İstanbul'da Fal - Falcılar

2ileri1geri telefonda begendigin kimse var mi ?
Valla canim yigite baktirdim dedigi tarihe var daha ama adamin adindaki harfleri ailelerle ilgili bu durumu bildi. Gunundedir insallah bana baktiginda da tutar ama gorusmelerin olacak dedigi tarihlerde isle ilgili bir kere belki gorusecegiz zaten. Tabi o duygusal gorusmeyi kastetti ins o da tutar. Ya ama yigit pahali bence 13 dk gorustuk telde bunun 10 dksi fal olsa iste 50 tl bilemiyorum o kafayla nasil verdim.
Bide ayla var ben ona yuzyuze baktirdim o zaman icin dedigi oldu ama hani telde baktiran cok ona ve tuttu bildi diyen galiba cok yok o yuzden benim fal tesaduf tuttu galiba.
Burak bilemedi bana ama onu begenen de var.

ben o aylaya para yatirdim, o da benim paranin ustune yatti, fala bakmadi.

Anladim canim bende yigiti begeniyorum baskada yok elle tutulur telefonda :)

herkese gunaydin, cok uzun zaman foruma hic girmedim .simdi ise merak ettigim birsey var.pendikte safiye diye bir falci varmis .40 liraya bakiyormus ve gunde 5 kisiyi sadece randevulu bakiyormus. gittiginde eline kagit kalem verip yazdiriyormus.bu kisiyi duyan varmi aranizda.varsa gidiliebilirmi..yardimci olursanis sevinirim.

Pendik Safiye ile ile ilgili şöyle bir yazı var

cok tesekkur ederim.safiyehn. hakkinda bu son birkac gundur cok sey biliyor cok iddiali diye duyunca dogrulugunu merak ettim. tuzlayami gitmeli aceba.

bir falci hersey bilemez aslinda.bu birazda enerji meselesi. ayrica o gunun kosullari nasildir. ama cok cok merak ettigim iki sey var.parayida bisuna vermek istemiyorum.hep yigiti duyuyorum hala iyimidir.

Gülsüm'e baktırdım ben beğenmedim :/ net yani

Kızlar,bırakın didemi midemi ya,yiğit derim başka bişey demem,bugüne kadar ne dediyse takır takır oldu,asla olmucak şeydi,şubatın son haftası dedi,şubatın 25 inde telefonum çaldı.durumu şahane analiz ediyor bir defa,ben hayatta başkasını arayıp kafamı karıştırmam,adam devam et dese ederim,bırak dese bırakırım o derece:) ben diyeyim de siz yine nasıl uaparsanız

ben o aylaya para yatirdim, o da benim paranin ustune yatti, fala bakmadi.
Biliyorum canim, ayni sehirdeyim ama bana bugun kapat yarin ara yapti hep ulasamayinca daha da baktirmadim. Babasi ölmüstü o dönem mi yatirdin parayi istersen ben yuzyuze baktirinca derim senin durumunu tabi baktirabilirsem.
Yaa var ya nasil moral olduuu.

Son düzenleme:
arkadaslar yigit hala iyi mi

yiğit iyi yiğit=D
ayla'yı da bi ara arıycam ben tekrar, bizim bi 28 ay önceden fal vardı, ona bakabilir miyiz diye. aklımda=D

Kızlar merhaba..bıgune kadar hesabım yoktu cünkü kimi söylüyorlarsa burdan bulup,fal baktırıyordum..benim gibi hesap olmayıp yazmayan ama burayı okuyan ona göre falcıya giden o kadar cok insan var ki..bugun ama yazmak istedim..onlarca falcı denedim..aklınıza gelecek herkes..kimseye de demeyeceğim ki aman gitmeyin paranız bosa gider,insanlar çaresizlikten gidiyor Biliyorum hepimizin bir derdi var,bir umut iste insan birsey duymak istiyır..Velhasıl pek cok falcı denedim,bazen günde iki falcıyı birden..telefon ,cafe,ev de bakan aklınıza ne gelirse..cogu yalan çıktı,bazıları bildigin dolandırıcı..ama iyiler de vardı..birkac tanesi ile artık arkadas olduk..burda birkac gündür Didem icin yazılanlara bakınca üzüldüğüm icin yazmak istedim..evet ulaşmak zordur,cünkü gercekten yogun..ama ben bir Didem de gördüm para önemli degil bakalm da yatırırsın diyen..kızı kac kisi dolandırdı ,baktı ama para yatırmadı..dolandırıcı demek de artık hakikaten ayıp haksızlık..ayrıca enerjiniz tutmamıştır bilemem ama cok da iyi bakar..kimsenin bilemeyeceği seyler söyler..ben bugune kadar cok insan gördüm cok para harcadım falcılara ama yiğit Burak ve Didem'in üzerine tanımam..üçü de artık arkadasım olmustur ama bilmeseler is başka arkadaşlık başkadır ..niye baktırayım yani..herkesin herkesle enerjisi tutmayabilir ama bu demek degil ki onlar hakkında kötü seyler yazalım..bana buragın da yigitin de bazen dedikleri çıkmıyor ama bazen de çıkıyor..anına denk gelince oyle oluyor sanırım..o da şans..herkesin istedigi olur,üzüntüler geçer insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…