Eskiden tanımıyorum bi kç gün önce baktırdım dedikler çıkar mı bilmiyorum zor sen hiç baktırdın mı burağayok yaw ne sorgusu aşk olsunyeni mi baktırdın diye sordum, ne var bunda yaa alla allaa
Eskiden tanımıyorum bi kç gün önce baktırdım dedikler çıkar mı bilmiyorum zor sen hiç baktırdın mı burağa
Allahaşkına bişeyi çok merak ediyorum,Kadınlar kulübü bir community midir,bir şirket midir,neden aradığınız falcılara numarasını forumdan aldığınızı söylüyorsunuz
Bu burağın numarası devlet sırrımıdır kimse vermiyor yada tenezzül mü etmiyosunuz arkadaşlar anlamıyorum kikatmerli bi falcı geçmişi olan ben derim ki ;
fal dediğin anlık eğlence :) gerçek hayatınızı yaşamaya bakın.
acı çekmek bile ayrı güzeldir :)
burak konusunda ise tanıdığım en iyi falcılardan amma velakin oda bir kul , Allahtan başka kimse geleceği bilemez.
Bol şanslar bayanlar :)
katmerli bi falcı geçmişi olan ben derim ki ;
fal dediğin anlık eğlence :) gerçek hayatınızı yaşamaya bakın.
acı çekmek bile ayrı güzeldir :)
burak konusunda ise tanıdığım en iyi falcılardan amma velakin oda bir kul , Allahtan başka kimse geleceği bilemez.
Bol şanslar bayanlar :)
Yiğitin en büyük defekti bu, herkes barışcak, eskiler pişman olup dönecek, iki kişi arasında kalacaksın ve eskiyle evlilik var. Anı iyi bilince güveniyorsun sonra aylar ayları kovalıyo. Ben yiğite ayrılmadan 2 gün önce baktırdım göremedi bunu.. Bence yiğitin enerjisi son dönemde yaşadığı olumsuz şeylerle bozuldu. Kuzenini kaybetti silahlı saldırıda duymuşsunuzdur belki, uzun süredir depresyondaydı.. Enerji işi bu belki toparlar da yeniden enerjisi yükselir kim bilir..selamlar, yiğite bende baktırdım bahsetmiştim daha önce an ve geçmiş iyiydi ancak aşk hayatımla ilgili 1 hafta 10 gün demişti dediği şey çıkmadı hatta ayrıldık. bu olaylardan 2 ay önce aramız çok iyiyken çiğdeme gitmiştim ayrılık var ama barışcaksınız demişti ben barışcağımızı sanmıyırum ama en azından ayrılcağımı bilmiş
Canim Murati buldum ben tesadufen..Mandal cafeye gecmis,dun baktirdim,cidden cok iyiDaha önceleri Secret Cafe'de ve Duygum Cafe'de çalışan Murat şimdi nerde bilen var mı acilll
Mandal kafe nerde canım?Secret ve duygumda calisan Murati arayanlara duyurulur!!Tesadufen buldum kendisini,Mandal cafede su an,dun baktirdim ani super bildi,gelecek bakicaz..Baktirip cikanlar varmi?
Bakirkoy cafe lafin az ilerisindeMandal kafe nerde canım?
Canim herkese ayni hikaye seviyo asik buyu var ben aylarca bunu duydumArkadaşlar selam bende fal tecrübelerimi paylaşayım dedim :,ama öncelikle şunu belirteyim gittiğim falcıların yüzde doksanı ayni şeyleri söyledi.benimde fal gitme sebebim malum.sevgilim sebepsiz yere beni terketti.gittiğim nerdeyse tüm falcılar yok aslında sana yoğun hisleri var bunalmış ailevi sorunlar felam bide sen çok ilgilenmişssin şımarmış ama yakında geri döncek dediler ama işte bu kez sen onu istemiycen Nisan gibi hayatına yeni biri gircek evlilik onla diolar ya benim Anlamadığım bana bütün falcılar nasıl anlaşmış gibi ayni şeyi söylüo Yada bunlar herkese mi ayni şeyleri söylüyor anlamadım.yardımcı olursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?