İstanbul'da Fal - Falcılar

bakirkiydeki enfal soylemeden flort ettigim kisinin adini soyadini bile bildi, ama gelecekle ilgili cok ayrinti filan soylemedi, enfale baktiranlar memnun kalanlar varmi?

banada yigitin numarasini gonderirmisin?

Canım ne çok üstüne gelmişler ya reklam diye okudukça ben deli oldum vallahi. Seni zor durumda bırakmak istemem ama ben nikiye nasıl ulaşabilirim? Buradan yazmak istemezsen özelden mesaj atabilir misin bana lütfen

Kızlar ben de yiğit yiğit diyip duran biriydim eski mesajlarımdan da görebilirsiniz:) ilk falını Ekim ayında bakmıştı bana ve mükemmeldi dedikleri çıkmıştı, daha sonraki fallarıda çok etkileyiciydi ama verdiği süreler falan çıkmadı. İşle ilgili söyledikleri çıktı ama hakkını yiyemem:) daha sonra burak a fal baktırdım o da aynı şeyleri söyledi ama süre olarak geniş bi zaman verdi. Gidişatı söyledi yani net bi tarih vermedi ve dün öğrendiğim şeylere göre de gidişat evet Burak ın söylediği şekilde ilerliyor. Sonuç öyle olur mu bilinmez ama şuanda durum bu... Burak a yüzyüze fal baktırmak istemiştim geçen gün konuştuk ama artık bursadaymış, buna rağmen benim kırmadı ve durumu değerlendirdi. Bunu içinden gelerek yaptı normal arkadaş gibi muhabbet edebildiğim biri gerçekten çok sevdim ben burak ı çok mütevazi içten biri. Yazılı fallar tamamen zaman ve para kaybı... Bi ara çok fal baktırmış biri olarak beni etkileyen sadece Burak ve Yiğit var bu kadarını söyleyebilirim... Uzun bi süre faldan uzak durma kararı almış biri olarak da herkese falsız günler dilerim :)

biraz ara vermek iyi olur :)

kızlar bakırkoy muratın dedıklerı cıkan varmı ? bırısı yazmıstı ama eskı mesajlarda arattım bulamadım

Masallah epey bi baktıran var bakırköydekılerı bende gittim isimlerını bilmem ama bır günde hepsını gezdım dıyebılırım:)))hava. Sıcak olunca her kafede maşallah hepsı falcı olmus:))ama tavsiye etmiyorum benim tip minyon oldugundan dolayi hepsi beni bekar sanarak yola cikti iki cocugumun oldugunu bile bilemediler.zaten onlarda bilmek icin degil seni oraya baglamak icin bakiyorlar ki genc kizlarimiz kuyrukta bekliyorlar resmen fal baktirmak icin hepside klasik sevgili konulari oldugu icin epey bi inandirmislar kendilerine.sonra izmitte carsida evlendirme dairesinin karsidinda bi cafe vardi oraya gectik arkadasla yabanci uyruklu renkli gözlü gözlüklü bi bayan geldi basladi bize bkmaya sirayla ki olamaz böyle vbisey nasil bakti hayret ettim arkdasimin evli oldugunu esinin bi kadinla aldattigini ve bu kafindan cocugu oldugunu söLeyince soka girdik resmen nedeni ise bi ay önce ögrenmisti arkadasim aldatildigini vs nasil bildi o kadar derin ona hayret etmistim

Yigite bugun parayida yatirdim yarim saati gecti randevu saatinden en az 10 kere aradim acan yok .

banada gönderirmisiniz bu yigitin tel.bide ücreti ne kadar kızlar

ben bi haber vermek istiyorum=D
yiğit ve burak'ın falları çıkmadı demiştim. an itibariyle çıktı hepsi. selena da çıktı. şimdi bakalım gidişatta neler olacak.

ben bi haber vermek istiyorum=D
yiğit ve burak'ın falları çıkmadı demiştim. an itibariyle çıktı hepsi. selena da çıktı. şimdi bakalım gidişatta neler olacak.
zaman tuttumu?olumlumu olumsuzmu az detay versen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…