İstanbul'da Fal - Falcılar

Ay hikaye ya valla biktiriyolar insani burasi yorum yapmak paylasim yapmak icin var ne dusunuyosak yazariz bizden para kazaniyolar bi sirkelenin ya falci icin bir birinize giriyosunuz Gayette bakiyolar kadinlar kulubunden deyince kimse bana aaaa alamam falan demedi ustune bile atliyolar iki kotu elestiri aldilar mi hemen bi savunma hemen bi koruma halleri :) simdi onu bunu bos verin yeni falci var mi ismi eskimeyen

ya canım inanmıyorum şuan şaka gibi ama kelimesi kelimesine banada hep aynı şeyler dendi. şimdi geriye dönüp bakınca sadece birisi oolacakları terkedileceğimi görmüş ama o zaman inanmak işime gelmemiş. mandal cafe de bi beydi ismi e le başlıodu erenmi ne hatırlamadım o bilmişti

insallah hepsi tutarlidir. tutmuyorsa aklima gelen aciklama su: belki de, "ileride ama uzak olmayan, takip edecegimiz" bir zaman verip (cogu kisi 6-8 ay sonra bir seyler olacak denirse falini hatirlamaz takip etmez), o zaman geldiginde bekledigimiz olmayinca tekrar baktirmamiz icin hep ayni zamanlari veriyorlar ve ayni sekilde oteliyorlar, 1-2 ay vs diyorlar.. bilemedim ki..

Allahaşkına bişeyi çok merak ediyorum,Kadınlar kulübü bir community midir,bir şirket midir,neden aradığınız falcılara numarasını forumdan aldığınızı söylüyorsunuz

Ahahah tavsiye falan yapmıyorum,beni ne ilgilendirir

bir konudaki düşüncemi ortaya yazdığımda, benden alıntı yapıp "neden numarasını nerden aldığınızı söylüyorsunuz, merak ediyorum" diyen sizsiniz. ee ne diyeceğim adama, belli ki artık fal baktıranlara numarasını nerden aldığını soruyor. ben de burdan aldım, ne diyeceğim ki bu durumda başka? ayrıca burda komik olan ne var anlamadım...

canım mandal cafede ada var,o muydu acaba?

Kızlar su an da kafam karışık hani sini mantıya gıtmıştım ya tuhaf bakıyordu dedim bana o zaman konuştuğum cocukla neden ayrıldığımızı tam anlamıyla bilemediği için sıkılmıştım bana cevrende senin var zaten dedi iki kardes falan bende hayır dedim aklımın ucundan bile gecmeyen birisiyleyim iki kardes subatta sana ani dönüşü olcak dedi ve öle oldu yani enerjimi düşürerek bakmıştı falda ve cok tatminkar olmadım ama o donemde dedikleri cıkanda bu abla oldu tekrar gitsem mi diyorum kafam da deli sorular benden başka gıden olmadı mı sini mantıya kadıkoyde tesaduf muydu değil mi merak ediyorum ....

Orta yasli zayif bi bayan mi bakan ?

acaba cikan fal yok mu daha? onca kisinin ismi gecti, cok azimiz donup 'sunun fali bana cikti' diyor..

acaba cikan fal yok mu daha? onca kisinin ismi gecti, cok azimiz donup 'sunun fali bana cikti' diyor..
Elmıranın dediği birsey 1 hafta sonra çıkmıştı. Ama asıl beklediğim şey için biraz zaman var. Aynı tarihi Yiğit ve Burakta verdi. Çıkarsa üçününde fali bende çıkmış olacak.

Wlla uzun süre farklı kişilere gittim ama bence tabi şahsi görüşümdür bu, taksimde pen cafe yeter bu konuda iyi. 1 senedir gidiorum.baya yönlendirio böyle yaparsan böyle olur die.2 kişi için baktırıosunuz. ilkinde seçtiğiniz kişinin sizle ilgili gerçek düşüncelerini onun kelimeleriyle söylüo.2.sinde size bakıor. tarot bakıor.bugüne kadar çok kişi yönlendirdim.memnun kalmayan olmadı hiç. ama fal bu.frekansların tutması önemli.bence deneyin derim.

bu arada bana ne dediyse çıktı onu söylemeyi unuttum.ondan öneriyorum.ama tabi dediğm gibi baştan beri bana hitap etti dedikleri de.yönlendirmeleri de.

Valla pen cafe yetere yıllar önce baktırmıştım 3-4 kez. Safi pembe tablocu geldi. O zamanki sevgilimle evleniyorduk oğlumuz oluyordu. Ayrılalı yıl oldu. Enerji işi vs tamam da benim para verseniz üstüne baktırmayacağım biri.. Çıkan falı varmış demek, şaşırdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…