kızlar rica etsem yiğitin numarasını banada atar mısız?Aa ben yiğiti çok beğendim yaa.. Çok şaşırdım şimdi sana net konuşmamasına aslında lafı dolandırmaz.. Bana çok net konuşmuştu
Burda yazılan kendine güveni yok seklindeki yakıştırmalar cok üzücü. Kendime güvenim var fakat fal'a ve reklama ihtiyacım yok zaten olsaydı bakardım herkese. Burda numaramın yayılması beni rahatsız ediyor internet ortamı tuhaf tuhaf insanlarla muhattap olmak (herkes üstüne alınmasın) ve kendisine neden fal bakmak istemediğimin sebeblerini açıklamakla vakit kaybetmek istemediğim için kısa yol olarak kadınlar kulübünden arayanlara bakmıyorum diyorum. Sonuçta Ben ürün pazarlamıyorum. Enerjiye bağlı bir iş yapıyorum. Alo dediğiniz anda bile zaten enerjinizi hissediyorum negatif enerji alacaksam bakmıyorum. Sadece kadınlar kulübü değil yüzyüze baktığım kişilerdede insan seçmek benim hakkım siz nasıl falcı seciyorsanız.Telefon konuşması whatsapp sırasında saygısızlık yapan kişilere yada Kadınlar kulübünden arayan erkeklerede bakmadığım doğrudur. Herkesin bir kalitesi ve sınırları vardır. Benim tarzım bu hanımlar kusura bakmayın.
Daha önceleri Secret Cafe'de ve Duygum Cafe'de çalışan Murat şimdi nerde bilen var mı acilll
Buragın numarasını bulabildin miKızlar burağın güncel numarasını yazabilecek varmı yanlış çıkıyor elimizdekiler
BuBurak ın numarasini yollar misin ? Sanıyorum bende daha once baktirmistim ama.. ayni burak mi bilmiyorum
Burahın numarasını özelden yollayabilirmi birisiArkadaslar merhaba forumun eskileri beni iyi tanir... Ama cok uzun zamandir aktif olarak degil pasif olarak disardan takip ediyorum forumu... Burda adi gecen falcilarin hepsini birebir denemis biri olarak ki su anda burada yeni populer olan burak, kurtulus, eskiden evinde su anda tel bakan yigit gibi bircok falciyi daha hic kimse tanimiyorken kesfetmis biriyim... Fal konusundaki deneyimlerim su anda burda anlatamayacagim kadar fazla... Bu kdar zaman sonra neden burada olduguma gelince deneyimlerim dogrultusundaki kitap yazabilirim bu konuda sizlere ufak tavsiyeler yapmak istedim... Taksim, bakirkoy, kadikoy, besiktas, nisantasi gitmedigim falci kalamistir... Benim oyle cok buyuk beklentilerim yoktur su olsun bu olsun ben sadece fali baktirmayi sevdigim icin giderdim hep denerdim... Su andada 3-5 ayda bir kafa dagitmaya gidiyorum o kadar... Asil onemli noktaya gelelim... Bugune kadar gidipte hala gitmeye devam ettigim falcilara gelirsek ki bunlar soyledikleri seyler birebir cikmis olan kisilerdir... Yazdiklarim haricinde kalanlari sakin sormayin gitmeye degmez cunku...
Tel bakan YİGİT bugune kadar soylediklerinden yasamadigim hicbirsey olmadi ne dediyse birebir aynen soyledigi sekilde yasadim en imkansiz dedigim seyler bile aynen soyledigi sekilde gerceklesti... Birinci favorimdir kendisi...
Tel bakan BURAK daha canakkalede kurtulusla birlikte bir cafede fal bakrken tesadufen tanistik ilk iki fali aynen cikti sonrasinda ist dada baktirdim ama eski performansi yoktu...
Fincan cafe MELİS eski uyeler bilir burdan bircok kisi benim tavsiyemle gitmis cok memnun kalmistir... O donem soyledikleri ayne cikmisti... Sonra izini kaybettim ogrendigime gore bakirkoyde beyaz melek ev yemeklerinde calismaya baslamis yaklasik iki senedir baktirmadim ayni performansa hala sahipmidir bilemem ama o donem bircok cafe falcisindan cok cok ustun ve iyi bir performansa sahipti...
Secret cafe MURAT oylesine girip baktirdigim biriydi ama bu kadar cok seyi bilmis ve soylediklerinin cikmis olmaso tekrar gitmeme sebep oldu iki uc derken oda vazgecilmez falcilarim arasinda yerini aldi soyledikleri hep cikti enerjisi cok iyidir cok tatli pozitif biri... Bu arada su anda duygum cafeye gecmis...
İste boyle bunlarda benim yillar yillar gezip birebir denenmis tecrubeyle sabit falcilarim... Umarim isinize yarar...
Herkese iyi aksamlar... Tum dileklerinizin hayallerinzin gercek olmasi dilegiyle... Sevgiyle kalin...
:)))
BurahBu
Burahın numarasını özelden yollayabilirmi birisi
Siz de Kadınlarkulübü üyesisiniz ama size fal bakmış!! Madem öyle neden KK üyelerine asla fal bakmam orda numaramı paylaşmayın diyor..?? enerjinizi beğenmedim kusura bakmayın fal bakamayacağım desin.. Özellikle KK üyelerine fal bakmam diye bir tepki verirse hiç kusura bakmasın eleştiririz.. Hakaret etmiyoruz burda!!Fal bu çıkar çıkmaz ama burak benim gireceğin işin harflerini çalışacağım kişinin baş harfini alacağım maaşı, 1 yıl sonraki terfimi ( şu an bekliyorum), ayrıldığım kişiyle bir sey olmayacağını, mart nisanda tanışacağım birinin harflerini bilmişti.. Burak pembe tablocu falan değil tam aksi olanı söylüyor, çevremden kime baktıysa. Ha çıkar çıkmaz o ayrı ama asla egosu yüksek biri değil, biri kk dan abuk mesajlar atıyormuş ona kızmıştı en son. Olabilir tabii ama yargılamasak hemen:) her neyse şu an güvenerek bi ona baktırıorum. Umarım bundan sonra da yanıltmaz..tarih sarksada gidişatı büyük oranda tutturuyo..
Bu arada aklıma geldikçe yazıorum. Gecen yıl ocakta işten çıkarılmıştım ve beni istemeyen kişinin müdürüm olduğunu düşünüyordum. Burak hayır kadının senle sorunu yokmuş senin yerine başka birini geçirmek istemişler kadın da bir sey diyememiş demişti. Ben de atıyo kafadan demiştim çünkü durum hiç öyle görünmüyordu. Tam 8 ay sonra o şirkette üst düzey çalışan biri bizim şirkete geldi ve olay tam olarak böyleymiş.. 8 ay sonra öğrendim. Dahası bu terfi işinde şu an müdürüme baskı yapıldığını aslında onun beni başka bi pozisyonda düşündüğünü söylemişti. Müdürüm ise kendi kararı gibi açıklamıştı. Dün tekrar konuştuğumuzda kendisine genel müdürün baskı yaptığını aslında beni başka bi pozisyon için düşündüğünü söyledi. Burda da yanılmadı Burak. Neyse zaman içinde aman bu da öyle mi olur dediğim şeylerin onun tarif ettiği gibi çıkması cidden şaşırtıyor beni..
Size bir sey söyleyen oldu mu şahsen? Noldu birden alevlendiniz böyle? Kimseyi savunduğum yok:) ben çıkan fallarımı yazıyorum. Kaldı ki Burak ben baktırdığımda kadınlar kulübüne bakıyordu yüzyüze 1-2 kez baktırdım. Mesajları aratırsanız 1 yıl önceki yorumlarıda bulabilirsiniz. Bu kadar tezcanlı olmaya gerek yok. Kaldı ki şu an çok beğendiğiniz yiğiti en çok savunan kişi bendim 1 yıl önce (bknz arşivSiz de Kadınlarkulübü üyesisiniz ama size fal bakmış!! Madem öyle neden KK üyelerine asla fal bakmam orda numaramı paylaşmayın diyor..?? enerjinizi beğenmedim kusura bakmayın fal bakamayacağım desin.. Özellikle KK üyelerine fal bakmam diye bir tepki verirse hiç kusura bakmasın eleştiririz.. Hakaret etmiyoruz burda!!
Ayrıca Burak burada kendi savunmasını yaptı zatenn..Siz neden savunma gereği duyuyor sunuz??
uyoValla cok ilginc bende tek bişey bile cıkmadı:/ demek enerjimiz uyusmadı e uyusmadıgına bakmıosa keske banada bakmasaydı bosuna gitti param.. Sana bu arada bildiğin nostradamus olmus zira şirket yapını bile cözmüş:)) ben böle bi falcı bulsam bırakmam bence bırakma:))
Arkadaşım benim üslubumda birşey yok. Gayette sakin cevap verdim.. Sen değil burada bir falcıyı bu kadar savunan kim olursa aynı tepkiyi veririm.. Kaldı ki kendisi zaten savunmasını yaptı burada bir yazı paylaştı.. Ben falcıyı sadece begenirsem beğendiğimi yazarım.. Eleştirildiğinde savunmaya geçmem !!!Size bir sey söyleyen oldu mu şahsen? Noldu birden alevlendiniz böyle? Kimseyi savunduğum yok:) ben çıkan fallarımı yazıyorum. Kaldı ki Burak ben baktırdığımda kadınlar kulübüne bakıyordu yüzyüze 1-2 kez baktırdım. Mesajları aratırsanız 1 yıl önceki yorumlarıda bulabilirsiniz. Bu kadar tezcanlı olmaya gerek yok. Kaldı ki şu an çok beğendiğiniz yiğiti en çok savunan kişi bendim 1 yıl önce (bknz arşivpatlak olduğunu gördüm. Siz de yaşar anlarsınız zamanla. Ayrıca üslubumuza dikkat edelim size şahsi bir sey yazmayan birine sataşmanın anlamı yok. Çünkü ben de şu an hakkettiğiniz yanıtı verirsem ortam çirkin olur hiç gerek yok. İyi akşamlar..
Benim ne yapıp ne yapmayacağım beni ilgilendirir, farzedelim savunuyorum ortaya ki savunmuyorum, ona hak verdiğim bi konuyu dile getirdim. Aksi bile olsa yine de beni ilgilendirir değil mi arkadaşım:))) aksine kimin ne konuda yorum yapacağı ve nasıl yapacağına kimsenin karışmaması lazım, şahsınıza yönelik bi durum yoksa. Ki mesajımın herhangi bi yerinde adınızın geçtiğini ben hatırlamıyorum. Ha benim yerimde olsanız ne yapacağınız da beni veya forumdakileri değil sizi ilgilendirir. Benim de sizin fikrinize açıkçası ihtiyacım yok:) olursa şahsi mesaj atar veya mesajınıza alıntı yaparım..umarım meramımı anlatabilmişimdir. İyi akşamlar..Arkadaşım benim üslubumda birşey yok. Gayette sakin cevap verdim.. Sen değil burada bir falcıyı bu kadar savunan kim olursa aynı tepkiyi veririm.. Kaldı ki kendisi zaten savunmasını yaptı burada bir yazı paylaştı.. Ben falcıyı sadece begenirsem beğendiğimi yazarım.. Eleştirildiğinde savunmaya geçmem !!!
Burağı burada ben eleştirdim farkındaysan..Birkaç sayfa geri gidersen görürsün!! Benim eleştirim doğrultusunda Burağı savunmaya geçersen durum beni ilgilendirir elbet!!Benim ne yapıp ne yapmayacağım beni ilgilendirir, farzedelim savunuyorum ortaya ki savunmuyorum, ona hak verdiğim bi konuyu dile getirdim. Aksi bile olsa yine de beni ilgilendirir değil mi arkadaşım:))) aksine kimin ne konuda yorum yapacağı ve nasıl yapacağına kimsenin karışmaması lazım, şahsınıza yönelik bi durum yoksa. Ki mesajımın herhangi bi yerinde adınızın geçtiğini ben hatırlamıyorum. Ha benim yerimde olsanız ne yapacağınız da beni veya forumdakileri değil sizi ilgilendirir. Benim de sizin fikrinize açıkçası ihtiyacım yok:) olursa şahsi mesaj atar veya mesajınıza alıntı yaparım..umarım meramımı anlatabilmişimdir. İyi akşamlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?