İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar ben bu burağıda yiğitide beğenmedim ama kıyaslarsam yiğit daha iyiydi yakın tarihler verdiler haber veririm yine ama burak daha sevimli cana yakın biriydi sanki. Yiğit yine üç beş şeyi çat diye bildi burağın öyle aa nasıl bildi diyebileceğim bi olayı yoktu

hadi ya :/ Bence hayatım sen enerjini bu kadar karıştırma seni de etkiler bu kadar fal. Ben senin yerinde olsam tutturan birini bulmuşken ayda bir ona atarım, bak selena sende tutturmuş bence onunla devam et ve ara ver. Çok fal gerçekten enerjimizi bitiriyor, neden depresif takıldığımızın nedeni bu bence

Çok doğru söylüyorsun canım, ben de kaç gündür kendimde değilim zaten. Bişey merak ediyorum sen yiğitle burağı denedin mi? Beğendin mi?

Çok doğru söylüyorsun canım, ben de kaç gündür kendimde değilim zaten. Bişey merak ediyorum sen yiğitle burağı denedin mi? Beğendin mi?

yok canım ben denemedim, denemeyi de düşünmüyorum artık. Artık fal atmak da baktırmak da istemiyorum. Planlar yaptım bakalım. Ama sana gerçekten gönülden tavsiyem artık baktırma çok sıkışırsan Selenaya danış. Gerçekten enerjimizi emiyor fallar.

Anladığım kadarıyla burak bazı üyerelere fal bakmamış yorumları okurken haklı olarak bunu yapmış dedim kendime.
yiğit ve burak polemiği hiç bitmiycek sanırım. Ben ikisinede bircok kez fal baktırdım kıyaslayacak olursam;
Yiğit : Suanki durumu ve geçmişi burağa göre çok daha iyi bilmesine rağmen bana gelecekle ilgili söylediği hiç bir şey cıkmadı malesef.
Burak : ara ara bakıtırırım Geçmiş ve şuanki durum ile ilgili yiğite göre daha başarısız fakat gelecekle ilgili söyledikleri özellikle aşk hayatım harfi harfine cıktı burakta.

Sen burak ve yiğite yeni baktırmışsın sanırım falların daha tarihleri gelmeden beğenip beğenmemeyi neye bağladın nasıl bir mantıktır bu:) belki söyledikleri cıkacak sana daha sonra?

Sevgilisi olan birine hayatında kimse yok, beş vakit namaz kılan birine alkolik diyen adamın hangi söylediği çıkacak allah aşkına? Ne demek nasıl bir mantıktır bu, haddinizi aşmayın. Mantığımı sorgulamak size kalmadı.

Son düzenleme:
Çok haklısın canım. Bugünden itibaren baktırmıyorum artık çok rahatsız oldum zaten.

Sevgili Güzel Ruhlu arkadaşlarım.

Öncelikler iyi dileklerimi sunuyorum.

Tesadüfen buldum bu gece forumu ve yazmak istedim.

"Süleyman, yeryüzünde yeni bir şey yok diye buyurur. "
Böylece nasıl Eflatun, bütün bilginin anımsama olduğunu kurmuşsa;
"Süleyman da bütün yenilik, yalnızca unutuştur yargısını verir"

Yeryüzünde Aslında yeni birşey yok hep bizim unutuşlarımız var.

Onca ülke gezdim ve pek çok enejisi yüksek medyum/falcı/astrolog tanıdım. Eh sizin de keşfettiniz gibi pek çoğu enerjinizi sizden alıyor. Enerji hırsızları...

Benim aklımı da gönlümü de aydınlatan tek bir kişi (aslında iki) oldu , 'rah i be mer y e m' diye anılıyor. Aslında hristiyan filan değiller.Tüm dinleri bilen Müslüman bir çift. Herşeyinizi bilirler.

Ancak Bilgi de sahibini sınar dediler. Aldığın bilgiye davranışın , Bilginin de sana davranışını değiştirebilir.

En özetle benimle 1 saatlik çalışma yaptılar. İlk cümleleri geleceği değil geçmişi göreceksin, çünkü geçmişde yaşıyorsun oldu.

Ruhumun derinliklerin de sıcaklık enerji ve huzur hissettim.

Yazarak bitmeyecek :)...

Enerjimi yükselten bir fal baktılar. Onlar "çalışma" diyor:)

Enerjinizin düştüğünü hissettiğiniz herkesden uzak durun....

Özelden isterseniz email paylaşabilirim.

Neşeli sevinçli ve tertemiz bir gece diliyorum hepinize...

xoxoxox

Xo AveMaria oX

Allahaşkına bişeyi çok merak ediyorum,Kadınlar kulübü bir community midir,bir şirket midir,neden aradığınız falcılara numarasını forumdan aldığınızı söylüyorsunuz

Sevgili kızlar :)

yukardaki mesajıma istinaden isteyenler da iletşim kurabilir bahsettiğim kişiler ile.

herşey gönlünüzün ışığı olsun ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam babydoll, senin de benim gibi olmuş sanırım, ben de baktığında atıyor falan demiştim çıktı zamanla. Ama bazen bakmak istemiyor o zaman anlıyorsun, iyi zamanını yakalamak lazım. Anı bilme konusunda burak ben de çok iyi çıktı ama yok ya mümkün değil olamaz dediğim konuların aylar sonra öyle olduğunu öğrendim. Sanırım bizim enerji tuttu onla

Merhaba rahibe Meryem,
memnun olduk hoşgeldiniz :) :) :)

katmerli bi falcı geçmişi olan ben derim ki ;

fal dediğin anlık eğlence :) gerçek hayatınızı yaşamaya bakın.
acı çekmek bile ayrı güzeldir :)

burak konusunda ise tanıdığım en iyi falcılardan amma velakin oda bir kul , Allahtan başka kimse geleceği bilemez.

Bol şanslar bayanlar :)

peki buragın numarasını bana özelden yazabilmen mümkün mü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…