İstanbul'da Fal - Falcılar

Evet ada olabilir ama emin degilim pazartesi sorup bakicam. Bi de bu la portedeki ayhan nasil hala giden varmi

Ben nasıl alıntı yapılır bilmiyorum,cevapla diyorum yazıyorum :)Ayrıca bu kadar müdavimi,piri olan insanlar bu hatayı yapmamalı,falcılar düşündügünüz kadar uyanık değiller emin olun,gün içinde milyon kişiye numara veriyor,milyon kişiyle görüşüyorlar,bu yazımı okuyan numara verdiğim arkadaşlardan hatırlayan vardır,birinin numarasını özelden paylaşırken ismimi de söylüyorum falcıya söylerken rahat hissetsinler diye,özelden numara istediğiniz kişilere sorun adlarını,isim verin adamlara,ya da numarayı veren çekinip ismini söylemedi mi,ayşe den aldım deyiverin,ayşe diye bir müşterisi olup olmadıgını emin olun hatırlamıyordur,herşeyleri doğru yapıyoruz da bir isim atıverecekken mi sıkıntı oluyor dürüst davranıyoruz :) Ben böyle yapardım şahsen,sizler nasıl biliyorsanız öyle yapın tabii

nasildi acaba kurtulus? gerci gecmisi tutturuyorlar bir sekilde, gelecegi takip etmek gerekecek..
Ben açıkçası beğendim. Doğru düzgün enerjiyle bakan biri. Binnaz abla forumunda yazdım. 2013-2014 yıllarımı ailemi yaşadıkları güzel bildi. Geleceğe dair söyledikleri çok mantıklıydı..

arkadaslar rica etsem bana BURAK ve YIGIT'in cep numaralarini yazabilir misiniz? Yurtdisinda yasadigim icin gitme sansim yok, esimle neredeyse bosanma arefesindeyiz ve telefonda dahi olsa onlara ulasmak istiyorum

Babypink100,

Rica etsem bana Burak'in numarasini yollar misin? Y.disinda yasiyorum, eger kabul ederse telefondan baktirmak icin arayacagim...

Daha once bahsettigim İzmir'li Gul abla bu hafta İstanbuldaymis. Ben Besiktasta bulusacagim kendisiyle, merak eden varsa haber vereyim dedim.

marieboleyn, rica etsem bana Gül Yerlikaya'nin telefonunu yollar misin? Cok tesekkurler.

Yaklaşık bir ay önce 2-3 arkadaş baktırdık. Tespitleri iyiydi. Arkadaşlarıma isim filan verdi, şok oldular. Sonrasında Pelin'e de baktırdım ama Duygu bence daha iyi.

Ben hic gitmedim ama degisik bi enerjisi var gitsem mi diye dusunuyorum ne dersin ?
canım dediğim gibi oldu cok değişik enerjisi var mandal cafe murat a baktırdım burdaki yorunlar ustune beni uzun zaman sonratatmin eden ve hayatım da cok önemli yerlere değindi inş dedikleri çıkar bu cocuğun enerjisini sevdim acıkcası kolay kolay begendiğim yoktur benim ama iyi ki gittim diyorum :))

Merhaba kızlar
Kesinlikle amacım yiğiti övmek yada reklamını yapmak değil sonuçta babamın oğlu değil,ama bana dediği bi olayı ortada bile yokken hatta olması dahi imkansızken,dün yaşadım,daha öncede arkadaşıma dediği bişeyin çıktığını belirtmiştim,burda baZı arkadaşlar biliyo eğer bana dedikleri çıkarsa forumda yazıcam demiştim,şimdi bi olay daha var ona zmn vermişti,az kaldı,eğer gerçekleşirse onu da burda belirticem,herkese bol enerjili fallar dilerim :)

Yiğiti ben de çok beğenmiştim canım.. Telefon konuşmasını kaydetmştim. dinledim bir kaç defa acaba ben mi abartıyorumdiye yok değil öyle şeyler bilmişki mantık olarak yorum yapılacak durumlar değil.. Anlık durumda ve geçmişte çok iyiydi.. DedikleRide inşallah çıkar,.

Elmira bende hikaye okudu resmen. Bilemedi çok şeyi. Ilk defa bir falcıya verdiğim paraya pişman oldum diyebilirim.

ya ben hep anlatırım elmira bende efsane bakmıştı yıllar önce. 1 seneye falan yaydığımda %90ı tutmuştu geleceğin, ve önemli şeylerle birlikte.
olumsuzu söylemişti mesela. bu adam artık sana geri dönmeyecek, sen bi doktorla olacaksın vs. bu kadar net söylemişti öyle diyeyim.

son baktırdığımda üç dört ay oldu, peşpeşe iki kez baktırdım iki hafta arayla falan.
fena değildi, olumlu sayılırdı.

sadece bir şey dedi, 20 gün içinde olacak dediği olumsuz bir şey vardı. çok şükür üç ay oldu olmadı :) bi de olsa o tarihte olması gerekiyordu. korkmuştum baya.
eskisi kadar tutmuyorum onu artık.

Simdi bakirkoye gidicem cigdeme mi gitsem ada yami bilemedim. Cigdem ayrilcaksiniz ama bariscaksiniz demisti ada sadece ayrilcaksiniz demisti. Cok kararsizim

sizlerin adina cok mutlu oldum insallah dedikleri cikar :) acaba aralik-subat arasi baktirmalarimin cikmamasi onun yasadiklari ile mi alakali (kotu bir surec gecirmis) yoksa benim enerjim mi tutmadi ( ne dersiniz?

arkadaşlar nolur beni yanlış anlamayın ama nacizane önerim şudur ki İslam dinine mensup olanların fal baktırması gerçekten büyük günah bakın bu günlük basit bişeymiş gibi düşünülüyor, birsürü cafelerde var ve iş ticarete döküldü ama nolur günah boyutunu da düşünelim. Emin olun ki gelecegi Allahtan başka kimse bilmez, bildiğini düşünürsek ayeti inkar etmiş oluruz Allah korusun, dinden çıkmış oluruz, bundan daha kötü ne olabilir?? nolur bunu düşünmeye davet ediyorum sizi. hiçbir kötü niyetim yok yemin ederim ki. ben zamanında bir iki kere yaptım güya şakayla karışık ama sonra çok tövbe ettim bu kadar günah olduğunu bilmiyordum.Allaha şükür bir daha hiç işim olmadı. İmanınızı zedelemeyin. Peki tutturanlar nasıl tutturuyor diyeceksiniz? burada paranormal şeyler devreye giriyor ama bunlar asla Allahın hoşnut olduğu türden sözler değildir. o çıkan şeylerin size bir hayır getirdiğini gördünüz mü fal baktırdıktan sonra hayatınızın mükemmel olduğunu yahut dertlerinize bir çözüm? asla olmaz. Bunlar benim fikrim, katılırsınız katılmazsınız size kalmış. iyi akşamlar.

Mandal cafe nerede ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…