İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar sayfalardır Yiğit Burak dönmüş artık şu tartışmaya son verebilirmiyiz?
Taksim civarında gittiğiniz beğendiğiniz kimler var? Ben sembol kafe hasana gidip beğenmiştim ama ikinci gidişimde aynı şeyleri söyledi mesela? Sizin tavsiye edeceğiniz kimler var?

Allahaşkına bişeyi çok merak ediyorum,Kadınlar kulübü bir community midir,bir şirket midir,neden aradığınız falcılara numarasını forumdan aldığınızı söylüyorsunuz

ne diyeyim, yalan mı söyleyeyim yani? bunu mu tavsiye ediyorsunuz?

Bu burağın numarası devlet sırrımıdır kimse vermiyor yada tenezzül mü etmiyosunuz arkadaşlar anlamıyorum ki

Rica etsem bi hayırsever yazıversin gari

burak'a baktirdim. gecmis-an dediginiz gibiydi cok iyi.. gelecek konusunda ise olumsuz konustu, taa 6-7 ay sonrasi gelecek birinden bahsetti uzun uzun ayrintili, yazdim ama oho 6-7 aya acaba olur muyum dolar 3 olur mu ulke batar mi, uzuldum. ama mesela is konusunda 5.aydan sonra gibi degisir dedi, oysa ben hemen en kisa zamanda degisiklik yapiyorum elimize yazi verildi kesin bir olay yani.

yigit defalarca baktirdigim, hepsinde 3 konum icin de olumlu konusan ve 3unde de (gun itibariyle sonuncu konu da olumsuz) gerceklesmeyen kalp yarasi, kendisini de oyle sevdim ki keske hep baktiracagim kisi olsaydi. keske gerceklesseydi dedikleri.

istanbul cafe-sema ise aklimi mi okuyor anlamadim. mesela o ara 'artik soyle bir ise gecsem medya vs mi girissem' diyordum, ki bu aslinda cok zor, hemen onu soyledi. ne bileyim, sirket isminde harf verdi araya araci olacak adamin harflerini verdi ama harflerin 1'i 2'si tutuyor o da hani sirkette verdigi harfler adamin soyadinda tutuyor gibi garip (sirket de medya sirketi degil bu arada haha :) ) ama mesela 1-2 haftaya en en kotu nisan basina kadar is degistirecegim, bunu tam bildi. ve ask hayatina olumlu konustu. tarih degil de vade verdi. insan inanmak istiyor tabi..

yak_den arkadasim daha iyi bilir ama mesela ona burak ve sema tutarli konusmustu vs.. kafam karisik hanimlar, neyse belki karisikliga ragmen faydam dokunur diye yazdim. iyi geceler.

Son düzenleme:
kızlar gülsüm'e baktırdım tekrar. iyiydi baya iyiydi. zaman falan vermedi ama istikrarlı gitti. bir de şeyi fark ediyorum gülsüm'de, mesela adamla ayrıyken aramıştım: "siz ayrılmışsınız, ama bu adam seni çok özlüyor dönecek" demişti.
bugün aradım mesela "tamamen barışmışsınız siz" dedi. hani mevcut durum böyle zaten. baya tutuyor onlar.
üç soru üzerinden baktırdım, baya baya da tatmin oldum bu kez.

hani şimdilik tam önermeyeyim size ama baktıran çok arkadaş vardı, gelecek çıktı ya da çıkmadı diyebilecek var mı aramızda?

minik dün deli gibi senin profilinde dolandım, eski mesajlarını falan okudum. nasıl acaba şimdi napıyor diye:) gördüğüme sevindim.

burak konusunda ben de yorum yapayım o zaman: mevcut durumla ilgili büyük bir detayı bilemedi burak. yani size şöyle diyeyim mesela sevgilim var, burak yok diyor gibi düşünün. neyse sonra ben açıklayınca devam ettik oradan.
gelecek konusunda bir paradan söz etti, nisan ayında gelecek olan. o zaten gelecek o kesindi. tuttu diyebiliriz yani. iki şey daha söyledi gelecekle ilgili ama "2 sene içinde evleneceksin" gibi düz. bilemedim yani.

yiğit konusunda ise beni biliyorsunuz az çok, tarihiyle tutturdu yiğit ilk sefer. ikinci seferde de bir hafta demişti tarih olarak, 10 günde çıktı.

selamlar, yiğite bende baktırdım bahsetmiştim daha önce an ve geçmiş iyiydi ancak aşk hayatımla ilgili 1 hafta 10 gün demişti dediği şey çıkmadı hatta ayrıldık. bu olaylardan 2 ay önce aramız çok iyiyken çiğdeme gitmiştim ayrılık var ama barışcaksınız demişti ben barışcağımızı sanmıyırum ama en azından ayrılcağımı bilmiş

Eskiden bahsi geçen bi niki vardı hatırlarsanız belki. Daha önceki yorumumda bilemedi demiştim ki ben yanılmışım. Baktırdığımda ağustos ayıydı, cok uzun uzun bakmıştı hatta ben sıkılmıştım. Israrla 11. ayda biriyle tanışcaksın demişti.. Ben de hehe demiştim içimden. İşin garibi 30 ekimde facebooktan mesaj atmıştı kasım geliyo diye.. Ya yok be niki olmaz demiştim ama 31 ekimi 1 kasıma bağlayan gece tanıştım. Hiç falının takibini yapıp bak gelio diyen falcı gördünüz mü ya:) neyse bakın o çocuk çok iyiydi ama artık uğursuz olduğuna inandığı için bakmıyor. Bir gün olur da denk gelirseniz aklınızda olsun..

Yiğitin en büyük defekti bu, herkes barışcak, eskiler pişman olup dönecek, iki kişi arasında kalacaksın ve eskiyle evlilik var. Anı iyi bilince güveniyorsun sonra aylar ayları kovalıyo. Ben yiğite ayrılmadan 2 gün önce baktırdım göremedi bunu.. Bence yiğitin enerjisi son dönemde yaşadığı olumsuz şeylerle bozuldu. Kuzenini kaybetti silahlı saldırıda duymuşsunuzdur belki, uzun süredir depresyondaydı.. Enerji işi bu belki toparlar da yeniden enerjisi yükselir kim bilir..

Secret ve duygumda calisan Murati arayanlara duyurulur!!Tesadufen buldum kendisini,Mandal cafede su an,dun baktirdim ani super bildi,gelecek bakicaz..Baktirip cikanlar varmi?

farketmez cafe Günay Abla'ya birkaç defa gittim. ilkinde beni çok şaşırttı. o zamanki sevgilimin baş harfinden tutun da her şeyleri bildi. ikinci defa ayrıldığımızda gittim. barışacaksınız o arayacak falan bir sürü detay verdi. hatta evleniyorsun bu yıl dedi. barışmadık hatta daha beter olduk. kanlı bıçaklı olduktan sonra da gittim :) pişman olup yalvarcak dedi. bu dediğim 1 yıl önce. yalvarmadı, 1 yıl görüşmedik. :) ama geçen gün aradı. açmadım. bu saatten sonra zaten işim de olmaz. ilk defa süperdi sonraları tutmadı Günay ablanın falları. ama mesela kuzenim sık sık gidiyor. acayip tuttu diyor o. belki bana tutmadı.

Arkadaşlar selam bende fal tecrübelerimi paylaşayım dedim :,ama öncelikle şunu belirteyim gittiğim falcıların yüzde doksanı ayni şeyleri söyledi.benimde fal gitme sebebim malum.sevgilim sebepsiz yere beni terketti.gittiğim nerdeyse tüm falcılar yok aslında sana yoğun hisleri var bunalmış ailevi sorunlar felam bide sen çok ilgilenmişssin şımarmış ama yakında geri döncek dediler ama işte bu kez sen onu istemiycen Nisan gibi hayatına yeni biri gircek evlilik onla diolar ya benim Anlamadığım bana bütün falcılar nasıl anlaşmış gibi ayni şeyi söylüo Yada bunlar herkese mi ayni şeyleri söylüyor anlamadım.yardımcı olursanız çok sevinirim

Canim herkese ayni hikaye seviyo asik buyu var ben aylarca bunu duydum sert seyleri duymayi goze alirsan benim falcimi oneririm ilk falinda aglamistim ama simdi iyi gidiyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…