İstanbul'da Fal - Falcılar

canım benim çok teşekkürler evet doğruymuş aradım kahveni iç güzelce bantla altına 30 tl yi koy mng ye git beni ara adresi vercem ertesi gün elimde dedi bide ben ev falcılarını daha çok seviyorum ya :)
hadı bakalım ınsallah memnun kalırsın:)

inşallah canım zaten hemen yazıcam. bugünde hem adaya hem çiğdeme gittim ikiside tamamen aynı konuştu çiğdem daha çok detay verdi sadece. memnunum yani

canım benim çok teşekkürler evet doğruymuş aradım kahveni iç güzelce bantla altına 30 tl yi koy mng ye git beni ara adresi vercem ertesi gün elimde dedi bide ben ev falcılarını daha çok seviyorum ya :)

ayy o nasıl bişey kiii ama bozulur o ilk defa duydumm merakla bekliyorum yorumunuu :)))

sizlerin adina cok mutlu oldum insallah dedikleri cikar :) acaba aralik-subat arasi baktirmalarimin cikmamasi onun yasadiklari ile mi alakali (kotu bir surec gecirmis) yoksa benim enerjim mi tutmadi ( ne dersiniz?
saol tatlım,senle alakalı değildir belki dediğin gibi onun da yaşadığı durumlar ister istemez etkiler onu...sonuçta o da bi insan

evet anlık durumu gerçektn süper,isimler yaşlar olaylar...vs herşeyi söylemişti bana da,geçmiş ile ilgili pek bişey demedi genelde gelecek ve anlık yaşananlardı bana anlattıkları,bakalım benimde 2 olayım kaldı olacak dediği birine mart sonu demişti,bekliyorum olursa onu da yazıcam burda,belki de oluyordur ben bilmiyorumdur :)

kızlar caddede sırdas cafede cennete baktırıdnız mı hıc ?
ve orda onerebılcegınız bırısı varmı ?

yiğitin numarasını biri atabilirmi lütfenn. birde ödeme nasıl yapılıyor yiğite hesabamı yatırılıyor telefonda nasıl bakıyor ?

yiğitin numarasını biri atabilirmi lütfenn. birde ödeme nasıl yapılıyor yiğite hesabamı yatırılıyor telefonda nasıl bakıyor ?
Arayıp hesap numarasini alıyorsunuz ve aranızda bir saat belırlıyosunuz. O saatte arıyosunuz.

Merhaba arkadaslar :)
bi kac soru sormak istiyorum. bu hafta falciya gitmeyi dusunuyorum ama kimse gitsem bilemedim. Bakirkoy laf cafe de cigdeme gidiyorum ama hosuma gitmiyor.
Balatta salih hoca diye biri varmis onu onerdiler bide yigit varmis ama telefonla gorusme saglaniyormus. Hangisi daha iyi yada sizin onerebileceginiz falci var mi ? (Istanbulda)

ben yiğite baktırdım memnunum
bir de arkadaşımın gittiği bi falcı varmış taksimde,bayan,adı ayşeydi sanırım,cafenin adını bilmiyorum ama iyi diyorlar istersen sorabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…