne kadar degerli olduğunu. . Bir insan illa musluman mi olmali .. kainatta herseyin sahibi O iken sen nasil oluyor da onun yarattiklarini sinifliyorsun..Belki Muslumanlar da vardir burada. Ki biliyorum bilincsiz/bilincli olarak bazen Musluman olanlar da baktiriyor fala. Fal baktiran Musluman degilse ztn umrumda olmaz. Ben dinkardeslerimi uyardim sadece. Buna da kimse karisamaz. Nokta.
Sema bana persembeye kadar bariscaksiniz dedi ama cuma barıştik.. yanu gün bile veriyoAaa,öyle tarihte mi veriyorlar?1 vakit 2 vakit 3 vakit değil direk tarih verdi yani,bravo,e denemeli o vakit,1 vakte kadar :))
O arkadas benim :) gurmem hosgeldin..tatlm baktirin die solemiorum ben ve bikac arkadasim gittik bi vakit iki vakit demiyor arkadasa persembe dedi cuma geldi bana ayin 10dedi 2sinde geldi
Yavrum kıyas istiyosan sema.. Aslı daha genel.. mesela asliya soru soruyosun ama sema daha detayli baktigi için sorular baya az oluyoAslı yanılmısmı ay bu saatte karsıya geccem 6 olsunda cıkıyım işten:/
Tövbe bismillah :)Sema bana persembeye kadar bariscaksiniz dedi ama cuma barıştik.. yanu gün bile veriyo
Fazla üzerine gittik Zaten sesi içine kaçtı :))siz busunuz işte hıh dedi en son baya profillerimiDen haberi var gibi :)Konusmayayim .. karismayayim dedim.. ama iyice konu haddini aşmış. . Burada üniversite mezunundan tut.. avukati doktoru meslek sahibi işsizi.. her türden insan var.. en cahilimiz bile fal baktırmanin gunah olduğunu biliyoruz.. emin ol senin yazdiklarini okuyup.. "aaaa kahretsin gunahmis..bilmiyordum" diyen yoktur. . Ben su konuda eleştiri yapmak istiyorum. . Ne demek müslüman degilse umrumda olmaz.. sen nereden bileceksin ki Rabbimin nezdinde kimin ne kadar degerli olduğunu. . Bir insan illa musluman mi olmali .. kainatta herseyin sahibi O iken sen nasil oluyor da onun yarattiklarini sinifliyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?