Su sitedeki yazısının linkini atarmısın rica etsem bende okumak isterimDerki diye bir site var, orda yazisini okumustum oyle tanismistim ben. 100 e bakar, iyi bakar, uyarir da (keske dinleseydim) ben memnun kaldim cok,
fakat bu fal isinde tavsiye riskli biraz, ben Yigit'ten de memnun kaldim, soyledigi bir sey ertesi gun cikti, Gul abla da evlilik teklifi alacagim zamani vs tutturmustu yazin, uzundur baktirmamistim. Bugun kismetse haber bekliyorum.
Su sitedeki yazısının linkini atarmısın rica etsem bende okumak isterim
Su sitedeki yazısının linkini atarmısın rica etsem bende okumak isterim
Okudum simdi tesekkür ederim ilginç geldi ama 100 tl faZla geldi bana açıkcası sen daha önce de baktırmıssın memnunsun anladıgım kadarıyla ama 100 tl yaa;((Derki sitenin adı. "Gelecegi gorebilmek mumkun mu? " yazinin basligi, yazar da Hasan Sonsuz Celiktas.
Gül abla telefonla bakıyormuDerki diye bir site var, orda yazisini okumustum oyle tanismistim ben. 100 e bakar, iyi bakar, uyarir da (keske dinleseydim) ben memnun kaldim cok,
fakat bu fal isinde tavsiye riskli biraz, ben Yigit'ten de memnun kaldim, soyledigi bir sey ertesi gun cikti, Gul abla da evlilik teklifi alacagim zamani vs tutturmustu yazin, uzundur baktirmamistim. Bugun kismetse haber bekliyorum.
Bakırköyde baktırdıklarım ;
Cafe Laf Andaç ; Bildi bana ama bu çocukla ağustostan snra görüşme yok dedi sonra mayısta görüştük ama arkadaş ortamında :)
Mandal cafe Ada ; Alakası yoktu
Beyaz Melek ev yemekleri Melis ; Resmen salladı bana
Çiğdem ; sadece ekonomik olarak söylediği tuttu bana yoksa gerisi yalandı
Aşk hayatım acaba bu kadar çok fal baktrdığım için mi kötü? kötü enerjidenmi etkileniyorum acaba yoksa şizofrene mi bağladım artık
Burak Kadınlar Kulübü üyelerine fal bakmıyormuş.. Burada numarasının verilmesini de istemiyormuş beyfendiKızlar burağın güncel numarasını yazabilecek varmı yanlış çıkıyor elimizdekiler
Burak Kadınlar Kulübü üyelerine fal bakmıyormuş.. Burada numarasının verilmesini de istemiyormuş beyfendi
Sorma canım ya.. Uyuz oldum Burağa.. Altı üstü KK üyesiyiz. Mit ajanıyız sanki.. Ne sanıyorsa kendini?? Gizemli havalar falanay bunlarda bir garip. madem tanınmak duyulmak istemiyorlar. o zaman fal bakmayı bıraksınlar
Kötü tanınmak istemiyorlar canım anladığım kdarıyla burda burağı beğenmeyen çok olmuş ondan rahatsız olmuştur zaten kendine güvense böyle bişey yapmazdıay bunlarda bir garip. madem tanınmak duyulmak istemiyorlar. o zaman fal bakmayı bıraksınlar
Dediğin doğru canım burda gerçekleri paylaşıyoruz diye prestijinin sarsılmasını istemiyor belli ki.. Kendine güveni yokKötü tanınmak istemiyorlar canım anladığım kdarıyla burda burağı beğenmeyen çok olmuş ondan rahatsız olmuştur zaten kendine güvense böyle bişey yapmazdı
Tek bi falcıdan yüzümüz gülmed bu nedir yaDediğin doğru canım burda gerçekleri paylaşıyoruz diye prestijinin sarsılmasını istemiyor belli ki.. Kendine güveni yok
Aa ben yiğiti çok beğendim yaa.. Çok şaşırdım şimdi sana net konuşmamasına aslında lafı dolandırmaz.. Bana çok net konuşmuştuTek bi falcıdan yüzümüz gülmed bu nedir yayiğite baktırdım dün ben de öyle çok beğenmedim sen yiğite baktırdın mı canım bi ak dedi bi kara valla bişey anlamadım
Dur eve gideyim anlatıcam canım özeldenAa ben yiğiti çok beğendim yaa.. Çok şaşırdım şimdi sana net konuşmamasına aslında lafı dolandırmaz.. Bana çok net konuşmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?