İstanbul'da Fal - Falcılar

Yigit i bilmiyorum ama burak evet yurtdisinda dubai de kendisi... Burak benim artik falcim degil normal bir arkadasim oldugum icin sosyal medya hesaplarindan takip ediyoruz birbirimizi orada gordum bende bilginiz olsun diye yaziyorum... :))

Yigit i bilmiyorum ama burak evet yurtdisinda dubai de kendisi... Burak benim artik falcim degil normal bir arkadasim oldugum icin sosyal medya hesaplarindan takip ediyoruz birbirimizi orada gordum bende bilginiz olsun diye yaziyorum... :))

hımm:)teşekkür ederim tamamdır falı nasıl peki arkadaşının?

hımm:)teşekkür ederim tamamdır falı nasıl peki arkadaşının?
Burak ilk iki falda cok iyiydi inanilmaz bilmisti ve soyledikleri aynen cikmisti... Sonra baktirdigimda o kadar iyi degildi begenmemistim ama cok uzun zamandir baktirmiyorum forumda memnun kalanlar begenenler var... Deneyebilirsiniz bence... Bir cok cafe falcisindan cok daha iyidir en azindan...

Yiğit'ten de daha iyi.

Kızlar umraniye didem ı soran arkadaşlar olmuş face sayfasından ulaşıyorum bilginiz olsun umr.didem fal evi diye çıkıyor
NO vermek yasaksa kaldırılabilir 05334088391

Ya ben burak'a baktirmistim aricak seviyo dedigi adam evlendi yigiti denemek isterim ama ona da ulasilamiyormus

Ya fal işte, en iyi falcı dediğimiz insandan bile bu kadar çıkıyo ancak. En güzeli baktırmamak. Valla=D Yiğit de pek bi matah bi şey değil zaten.
Öyle çok fal baktıran biri değilim ama hep ennnn övülen, en iyi denilen falcılara baktırmışımdır, içlerinde matah olanını göremedim daha hiç. Kendilerine hayırları yok hatta, nerde kaldı senin hayatının gidişatını bilmem nesini bilecekler.

Oyle ya bi cok falci meziyetsiz insanlar, is olsun diye bakiyorlar. Bize iclerinden guluyorlar. Gercekten hisleri ile yapan var mi ? En iyisi hic gitmemek ama naparsin. Yigitte aklim kaldi ama belki onunla jubile yaparim :)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

güzel haberler vermeye geldim. falcıların dediği nihayetinde oldu ve biz sevdiceğimle barıştık vuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yemin ederim dün kendimi uçan adam sabri bey gibi yerlere atacaktım ama dedim salon kadını çizgimi bozmayayım dfjghjfhgkfghkjghh

Yalnız şöyle bir şey var. bunca zaman falcılar bana hep, sakın arama,sorma kendini geri çek o arayacak dedi durdu. Bizim mahallede çok güzel fal bakan bi ablamız var. Geçen hafta işten bunaldım çıktım ona gittim. Dedim sıkılıyorum abla, bunaldım. Bu arada benimki dönmüş yurtdışından falan İçini ferah tut, senden bekliyordur mesaj at hoş geldin de, barışırsınız hissediyorum bak dedi. Neyse. Dedim ne kaybedecem ya görmeden onu tekrar geriye dönerse çok üzülürdüm , mesaj attım. Allah biliyor ya hiç umudum yoktu, ofisten dışarı çıktım elimde zikir matik " allahım hayırlısıysa denk getir yoksa söküp içimden al" dedim. ya vedud ya camii dedim durdum. Minibüse bindim ofise döndüm baktım mesaj gelmiş. Ve tekrar hiçbir şey olmamış gibi yine başladık. Bu arada hep forumda yazmışımdır bir tek Ümit demiştir bana kızım bak hemen olmayacak aylar sürecek belki , yanyana gelemeyeceksiniz ama barışacaksınız diye yksa diğerleri 2 haftaya 10 güne bizi barıştırmıştı.

İlerisi için ne olur tekrar hezimetle son bulur mu bilemem ama sevdiğin adamın en azından bir telefon sesi kadar uzağında olduğunu bilmek enfes bir duygu. Dilerim gecelerce benim gibi gözyaşı döküp, ağlayan acı çeken herkesin muradı olsun.

İçinizi ferah tutun ve inanın.
Güzel günlerimiz olsun.

Bu nikiyi nasıl bulabilirim ?

Kızlar umraniye didem ı soran arkadaşlar olmuş face sayfasından ulaşıyorum bilginiz olsun umr.didem fal evi diye çıkıyor
NO vermek yasaksa kaldırılabilir 05334088391
Bu o didem mi acaba gerçekten çok iyi diyorlardı ve kimse ulaşamıyordu... Sen baktırıyor musun nasıl beğeniyor musun ve telefon da bakıyor mu?

Bu o didem mi acaba gerçekten çok iyi diyorlardı ve kimse ulaşamıyordu... Sen baktırıyor musun nasıl beğeniyor musun ve telefon da bakıyor mu?
Kadına mesaj çektim .size nasıl fal baktırabilirim diye cevap vermedi . Telefonda baktırıcam tavsiye ediyormusunuz?
Bıktım valla doğru düzgün fal bakan birini bulamamaktan:)
Izmirde bir tane iyi biri yok

arkadaşlar bişey merak ediyorum. ben buradaki bazı yazı ve yorumlara istinaden eski sevgilimin dönüşü için birtakım şeyler yaptırdım. günah olduğunu biliyorum. şimdi kendisiyle görüşmeye başladık. daha net olarak barıştık denemez ama konuşuyoruz görüşüyoruz. bazı arkadaşlarım bana , günah işlediğim için asla mutlu olamayacağımı ve kavuşsak da sonradan daha kötü şekilde ayrılık yaşayacağımı söylüyor. aslında son 1 2 güne kadar mutluydum eski sevgilimle yeniden konuşmaya görüşmeye başladığım için. ama o kendiliğinden gelmedi. malesef böyle bir hata yaptım birtakım şeyler yaptırdım. arkadaşlareımın bu dediklerinden sonra da inanılmaz mutsuz oldum. sizce de böyle durumların sonu hüsran mı olur ? daha kötü şeyler mi yaşanır ?

Onu Allah bilir canım. Zamanla belli olur herşey. Mutsuz olacağın birşey yok bence.
Zamanının tadını çıkar . Hata olarak görme derim

Ümraniye didem başka bi didem daha vardı sanırım ama benim görüştüğüm umraniye olan :) birtakım yazılar olmuştu öncesinde ulasilamadigina dair bende facebook sayfasindan ulaştım aylar sonrà ve yıllardır burdan bilirim bende bildiği çok şey olmuştu ben mesafeden dolayı telde batırdım Son 2 defa telde genellikle akşamları bakıyor geç saatte.
Fallarinda Moral bozar bazen ama iyi kötü ne varsa açık konuşur baktiracak olan arkadaşlar olursa tavsiyem karalama baktirsin öyle daha duru gördüğüne inanıyorum

barıştığınıza sevindimm umarım bende birnönce sendeki sevinci ve heycanı bulurum:):)angi falcı söylemişti yani bunu onu tam anlamadım bu gidişatı bilen biri oldumu olduysa benide yönlendirebilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…