İstanbul'da Fal - Falcılar

Falcı Burak'ın burada yapılan yorumlara açıklaması ;

Son düzenleme:
Burak ın numarasini yollar misin ? Sanıyorum bende daha once baktirmistim ama.. ayni burak mi bilmiyorum
Bu
Burahın numarasını özelden yollayabilirmi birisi

Bana baktı gayette kk dan aldım diyince he cıktımı asla cıkmadı bide emin emin konusuo kendinden yiğitte burakta bence olumlu tablo cizio genelde.. Ztn cok gelecek beklentim yok evliliğimi zartı zurtı gectim yakın gelecek bilseler kafi..

Fal bu çıkar çıkmaz ama burak benim gireceğin işin harflerini çalışacağım kişinin baş harfini alacağım maaşı, 1 yıl sonraki terfimi ( şu an bekliyorum), ayrıldığım kişiyle bir sey olmayacağını, mart nisanda tanışacağım birinin harflerini bilmişti.. Burak pembe tablocu falan değil tam aksi olanı söylüyor, çevremden kime baktıysa. Ha çıkar çıkmaz o ayrı ama asla egosu yüksek biri değil, biri kk dan abuk mesajlar atıyormuş ona kızmıştı en son. Olabilir tabii ama yargılamasak hemen:) her neyse şu an güvenerek bi ona baktırıorum. Umarım bundan sonra da yanıltmaz..tarih sarksada gidişatı büyük oranda tutturuyo..

Bu arada aklıma geldikçe yazıorum. Gecen yıl ocakta işten çıkarılmıştım ve beni istemeyen kişinin müdürüm olduğunu düşünüyordum. Burak hayır kadının senle sorunu yokmuş senin yerine başka birini geçirmek istemişler kadın da bir sey diyememiş demişti. Ben de atıyo kafadan demiştim çünkü durum hiç öyle görünmüyordu. Tam 8 ay sonra o şirkette üst düzey çalışan biri bizim şirkete geldi ve olay tam olarak böyleymiş.. 8 ay sonra öğrendim. Dahası bu terfi işinde şu an müdürüme baskı yapıldığını aslında onun beni başka bi pozisyonda düşündüğünü söylemişti. Müdürüm ise kendi kararı gibi açıklamıştı. Dün tekrar konuştuğumuzda kendisine genel müdürün baskı yaptığını aslında beni başka bi pozisyon için düşündüğünü söyledi. Burda da yanılmadı Burak. Neyse zaman içinde aman bu da öyle mi olur dediğim şeylerin onun tarif ettiği gibi çıkması cidden şaşırtıyor beni..

Siz de Kadınlarkulübü üyesisiniz ama size fal bakmış!! Madem öyle neden KK üyelerine asla fal bakmam orda numaramı paylaşmayın diyor..?? enerjinizi beğenmedim kusura bakmayın fal bakamayacağım desin.. Özellikle KK üyelerine fal bakmam diye bir tepki verirse hiç kusura bakmasın eleştiririz.. Hakaret etmiyoruz burda!!

Ayrıca Burak burada kendi savunmasını yaptı zatenn..Siz neden savunma gereği duyuyor sunuz??

Valla cok ilginc bende tek bişey bile cıkmadı:/ demek enerjimiz uyusmadı e uyusmadıgına bakmıosa keske banada bakmasaydı bosuna gitti param.. Sana bu arada bildiğin nostradamus olmus zira şirket yapını bile cözmüş:)) ben böle bi falcı bulsam bırakmam bence bırakma:))

Size bir sey söyleyen oldu mu şahsen? Noldu birden alevlendiniz böyle? Kimseyi savunduğum yok:) ben çıkan fallarımı yazıyorum. Kaldı ki Burak ben baktırdığımda kadınlar kulübüne bakıyordu yüzyüze 1-2 kez baktırdım. Mesajları aratırsanız 1 yıl önceki yorumlarıda bulabilirsiniz. Bu kadar tezcanlı olmaya gerek yok. Kaldı ki şu an çok beğendiğiniz yiğiti en çok savunan kişi bendim 1 yıl önce (bknz arşiv patlak olduğunu gördüm. Siz de yaşar anlarsınız zamanla. Ayrıca üslubumuza dikkat edelim size şahsi bir sey yazmayan birine sataşmanın anlamı yok. Çünkü ben de şu an hakkettiğiniz yanıtı verirsem ortam çirkin olur hiç gerek yok. İyi akşamlar..

Oluyo bazen fal enerji işi.. Bana enerjimi çok sevdiğini söyler zaten. Ama dediğim gibi çoğu dediği çıktı diye garantisi yok ama bilmiyorum 1 yıl geriye gittiğimde farkettim ne çok şey bildiğini. Umarım sen de bulursun öyle enerjinin tuttuğu bi falcı:)
uyo

Arkadaşım benim üslubumda birşey yok. Gayette sakin cevap verdim.. Sen değil burada bir falcıyı bu kadar savunan kim olursa aynı tepkiyi veririm.. Kaldı ki kendisi zaten savunmasını yaptı burada bir yazı paylaştı.. Ben falcıyı sadece begenirsem beğendiğimi yazarım.. Eleştirildiğinde savunmaya geçmem !!!

Benim ne yapıp ne yapmayacağım beni ilgilendirir, farzedelim savunuyorum ortaya ki savunmuyorum, ona hak verdiğim bi konuyu dile getirdim. Aksi bile olsa yine de beni ilgilendirir değil mi arkadaşım:))) aksine kimin ne konuda yorum yapacağı ve nasıl yapacağına kimsenin karışmaması lazım, şahsınıza yönelik bi durum yoksa. Ki mesajımın herhangi bi yerinde adınızın geçtiğini ben hatırlamıyorum. Ha benim yerimde olsanız ne yapacağınız da beni veya forumdakileri değil sizi ilgilendirir. Benim de sizin fikrinize açıkçası ihtiyacım yok:) olursa şahsi mesaj atar veya mesajınıza alıntı yaparım..umarım meramımı anlatabilmişimdir. İyi akşamlar..

Burağı burada ben eleştirdim farkındaysan..Birkaç sayfa geri gidersen görürsün!! Benim eleştirim doğrultusunda Burağı savunmaya geçersen durum beni ilgilendirir elbet!!
Neyse seninle daha fazla konuşmak istemiyorum.. Alıntı yapma lütfen.. İyi geceler

Çok alemsin cidden. Alıntı yapıp sataşıyorsun kime ne demesi gerektiği konusunda akıl veriyorsun. Sonra da altta kalmamak için bana alıntı yapma diyorsun. Oldu olacak hangi saatlerde ne yazacağım konusunda icazet isteyeyim)))) ama olur alıntı yapmam sen merak etme istediğini istediğin gibi eleştir, nasıl ki eleştirmek senin hakkınsa aksi yorum beyan etmek de herkesin hakkı. Açıkçası kazenin yayınladığı mesaja dikkat edip yazdım yoksa o ne demiş sen ne demişsin umrumda olmaz, kendini bu kadar ciddiye alma:) aksi görüşün varsa başkasını eleştirmeden ve sataşmadan yap bunu. Yoksa herkes gereken cevabı verir.

burak burdaki kişilere bakmama kararı almadan önce (sanırım 1 yıl olmuştur) minikdepresif'ten numarasını almıştım. ama maddi sebeplerle baktırmak kısmet olmamıştı. bu aralar iyi birisine baktırmayı düşünüyordum fakat artık bu siteden olanlara bakmama kararı almış demek... offf bende de şans olsa zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…