İstanbul'da Fal - Falcılar

Aslıya baktırdınmı peki ay şimdide sema cıkardınız tekrar karsıya geccem of of:/

Buvarada sdmanida manisadaki falci roza:)takipte supersin masallah
SDmania diye başlıyorsa gönderi,banaysa yani durum şu,üye olurken official mail adresimi vermek durumunda kaldım,diğer mail adreslerimi microsoft güvenlik ayagı diye kilitlediği için :) Belli bir saatten sonra patır patır düşüyor mailler önüme,hızlı takibim ondan,ama ben manisada falcı sormadım o kadar profesyonel bakmıyorum o işlere,he gönderi bana değilse,neden üstüme alıp atladı o kısmını da bilmiyorum gerçekten

tatlm baktirin die solemiorum ben ve bikac arkadasim gittik bi vakit iki vakit demiyor arkadasa persembe dedi cuma geldi bana ayin 10dedi 2sinde geldi

Ben asliyi bikac kez aradim ama bi mussatit olup bakamadi ilk firsatta denicem

Yaa barista cafe aslı ile istanbul cafe sema arasında kaldım gidenlerden yorumlar alayım lütfenn bu hafta giderim büyük ihtimalle ama gittiğime değsin istiyorum deneyimlerinizi bekliyorumm :)
Ikisinede baktirdim.. semayi tercih et.. söylediği şey an icin sordugum sorular.. hepsi tutarliydi.. hatta sorduklarimi bilmiyordum.. benimki ile barışınca sordum.. semanin dediklerini söyledi

Ikisinede baktirdim.. semayi tercih et.. söylediği şey an icin sordugum sorular.. hepsi tutarliydi.. hatta sorduklarimi bilmiyordum.. benimki ile barışınca sordum.. semanin dediklerini söyledi
Aslı yanılmısmı ay bu saatte karsıya geccem 6 olsunda cıkıyım işten:/

Cnm aslı telde bakmıo karıstırmıs olmayasın barısta cafede istanbul cafenın karsısında bakıo?
Cnm aslı telde bakmıo karıstırmıs olmayasın barısta cafede istanbul cafenın karsısında bakıo?
Evet o kdr kötü kavgalıyımki esas oğlanla anda herseyi bildi ama araması imkansız umarım dediği cıkar offf:/
Cafede baktigini biliyorum canim 8den sonra bakmadigi icin olmadi arkadaslarim var giden bende deneyecegim bu arada asliya giden arkadas umarm arar esas oglan benimki7 ay sonra aradi :)

Yüzüne bakıp mı söylüyormuş ilginçmiş merakım arttı şimdi ayy :)) o zaman önceliğim aslı gibi görünüyor şuan :)
Nasil yaa.. ben gittim hicte yuzune bakip soylemio.. söyledikleri genel anlamda çıktı ama ilerisi icin bilemem.. neyse gaytte tarotlara ve kahveye bakio yüzüne degil

Cafede baktigini biliyorum canim 8den sonra bakmadigi icin olmadi arkadaslarim var giden bende deneyecegim bu arada asliya giden arkadas umarm arar esas oglan benimki7 ay sonra aradi :)
7 ay cokmuss o kdr bekleyemem ölürüm subat dedi ilk hafta son hafta dedi kurtuluş 15 gün en gec dedi arasın nolur işte bile calısamıorum

Belki Muslumanlar da vardir burada. Ki biliyorum bilincsiz/bilincli olarak bazen Musluman olanlar da baktiriyor fala. Fal baktiran Musluman degilse ztn umrumda olmaz. Ben dinkardeslerimi uyardim sadece. Buna da kimse karisamaz. Nokta.
Konusmayayim .. karismayayim dedim.. ama iyice konu haddini aşmış. . Burada üniversite mezunundan tut.. avukati doktoru meslek sahibi işsizi.. her türden insan var.. en cahilimiz bile fal baktırmanin gunah olduğunu biliyoruz.. emin ol senin yazdiklarini okuyup.. "aaaa kahretsin gunahmis..bilmiyordum" diyen yoktur. . Ben su konuda eleştiri yapmak istiyorum. . Ne demek müslüman degilse umrumda olmaz.. sen nereden bileceksin ki Rabbimin nezdinde kimin ne kadar degerli olduğunu. . Bir insan illa musluman mi olmali .. kainatta herseyin sahibi O iken sen nasil oluyor da onun yarattiklarini sinifliyorsun..

Fazla üzerine gittik Zaten sesi içine kaçtı :))siz busunuz işte hıh dedi en son baya profillerimiDen haberi var gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…