- 30 Nisan 2013
- 641
- 934
- 333
numara dogrumuymus hadı bakalım yorumunu beklıyorum:)yarın mardine fincan gönderiyorum hadi bakalım
canım benim çok teşekkürler evet doğruymuş aradım kahveni iç güzelce bantla altına 30 tl yi koy mng ye git beni ara adresi vercem ertesi gün elimde dedi bide ben ev falcılarını daha çok seviyorum ya :)numara dogrumuymus hadı bakalım yorumunu beklıyorum:)
hadı bakalım ınsallah memnun kalırsın:)canım benim çok teşekkürler evet doğruymuş aradım kahveni iç güzelce bantla altına 30 tl yi koy mng ye git beni ara adresi vercem ertesi gün elimde dedi bide ben ev falcılarını daha çok seviyorum ya :)
canım benim çok teşekkürler evet doğruymuş aradım kahveni iç güzelce bantla altına 30 tl yi koy mng ye git beni ara adresi vercem ertesi gün elimde dedi bide ben ev falcılarını daha çok seviyorum ya :)
özlden yazyrm cnmBana da yazmaniz mumkun mu yigidin numarasini?
saol tatlım,senle alakalı değildir belki dediğin gibi onun da yaşadığı durumlar ister istemez etkiler onu...sonuçta o da bi insansizlerin adina cok mutlu oldum insallah dedikleri cikar :) acaba aralik-subat arasi baktirmalarimin cikmamasi onun yasadiklari ile mi alakali (kotu bir surec gecirmis) yoksa benim enerjim mi tutmadi( ne dersiniz?
nasıl yani bildiğin fincanı mı yolluyorsun?aa çok ilginç peki ama o kahve telveleri bozulmaz mı ki gidene dek?yarın mardine fincan gönderiyorum hadi bakalım
evet anlık durumu gerçektn süper,isimler yaşlar olaylar...vs herşeyi söylemişti bana da,geçmiş ile ilgili pek bişey demedi genelde gelecek ve anlık yaşananlardı bana anlattıkları,bakalım benimde 2 olayım kaldı olacak dediği birine mart sonu demişti,bekliyorum olursa onu da yazıcam burda,belki de oluyordur ben bilmiyorumdur :)Yiğiti ben de çok beğenmiştim canım.. Telefon konuşmasını kaydetmştim. dinledim bir kaç defa acaba ben mi abartıyorumdiye yok değil öyle şeyler bilmişki mantık olarak yorum yapılacak durumlar değil.. Anlık durumda ve geçmişte çok iyiydi.. DedikleRide inşallah çıkar,.
ilginç ama evet sarıp bantlıyormuşsun iyice daha göndermedim amanasıl yani bildiğin fincanı mı yolluyorsun?aa çok ilginç peki ama o kahve telveleri bozulmaz mı ki gidene dek?
Arayıp hesap numarasini alıyorsunuz ve aranızda bir saat belırlıyosunuz. O saatte arıyosunuz.yiğitin numarasını biri atabilirmi lütfenn.birde ödeme nasıl yapılıyor yiğite hesabamı yatırılıyor telefonda nasıl bakıyor ?
ben yiğite baktırdım memnunumMerhaba arkadaslar :)
bi kac soru sormak istiyorum. bu hafta falciya gitmeyi dusunuyorum ama kimse gitsem bilemedim. Bakirkoy laf cafe de cigdeme gidiyorum ama hosuma gitmiyor.
Balatta salih hoca diye biri varmis onu onerdiler bide yigit varmis ama telefonla gorusme saglaniyormus. Hangisi daha iyi yada sizin onerebileceginiz falci var mi ? (Istanbulda)
Yigite nasil ulasabilirim ?ben yiğite baktırdım memnunum
bir de arkadaşımın gittiği bi falcı varmış taksimde,bayan,adı ayşeydi sanırım,cafenin adını bilmiyorum ama iyi diyorlar istersen sorabilirim
bende teli var,sen kararını ver ben veririm nosunu istersenYigite nasil ulasabilirim ?
Herkes onun icin iyi diyo kararsizim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?