Sadece persembe izinliymis diger gunler ordaymis ama saat olarak bilemicemsema yarın izinlimiymiş, peki saat kaçta geliyormuş cafeye biliyormusun?
Ulasirsan banada yazarmisin bnde gitmek istiyorum aslinda ben butun falcilara gitmek istiyorum :)Falci melehat in numarasini veya adresini bilen varsa bana yazabilir mii lütfen
Bnde gidicem belki karsilasiriz :)Yarin aksam 8gibi bende orada olacagim kizlar tanisma firsatimiz olur umarim
Haftasonu gidebilirsem çok akşama kalmam merak ederim çünküYalnız ben de birşey ekleyeyim genel olarak,bence o kadar geç saatlere kalmayın gitmek için,yoruluyorlar o saatlerde çok,motivasyonları dağılıyor,fırsatınız varsa daha erken saatlerde giderseniz daha verim alırsınız bence,tamamen şahsi fikrim bu yönde
Bi bitmediniz arkadas ya cok dindarsan git 3ihlas bi fatiha oku fal sayfasinda ne ariyonBelki Muslumanlar da vardir burada. Ki biliyorum bilincsiz/bilincli olarak bazen Musluman olanlar da baktiriyor fala. Fal baktiran Musluman degilse ztn umrumda olmaz. Ben dinkardeslerimi uyardim sadece. Buna da kimse karisamaz. Nokta.
Yoo vardir belki bilgisi olmayan. Ben mesela once bilmiyordum. Univ mezunu olmakla alakasi yok illa. Uyarmakta da ozgurum; isinize gelmeyen yorum yapilinca cirkeflesiyorsunuz.Konusmayayim .. karismayayim dedim.. ama iyice konu haddini aşmış. . Burada üniversite mezunundan tut.. avukati doktoru meslek sahibi işsizi.. her türden insan var.. en cahilimiz bile fal baktırmanin gunah olduğunu biliyoruz.. emin ol senin yazdiklarini okuyup.. "aaaa kahretsin gunahmis..bilmiyordum" diyen yoktur. . Ben su konuda eleştiri yapmak istiyorum. . Ne demek müslüman degilse umrumda olmaz.. sen nereden bileceksin ki Rabbimin nezdinde kimin ne kadar degerli olduğunu. . Bir insan illa musluman mi olmali .. kainatta herseyin sahibi O iken sen nasil oluyor da onun yarattiklarini sinifliyorsun..
Cnm bunları nerden okuosun acaba yani nerde yazıo böle bi bilgi.. Yok senin direk iletişimin varsa yukarısıyla bi kac rica olucakta:) uff sacmalayıp durma bnm cnmı sıkma sizin gibiler yüzünden insanlar islamı sevemio sürekli bi korku imparatorluğu.. Musluman diil diye ayrım yapcana bi dön dünyaya bak cocuk gelinler tecavüzler hayvana hallenmeler.. En cok islam ülkelerinde var gercek islam bunun cok ötesinde.. Daha yazmıcam diorum cehaletine tahammül edemiorum..Yoo vardir belki bilgisi olmayan. Ben mesela once bilmiyordum. Univ mezunu olmakla alakasi yok illa. Uyarmakta da ozgurum; isinize gelmeyen yorum yapilinca cirkeflesiyorsunuz.
Ve son yazdiklariniza da cvp yazayim. En serefli insan Muslumandir. Tabi Muslumanalrin arasinda iman derecesini Allah bilir. Musluman olmayan da cennete giremez.
Şimdi sen bu kadar kesin yargıda bulunup ..muslumanim diyorsun ya ben bisey demiyorum.. muslumanligin ilk şartı hoşgörülü olmaktir.. sen kimsin ki karsindaki insanlara hakaret edip.. yargiliyorsun.. Müslüman olmayan cennete giremez diye nerde okuduysan soyle bakalim.. allah bilir kimin nereye gidecegini.. sen kendi on yargilarinda boğulYoo vardir belki bilgisi olmayan. Ben mesela once bilmiyordum. Univ mezunu olmakla alakasi yok illa. Uyarmakta da ozgurum; isinize gelmeyen yorum yapilinca cirkeflesiyorsunuz.
Ve son yazdiklariniza da cvp yazayim. En serefli insan Muslumandir. Tabi Muslumanalrin arasinda iman derecesini Allah bilir. Musluman olmayan da cennete giremez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?