bekliyorumm
Yigit i bilmiyorum ama burak evet yurtdisinda dubai de kendisi... Burak benim artik falcim degil normal bir arkadasim oldugum icin sosyal medya hesaplarindan takip ediyoruz birbirimizi orada gordum bende bilginiz olsun diye yaziyorum... :))ben dün yiğitide burağıda aradım yurtdışındalarmış ikiside ve biri nisan 16 biri nisan 17 de döncekmiş bakıyorlarmış ama bilemedim numaralar doğrumu diye bi dönsünlerde telde konuşcam bakalım
Yigit i bilmiyorum ama burak evet yurtdisinda dubai de kendisi... Burak benim artik falcim degil normal bir arkadasim oldugum icin sosyal medya hesaplarindan takip ediyoruz birbirimizi orada gordum bende bilginiz olsun diye yaziyorum... :))
Burak ilk iki falda cok iyiydi inanilmaz bilmisti ve soyledikleri aynen cikmisti... Sonra baktirdigimda o kadar iyi degildi begenmemistim ama cok uzun zamandir baktirmiyorum forumda memnun kalanlar begenenler var... Deneyebilirsiniz bence... Bir cok cafe falcisindan cok daha iyidir en azindan...hımm:)teşekkür ederim tamamdır falı nasıl peki arkadaşının?
Lütfen banada yollayın yıgitin numarayı cok acil
Burak ilk iki falda cok iyiydi inanilmaz bilmisti ve soyledikleri aynen cikmisti... Sonra baktirdigimda o kadar iyi degildi begenmemistim ama cok uzun zamandir baktirmiyorum forumda memnun kalanlar begenenler var... Deneyebilirsiniz bence... Bir cok cafe falcisindan cok daha iyidir en azindan...
Ya ben burak'a baktirmistim aricak seviyo dedigi adam evlendiyigiti denemek isterim ama ona da ulasilamiyormus
Bu nikiyi nasıl bulabilirim ?Eskiden bahsi geçen bi niki vardı hatırlarsanız belki. Daha önceki yorumumda bilemedi demiştim ki ben yanılmışım. Baktırdığımda ağustos ayıydı, cok uzun uzun bakmıştı hatta ben sıkılmıştım. Israrla 11. ayda biriyle tanışcaksın demişti.. Ben de hehe demiştim içimden. İşin garibi 30 ekimde facebooktan mesaj atmıştı kasım geliyo diye.. Ya yok be niki olmaz demiştim ama 31 ekimi 1 kasıma bağlayan gece tanıştım. Hiç falının takibini yapıp bak gelio diyen falcı gördünüz mü ya:) neyse bakın o çocuk çok iyiydi ama artık uğursuz olduğuna inandığı için bakmıyor. Bir gün olur da denk gelirseniz aklınızda olsun..
Bu o didem mi acaba gerçekten çok iyi diyorlardı ve kimse ulaşamıyordu... Sen baktırıyor musun nasıl beğeniyor musun ve telefon da bakıyor mu?Kızlar umraniye didem ı soran arkadaşlar olmuş face sayfasından ulaşıyorum bilginiz olsun umr.didem fal evi diye çıkıyor
NO vermek yasaksa kaldırılabilir 05334088391
Kadına mesaj çektim .size nasıl fal baktırabilirim diye cevap vermedi . Telefonda baktırıcam tavsiye ediyormusunuz?Bu o didem mi acaba gerçekten çok iyi diyorlardı ve kimse ulaşamıyordu... Sen baktırıyor musun nasıl beğeniyor musun ve telefon da bakıyor mu?
Onu Allah bilir canım. Zamanla belli olur herşey. Mutsuz olacağın birşey yok bence.arkadaşlar bişey merak ediyorum. ben buradaki bazı yazı ve yorumlara istinaden eski sevgilimin dönüşü için birtakım şeyler yaptırdım. günah olduğunu biliyorum. şimdi kendisiyle görüşmeye başladık. daha net olarak barıştık denemez ama konuşuyoruz görüşüyoruz. bazı arkadaşlarım bana , günah işlediğim için asla mutlu olamayacağımı ve kavuşsak da sonradan daha kötü şekilde ayrılık yaşayacağımı söylüyor. aslında son 1 2 güne kadar mutluydum eski sevgilimle yeniden konuşmaya görüşmeye başladığım için. ama o kendiliğinden gelmedi. malesef böyle bir hata yaptım birtakım şeyler yaptırdım. arkadaşlareımın bu dediklerinden sonra da inanılmaz mutsuz oldum. sizce de böyle durumların sonu hüsran mı olur ? daha kötü şeyler mi yaşanır ?
Bende alabilirmiyim telefonunuNikinin no sunu bana verebilir misn rica etsem
Bende alabilirmiyim telefonunu
Bu o didem mi acaba gerçekten çok iyi diyorlardı ve kimse ulaşamıyordu... Sen baktırıyor musun nasıl beğeniyor musun ve telefon da bakıyor mu?
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
güzel haberler vermeye geldim. falcıların dediği nihayetinde oldu ve biz sevdiceğimle barıştıkvuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yemin ederim dün kendimi uçan adam sabri bey gibi yerlere atacaktım ama dedim salon kadını çizgimi bozmayayım dfjghjfhgkfghkjghh
Yalnız şöyle bir şey var. bunca zaman falcılar bana hep, sakın arama,sorma kendini geri çek o arayacak dedi durdu. Bizim mahallede çok güzel fal bakan bi ablamız var. Geçen hafta işten bunaldım çıktım ona gittim. Dedim sıkılıyorum abla, bunaldım. Bu arada benimki dönmüş yurtdışından falan İçini ferah tut, senden bekliyordur mesaj at hoş geldin de, barışırsınız hissediyorum bak dedi. Neyse. Dedim ne kaybedecem ya görmeden onu tekrar geriye dönerse çok üzülürdüm , mesaj attım. Allah biliyor ya hiç umudum yoktu, ofisten dışarı çıktım elimde zikir matik " allahım hayırlısıysa denk getir yoksa söküp içimden al" dedim. ya vedud ya camii dedim durdum. Minibüse bindim ofise döndüm baktım mesaj gelmiş. Ve tekrar hiçbir şey olmamış gibi yine başladık. Bu arada hep forumda yazmışımdır bir tek Ümit demiştir bana kızım bak hemen olmayacak aylar sürecek belki , yanyana gelemeyeceksiniz ama barışacaksınız diye yksa diğerleri 2 haftaya 10 güne bizi barıştırmıştı.
İlerisi için ne olur tekrar hezimetle son bulur mu bilemem ama sevdiğin adamın en azından bir telefon sesi kadar uzağında olduğunu bilmek enfes bir duygu. Dilerim gecelerce benim gibi gözyaşı döküp, ağlayan acı çeken herkesin muradı olsun.
İçinizi ferah tutun ve inanın.
Güzel günlerimiz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?