İstanbul'da Fal - Falcılar

Su sitedeki yazısının linkini atarmısın rica etsem bende okumak isterim

kızlar bu arada bir kadın varmış. ataköyde günlükm kiralık ev tutup bakıyormus. sabah 7 den itibaren kuyruk oluşuyormuş var mı bilen

Derki sitenin adı. "Gelecegi gorebilmek mumkun mu? " yazinin basligi, yazar da Hasan Sonsuz Celiktas.
Okudum simdi tesekkür ederim ilginç geldi ama 100 tl faZla geldi bana açıkcası sen daha önce de baktırmıssın memnunsun anladıgım kadarıyla ama 100 tl yaa;((

Bakırköyde baktırdıklarım ;

Cafe Laf Andaç ; Bildi bana ama bu çocukla ağustostan snra görüşme yok dedi sonra mayısta görüştük ama arkadaş ortamında :)

Mandal cafe Ada ; Alakası yoktu

Beyaz Melek ev yemekleri Melis ; Resmen salladı bana

Çiğdem ; sadece ekonomik olarak söylediği tuttu bana yoksa gerisi yalandı

Aşk hayatım acaba bu kadar çok fal baktrdığım için mi kötü? kötü enerjidenmi etkileniyorum acaba yoksa şizofrene mi bağladım artık

Gül abla telefonla bakıyormu

ben de beyaz melek hariç diğerlerine çokça baktırmış biri olarak sana katılıyorum şöyle laf cafe falcıları; çiğdemin ilk falında şoktaydım sonrası boş andaç halil canan kesinlikle çıkmıyor falları ve sürekli zaman atıyor onlara kalsaydı şimdiye evli mutlu çocukluydum :) adanın da ilk falını çok beğenmiştim tutarlıydı gözümü açtı demiştim devam ettim baktırmaya saçmalamaya başladı ve gene tarihler attı. ama hala anlamam gittiğinde çok sıra olur bende mi sorun var diye düşünmedim de değil. ama şuunu net söyleyebilirim falların etkisi varmıdır bilmem ama aşk hayatı insanın ii olunca fal baktırma ihtiyacı duymuyor

Aha bir iki gündür girmiyordum amma çok mesaj dolmuş.Arkadaşlar takılmayın bu kadar,bütün bu falcılara sensin denildi mi gaza geliyorlar.Yiğit diye kavgaya düşmüşsünüz,bazen yazıyorum bana kuzum diye cevap veriyor,bazen de sanki numaramı ilk defa görüyor gibi siz diyor,bu akşam bakalım diyor sonra mümkün değil ulaşılamıyor,5 gün sonra bakmadınız diye mesaj atıyorum,sen iste bakarım diyor,ondan 2 gün sonra bişey sorucam açın telefonu diyorum,burdan sorun diyor :) Yook hani ulaşamıyorum ben de :) Ama sempatik çocuk,hoşuma gidiyor onunla konuşmak,bana ilk nurayya vermiş numarasını,o baya sinir olmuş ama ben,beni atlatsa da sıkıntı yok memnun kaldım açıkçası kendisinden

Kötü tanınmak istemiyorlar canım anladığım kdarıyla burda burağı beğenmeyen çok olmuş ondan rahatsız olmuştur zaten kendine güvense böyle bişey yapmazdı
Dediğin doğru canım burda gerçekleri paylaşıyoruz diye prestijinin sarsılmasını istemiyor belli ki.. Kendine güveni yok

Dediğin doğru canım burda gerçekleri paylaşıyoruz diye prestijinin sarsılmasını istemiyor belli ki.. Kendine güveni yok
Tek bi falcıdan yüzümüz gülmed bu nedir ya yiğite baktırdım dün ben de öyle çok beğenmedim sen yiğite baktırdın mı canım bi ak dedi bi kara valla bişey anlamadım

Tek bi falcıdan yüzümüz gülmed bu nedir ya yiğite baktırdım dün ben de öyle çok beğenmedim sen yiğite baktırdın mı canım bi ak dedi bi kara valla bişey anlamadım
Aa ben yiğiti çok beğendim yaa.. Çok şaşırdım şimdi sana net konuşmamasına aslında lafı dolandırmaz.. Bana çok net konuşmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…