Ama sacmalik.. sınıf ayrımı yapacak kim oFazla üzerine gittik Zaten sesi içine kaçtı :))siz busunuz işte hıh dedi en son baya profillerimiDen haberi var gibi :)
Ya sen sevgilinle barışmışsın boşversene yahu :)) derdin bu mu kaldı sefanı sürAma sacmalik.. sınıf ayrımı yapacak kim o
Sevgilimle barıştım ama yüzüğüm ne zaman gelicek... ne zaman evlencez.. bunlari ogrenmem lazim.. roza biraz tuzlu ama veririm yani .. iyiyse sen baktrdin miYa sen sevgilinle barışmışsın boşversene yahu :)) derdin bu mu kaldı sefanı sürforumda cevap yazacağına sevgiline whatsuptan yazoyor olmalısın
Falgurmesi sen baktirdin mi rozaya..?
Yok ben bi aslıyı duydum siZlerden bi de sema dönüyor işte,roza falan hiç bilmiyorum.Bu arada geçen gün yağmurdan kaçarken öylesine diye önüne oturduğum semaymış ya benim :) baya semaya baktırmışım ben :) bana da güzel şeyler dedi,ben zaten farkında olmadan beğendim kadını :) Bi de bu güne kadar atıyorum 10 farklı kişiye mi baktırdım,hepsi aynı şeyleri söylüyor arkadaş :) 4 vakitle başladım,1 vakite kadar indim :) Şimdi olmazsa hangi birine giydiricem ki ben kötü diye :)Sevgilimle barıştım ama yüzüğüm ne zaman gelicek... ne zaman evlencez.. bunlari ogrenmem lazim.. roza biraz tuzlu ama veririm yani .. iyiyse sen baktrdin mi
O zaman roza yı eliyorum..Paralar bosa gitmesin diye yaziyoruz canim bizde keyfimizden degil banane benden baskasi beni ilgilendirmez demiyoruz banada herkes ayni seyi soyluyor rozaya baktirmadim asliyada baktirmadim klavyemde sorun var arada konuyu kacirabiliyorum ama sadece semayi onermedik edirneden karsa falci onerdim ben diger nick imle taraf tutmam insalar parayi yolda bulmuyor 100lira nerde 20lira nerde onun icin yazdim
Aaa ikisine baktıran biri olarak sema mı diyorsunn kesin denemeliyim o zaman yaa :)) istanbul cafedeydi değil mii bide ücreti ne kadar sadece tarot mu bakmıştı sana acaba...Ikisinede baktirdim.. semayi tercih et.. söylediği şey an icin sordugum sorular.. hepsi tutarliydi.. hatta sorduklarimi bilmiyordum.. benimki ile barışınca sordum.. semanin dediklerini söyledi
Valla bilmeden ben de semaya baktırmışım geçen akşam :)bilseydim daha dikkatli dinlerdim ama olumsuz bişey demedi bana,direk gün de vermedi ama yakın tarihten bahsetti,işin garibi gittiğim falcılardan 1 tanesi başka bişey söylese dicem ki iyidir kötüdür,apayrı yerdeki cafeler ağız birliği yapmış gibi aynı şeyleri söylüyorlar,ha bu hoşuma gidiyor tabi ama zaman geçipte ellerim boş kalırsa o zaman fenaAaa ikisine baktıran biri olarak sema mı diyorsunn kesin denemeliyim o zaman yaa :)) istanbul cafedeydi değil mii bide ücreti ne kadar sadece tarot mu bakmıştı sana acaba...
Bnde gitmeyi dusunuyorum kqfeyi aradim persembe izinliymis kahve 20 tarot kahve 30 denemek lazimYaa çok merak ettim şimdi bu sema yı hangi günler hangi saatler bakıyo bilen var mı ücreti filan 30 tl demişsiniz ama genel bir bilgi alabilirsem çok sevinirim :)) tutuyo galiba söyledikleri de...
Demek ki perşembe dışında gidilebilir hem de uygunmuş :))Bnde gitmeyi dusunuyorum kqfeyi aradim persembe izinliymis kahve 20 tarot kahve 30 denemek lazim
Yalnız ben de birşey ekleyeyim genel olarak,bence o kadar geç saatlere kalmayın gitmek için,yoruluyorlar o saatlerde çok,motivasyonları dağılıyor,fırsatınız varsa daha erken saatlerde giderseniz daha verim alırsınız bence,tamamen şahsi fikrim bu yöndeDemek ki perşembe dışında gidilebilir hem de uygunmuş :))
Bnde gitmeyi dusunuyorum kqfeyi aradim persembe izinliymis kahve 20 tarot kahve 30 denemek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?