İstanbul'da Fal - Falcılar

Yarin orda cafenin daimi musterisiyimm ben gorustum bi arkadasimla gidicez onunn zamani yok ama ben gecen defa 21.30da baktirdim gayet iyiydi bilemem tabi birinize baska turrlu bakar mesuliyet alamam

Yarin orda cafenin daimi musterisiyimm ben gorustum bi arkadasimla gidicez onunn zamani yok ama ben gecen defa 21.30da baktirdim gayet iyiydi bilemem tabi birinize baska turrlu bakar mesuliyet alamam

Umarim karsilasiriz canim sapsarisim birini gorursen o benim:)

Haftasonu gidebilirsem çok akşama kalmam merak ederim çünkü

Belki Muslumanlar da vardir burada. Ki biliyorum bilincsiz/bilincli olarak bazen Musluman olanlar da baktiriyor fala. Fal baktiran Musluman degilse ztn umrumda olmaz. Ben dinkardeslerimi uyardim sadece. Buna da kimse karisamaz. Nokta.
Bi bitmediniz arkadas ya cok dindarsan git 3ihlas bi fatiha oku fal sayfasinda ne ariyon

Gittik canim sevgiyede annanemin olecegini soledi bi aya annanem hala hayatta bir yil oldu o kotu tecrubeyi yasayali tavsiye etmiyorum sacma sapan birseydi

4 masali cafede nerede beklio onca insan acaba salliosun bari desteklisinden yap sema kadikoyde die icinmi almadi bilemedim ama bari tovbeeyi isinize alet etmeyin ayip ya hicte tavsiye etmiyorum kizlar bilginize saglikli annanemi olecek dedi densiz kadin ben ona gitmeye tovbe ettim ama sizin gibi yalandan degil gercekten

Bir semadir gidiyor nedenini anlamadim ! Ben 30 tl olarak baktirdim buradan tavsiye üzerineama hic memnun kalmadim ve buradan bir Arkadasinda yazdigi gibi sen bankacimisin diyor baktirmak istedigin biri var mi diye soruyor basta hayir diyorum tamam diyor kartlari aciyor eskisi cikti falan diyor eskisinden giriste yapamayinca soruyla ortami toplamaya calisiyor heee bayanin yaklasimi guzel belki hos sohbettir ama bence kesinlikle 30 tllik baktirmayin derim bir verim alirsaniz kampanyaya cevirmenizi tavsiye ederim .Ayrica barista cafe istanbul cafeyle karsilikli degil istiklal cafeyle karsilikli asli anda fena degildir gelecek % 40 derim herkese iyi geceler

Ben hep soyluyorumbana herkes falda ayni seyleri soyluyor ayrica brush senide anlamak mumkun degil telefonla irtibattayken hayatindan toz pembe memnundun simdi ne olduda bana laf carpmaya calisiyorsun seninle fal deneyimimizde oldu bunuda biliyorsun ben yada yak.den arkadasim sana semaya git demedik memnun olduguz falciyi yaziyoruz yazdiktan sonra siz gidinde bi baskasina gidelimde demiyoruz ben yarin yine gidecegim kisisel bir problemin var ise daha oncede bunu telefonda konusmustuk sen acik numaradan aramamis hep ozelden insanlari taciz eder gibi aramis bir bayanken benim telefon numaram bile acik acik sana verilmistir memnun kalmadigin falci icin beni aradigindada sema degilde asliya baktirdigin o kotu yorumu asliya yapacagini semaya yaptigini yakden arkadasimda onaylamistir bu konuyu uzatmak istemiyorum ama ya oldugun gibi gorun yada gorundugun gibi ol allah insanlara birseyleri vermiyorsa sebebinede bakmak lazim kisa sure once telefonla irtibatta iken catir catir beni savunan insanin ozel numaradan aramasindan rahatsiz oldugumdan yeni numarami vermedigim icinsw bu tavir ki sema ile hicbir bagim yok cep numarasini bile bilmem tavrini kinadim bu arada senin fal baktiginida goz onunune almak gerekir sanirim tek cevap dahi yazma dikkate almayacagim...nokta

Yoo vardir belki bilgisi olmayan. Ben mesela once bilmiyordum. Univ mezunu olmakla alakasi yok illa. Uyarmakta da ozgurum; isinize gelmeyen yorum yapilinca cirkeflesiyorsunuz.
Ve son yazdiklariniza da cvp yazayim. En serefli insan Muslumandir. Tabi Muslumanalrin arasinda iman derecesini Allah bilir. Musluman olmayan da cennete giremez.

Cnm bunları nerden okuosun acaba yani nerde yazıo böle bi bilgi.. Yok senin direk iletişimin varsa yukarısıyla bi kac rica olucakta:) uff sacmalayıp durma bnm cnmı sıkma sizin gibiler yüzünden insanlar islamı sevemio sürekli bi korku imparatorluğu.. Musluman diil diye ayrım yapcana bi dön dünyaya bak cocuk gelinler tecavüzler hayvana hallenmeler.. En cok islam ülkelerinde var gercek islam bunun cok ötesinde.. Daha yazmıcam diorum cehaletine tahammül edemiorum..

Şimdi sen bu kadar kesin yargıda bulunup ..muslumanim diyorsun ya ben bisey demiyorum.. muslumanligin ilk şartı hoşgörülü olmaktir.. sen kimsin ki karsindaki insanlara hakaret edip.. yargiliyorsun.. Müslüman olmayan cennete giremez diye nerde okuduysan soyle bakalim.. allah bilir kimin nereye gidecegini.. sen kendi on yargilarinda boğul

:)))))))))) hic gulesim yoktu sonradan gurme sanirim sensin bu ne siddet ne celal ben sana laf atmadim ki ayrola:) numarami alamadigin icin mi bu sıkıntı arkadasim uzulmeseydin bu kadar :) asliyi ben nostradamustan beri bilirim yaklasik 10 senedir semaya bir kere baktirdim karistirma imkanim yok ama taniyorum diye kimseyi koru korune savunmam ne kadar biliyorsa bunu yazarim ayrica uyeligimin zamani belli bu sure zarfinda 1 kisi disinda fal bakmadim sana ya da bir baskasina teklifim olmadigi hatta senden bana fal bakmani istedim bir gun olurda cafe acarsam iyi ya da kotu beklerim reklamini bu arada sen benden baskasi üzerinden bilgi istedin ben sana ulasmaya calismadim burada kimseye lafatmazken ve yazdigim yorumda isim veya kisiye bir atif yok sadece falcinin yorumuna var 2 kisiden ses cikmadi sana ne oldu anlamadim bir anda kisisellesdirdin yetmedi belden asagi vurmaya calistin bu kadar sinirlenmene gerek yok oortada konu yok cunku burasi fal yorumu yapilan bir site neysenokta virgul vb.

Ben neler kaçırmışımmmm :) brush_ sende mi fal bakıyorsun?Bu forumda herkes birbirini tanıyor mu?Cafeleri gezip falcılara puan mı veriyorsunuz?Aslı yı mı begenmediniz,Sema yı mı?Bu kek niye kabarmıyor?Bu yumurtalardan hangisi daha büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…