İstanbul'da Fal - Falcılar

Roza vardi bi.. noldu ona.. ben baktirmak istiyorum. . Elime bi miktar para gecicek bekliyorum. .. yorumlarinizi alayim kizlar...

Ya sen sevgilinle barışmışsın boşversene yahu :)) derdin bu mu kaldı sefanı sür forumda cevap yazacağına sevgiline whatsuptan yazoyor olmalısın
Sevgilimle barıştım ama yüzüğüm ne zaman gelicek... ne zaman evlencez.. bunlari ogrenmem lazim.. roza biraz tuzlu ama veririm yani .. iyiyse sen baktrdin mi

Sevgilimle barıştım ama yüzüğüm ne zaman gelicek... ne zaman evlencez.. bunlari ogrenmem lazim.. roza biraz tuzlu ama veririm yani .. iyiyse sen baktrdin mi
Yok ben bi aslıyı duydum siZlerden bi de sema dönüyor işte,roza falan hiç bilmiyorum.Bu arada geçen gün yağmurdan kaçarken öylesine diye önüne oturduğum semaymış ya benim :) baya semaya baktırmışım ben :) bana da güzel şeyler dedi,ben zaten farkında olmadan beğendim kadını :) Bi de bu güne kadar atıyorum 10 farklı kişiye mi baktırdım,hepsi aynı şeyleri söylüyor arkadaş :) 4 vakitle başladım,1 vakite kadar indim :) Şimdi olmazsa hangi birine giydiricem ki ben kötü diye :)

Paralar bosa gitmesin diye yaziyoruz canim bizde keyfimizden degil banane benden baskasi beni ilgilendirmez demiyoruz banada herkes ayni seyi soyluyor rozaya baktirmadim asliyada baktirmadim klavyemde sorun var arada konuyu kacirabiliyorum ama sadece semayi onermedik edirneden karsa falci onerdim ben diger nick imle taraf tutmam insalar parayi yolda bulmuyor 100lira nerde 20lira nerde onun icin yazdim

O zaman roza yı eliyorum..

Ikisinede baktirdim.. semayi tercih et.. söylediği şey an icin sordugum sorular.. hepsi tutarliydi.. hatta sorduklarimi bilmiyordum.. benimki ile barışınca sordum.. semanin dediklerini söyledi
Aaa ikisine baktıran biri olarak sema mı diyorsunn kesin denemeliyim o zaman yaa :)) istanbul cafedeydi değil mii bide ücreti ne kadar sadece tarot mu bakmıştı sana acaba...

kadıköy sevgi terziye baktıran oldu mu kızlar. Ama çok pahalıymış sanırım.

Aaa ikisine baktıran biri olarak sema mı diyorsunn kesin denemeliyim o zaman yaa :)) istanbul cafedeydi değil mii bide ücreti ne kadar sadece tarot mu bakmıştı sana acaba...
Valla bilmeden ben de semaya baktırmışım geçen akşam :)bilseydim daha dikkatli dinlerdim ama olumsuz bişey demedi bana,direk gün de vermedi ama yakın tarihten bahsetti,işin garibi gittiğim falcılardan 1 tanesi başka bişey söylese dicem ki iyidir kötüdür,apayrı yerdeki cafeler ağız birliği yapmış gibi aynı şeyleri söylüyorlar,ha bu hoşuma gidiyor tabi ama zaman geçipte ellerim boş kalırsa o zaman fena

Tatlim dokuldugundeki uzuntune sahit olmak istemem olan kirpigide kopariyor bende denedim bi ara ama husran olmustu sonu umarim bu mutlulugun surer

Yaa çok merak ettim şimdi bu sema yı hangi günler hangi saatler bakıyo bilen var mı ücreti filan 30 tl demişsiniz ama genel bir bilgi alabilirsem çok sevinirim :)) tutuyo galiba söyledikleri de...
Bnde gitmeyi dusunuyorum kqfeyi aradim persembe izinliymis kahve 20 tarot kahve 30 denemek lazim

Demek ki perşembe dışında gidilebilir hem de uygunmuş :))
Yalnız ben de birşey ekleyeyim genel olarak,bence o kadar geç saatlere kalmayın gitmek için,yoruluyorlar o saatlerde çok,motivasyonları dağılıyor,fırsatınız varsa daha erken saatlerde giderseniz daha verim alırsınız bence,tamamen şahsi fikrim bu yönde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…