- 30 Nisan 2013
- 641
- 934
- 333
Ben nasıl alıntı yapılır bilmiyorum,cevapla diyorum yazıyorum :)Ayrıca bu kadar müdavimi,piri olan insanlar bu hatayı yapmamalı,falcılar düşündügünüz kadar uyanık değiller emin olun,gün içinde milyon kişiye numara veriyor,milyon kişiyle görüşüyorlar,bu yazımı okuyan numara verdiğim arkadaşlardan hatırlayan vardır,birinin numarasını özelden paylaşırken ismimi de söylüyorum falcıya söylerken rahat hissetsinler diye,özelden numara istediğiniz kişilere sorun adlarını,isim verin adamlara,ya da numarayı veren çekinip ismini söylemedi mi,ayşe den aldım deyiverin,ayşe diye bir müşterisi olup olmadıgını emin olun hatırlamıyordur,herşeyleri doğru yapıyoruz da bir isim atıverecekken mi sıkıntı oluyor dürüst davranıyoruz :) Ben böyle yapardım şahsen,sizler nasıl biliyorsanız öyle yapın tabiibir konudaki düşüncemi ortaya yazdığımda, benden alıntı yapıp "neden numarasını nerden aldığınızı söylüyorsunuz, merak ediyorum" diyen sizsiniz. ee ne diyeceğim adama, belli ki artık fal baktıranlara numarasını nerden aldığını soruyor. ben de burdan aldım, ne diyeceğim ki bu durumda başka? ayrıca burda komik olan ne var anlamadım...
Ben hic gitmedim ama degisik bi enerjisi var gitsem mi diye dusunuyorum ne dersin ?Evet canım oydu nasıl
Ben açıkçası beğendim. Doğru düzgün enerjiyle bakan biri. Binnaz abla forumunda yazdım. 2013-2014 yıllarımı ailemi yaşadıkları güzel bildi. Geleceğe dair söyledikleri çok mantıklıydı..nasildi acaba kurtulus? gerci gecmisi tutturuyorlar bir sekilde, gelecegi takip etmek gerekecek..
Fal bu çıkar çıkmaz ama burak benim gireceğin işin harflerini çalışacağım kişinin baş harfini alacağım maaşı, 1 yıl sonraki terfimi ( şu an bekliyorum), ayrıldığım kişiyle bir sey olmayacağını, mart nisanda tanışacağım birinin harflerini bilmişti.. Burak pembe tablocu falan değil tam aksi olanı söylüyor, çevremden kime baktıysa. Ha çıkar çıkmaz o ayrı ama asla egosu yüksek biri değil, biri kk dan abuk mesajlar atıyormuş ona kızmıştı en son. Olabilir tabii ama yargılamasak hemen:) her neyse şu an güvenerek bi ona baktırıorum. Umarım bundan sonra da yanıltmaz..tarih sarksada gidişatı büyük oranda tutturuyo..
Daha once bahsettigim İzmir'li Gul abla bu hafta İstanbuldaymis. Ben Besiktasta bulusacagim kendisiyle, merak eden varsa haber vereyim dedim.
Merhabalar, Burak'ın ve Elmira'nın tellerini alabilirmiyimElmıranın dediği birsey 1 hafta sonra çıkmıştı. Ama asıl beklediğim şey için biraz zaman var. Aynı tarihi Yiğit ve Burakta verdi. Çıkarsa üçününde fali bende çıkmış olacak.
Elmira bende hikaye okudu resmen. Bilemedi çok şeyi. Ilk defa bir falcıya verdiğim paraya pişman oldum diyebilirim.Merhabalar, Burak'ın ve Elmira'nın tellerini alabilirmiyim
canım dediğim gibi oldu cok değişik enerjisi var mandal cafe murat a baktırdım burdaki yorunlar ustune beni uzun zaman sonratatmin eden ve hayatım da cok önemli yerlere değindi inş dedikleri çıkar bu cocuğun enerjisini sevdim acıkcası kolay kolay begendiğim yoktur benim ama iyi ki gittim diyorum :))Ben hic gitmedim ama degisik bi enerjisi var gitsem mi diye dusunuyorum ne dersin ?
Yiğiti ben de çok beğenmiştim canım.. Telefon konuşmasını kaydetmştim. dinledim bir kaç defa acaba ben mi abartıyorumdiye yok değil öyle şeyler bilmişki mantık olarak yorum yapılacak durumlar değil.. Anlık durumda ve geçmişte çok iyiydi.. DedikleRide inşallah çıkar,.Merhaba kızlar
Kesinlikle amacım yiğiti övmek yada reklamını yapmak değil sonuçta babamın oğlu değil,ama bana dediği bi olayı ortada bile yokken hatta olması dahi imkansızken,dün yaşadım,daha öncede arkadaşıma dediği bişeyin çıktığını belirtmiştim,burda baZı arkadaşlar biliyo eğer bana dedikleri çıkarsa forumda yazıcam demiştim,şimdi bi olay daha var ona zmn vermişti,az kaldı,eğer gerçekleşirse onu da burda belirticem,herkese bol enerjili fallar dilerim :)
Elmira bende hikaye okudu resmen. Bilemedi çok şeyi. Ilk defa bir falcıya verdiğim paraya pişman oldum diyebilirim.
Merhaba kızlar
Kesinlikle amacım yiğiti övmek yada reklamını yapmak değil sonuçta babamın oğlu değil,ama bana dediği bi olayı ortada bile yokken hatta olması dahi imkansızken,dün yaşadım,daha öncede arkadaşıma dediği bişeyin çıktığını belirtmiştim,burda baZı arkadaşlar biliyo eğer bana dedikleri çıkarsa forumda yazıcam demiştim,şimdi bi olay daha var ona zmn vermişti,az kaldı,eğer gerçekleşirse onu da burda belirticem,herkese bol enerjili fallar dilerim :)
Yiğiti ben de çok beğenmiştim canım.. Telefon konuşmasını kaydetmştim. dinledim bir kaç defa acaba ben mi abartıyorumdiye yok değil öyle şeyler bilmişki mantık olarak yorum yapılacak durumlar değil.. Anlık durumda ve geçmişte çok iyiydi.. DedikleRide inşallah çıkar,.
Mandal cafe nerede ?canım dediğim gibi oldu cok değişik enerjisi var mandal cafe murat a baktırdım burdaki yorunlar ustune beni uzun zaman sonratatmin eden ve hayatım da cok önemli yerlere değindi inş dedikleri çıkar bu cocuğun enerjisini sevdim acıkcası kolay kolay begendiğim yoktur benim ama iyi ki gittim diyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?