reklamım diye bas bas bağırıyo zaten...teldeki didemin tırt ötesi olduğunu bildirmek durumundayım=d hiç boşuna paranızı harcamayın.
2ileri1geri telefonda begendigin kimse var mi ?reklamım diye bas bas bağırıyo zaten...
2ileri1geri telefonda begendigin kimse var mi ?
Valla canim yigite baktirdim dedigi tarihe var daha ama adamin adindaki harfleri ailelerle ilgili bu durumu bildi. Gunundedir insallah bana baktiginda da tutar ama gorusmelerin olacak dedigi tarihlerde isle ilgili bir kere belki gorusecegiz zaten. Tabi o duygusal gorusmeyi kastetti ins o da tutar. Ya ama yigit pahali bence 13 dk gorustuk telde bunun 10 dksi fal olsa iste 50 tl bilemiyorum o kafayla nasil verdim.2ileri1geri telefonda begendigin kimse var mi ?
Valla canim yigite baktirdim dedigi tarihe var daha ama adamin adindaki harfleri ailelerle ilgili bu durumu bildi. Gunundedir insallah bana baktiginda da tutar ama gorusmelerin olacak dedigi tarihlerde isle ilgili bir kere belki gorusecegiz zaten. Tabi o duygusal gorusmeyi kastetti ins o da tutar. Ya ama yigit pahali bence 13 dk gorustuk telde bunun 10 dksi fal olsa iste 50 tl bilemiyorum o kafayla nasil verdim.
Bide ayla var ben ona yuzyuze baktirdim o zaman icin dedigi oldu ama hani telde baktiran cok ona ve tuttu bildi diyen galiba cok yok o yuzden benim fal tesaduf tuttu galiba.
Burak bilemedi bana ama onu begenen de var.
Anladim canim bende yigiti begeniyorum baskada yok elle tutulur telefonda :)Valla canim yigite baktirdim dedigi tarihe var daha ama adamin adindaki harfleri ailelerle ilgili bu durumu bildi. Gunundedir insallah bana baktiginda da tutar ama gorusmelerin olacak dedigi tarihlerde isle ilgili bir kere belki gorusecegiz zaten. Tabi o duygusal gorusmeyi kastetti ins o da tutar. Ya ama yigit pahali bence 13 dk gorustuk telde bunun 10 dksi fal olsa iste 50 tl bilemiyorum o kafayla nasil verdim.
Bide ayla var ben ona yuzyuze baktirdim o zaman icin dedigi oldu ama hani telde baktiran cok ona ve tuttu bildi diyen galiba cok yok o yuzden benim fal tesaduf tuttu galiba.
Burak bilemedi bana ama onu begenen de var.
yigit iyi ya=DAnladim canim bende yigiti begeniyorum baskada yok elle tutulur telefonda :)
yigit iyi ya=D
Ben de fal tecrubelerimi yazayim :
1- USkudar Arzu- hayatimda ilk gittigim falcidir, ne bana ne de beraber gittigim arkadasima hic bir soyledigi cikmadi
2-Sebnem (BEn gittigim donem Kazasker' deydi, simdi ne tarafta tam bilemiyorum, acaip mavi gozleri vardi, giden kesin bilir). Bana soyledigi bazi seyler cidden gerceklesti ve bunlar cok onemli konulardi ozellikle is kariyer vs... ile ilgili ama israrla evlenecegimi soyledigi eski sevgilim baskasiyla evlendi :)
3-Kartal da Hulya Hanim (Kendine Medyum Talya diye kartvizit bastirmis) is konusunda baya bildi ancak ozel hayat fossss, isim soyluyo ama hayatinizda olan kisileri yani karsiniza cikacak kisileri bilemiyo, kesinlikle degmez, eskiden iyiydi ama artik paraya yazik gelecek ongorusu falan yok
4- Pendik Safiye (Kocasi kapida elinde kolonya sisesiyle bekleyen :)) Beni evlendirdi, arkadasi bosandirdi, kadin yalan makinasi , pendiklere gittimize mi verdigimiz paraya mi yanalim bilemedik, butun gun gulduk salakligimiza
5-Sembol Kafe (Bagdat Caddesi) Serkan ve Nesil : ikisi de bi sey bilemedi
6-Kartal Minibus caddesinde Camlik ta bir kadin var 40 TL ye tarot bakiyor, aslinda iyi de bakiyor (ben de eskiden baktigim icin anladim kadinin iyi bakip bakmadigini) ama dediklerinin bi tanesi bile cikmadi resmen, bende mi acep ugursuzluk
7-Kozyatagi Inonu Caddesinde bir cafede (cafenin adini unuttum) Semra , palavra palavra palavra...bi de cinlerimin ustune oturma diye bagirdi bana :))
8-Tuzla Fikriye : ben gidemedim ablam ve iki kuzen gitti ben kapidan dondum randevum vardi o gun, onlara dedikleri bir bir gerceklesmis, ama dayimin vefatini soylemis mesela ben duymak istermiyim pek bilemiyorum
9-Goztepe Gulsum: hicbir dedigi cikmadi, ne bana ne diger 3 arkadasima
10-Caddebostan Farketmez cafe Gunay: iki kere gittim az soylemis detay da yok ama ben not alirim dedikleri olmus , 3. defa bu yaz sonu gittim simdilik soylediklerinin ikisi oldu . Mesela arkadasima araba alacagini soylemis, kiz gercekten soyledigi donem arabasini aldi. Kadin biraz tuhaf ama bir sekilde tutturuyo.
Bu arada kesin atladiklarim vardir, ben de falci falci gezmisim, sanki ogrensem ne olacak. Bi suru de para bayilmisim, sunu baskasi yazsa ne salaklar var derim hahahhaha
Ya kaç Didem çıktı.şaşırdım kaldım :) yoksa hepsi aynı Didem miteldeki didemin tırt ötesi olduğunu bildirmek durumundayım=d hiç boşuna paranızı harcamayın.
Pendik Safiye ile ile ilgili şöyle bir yazı var
Biliyorum canim, ayni sehirdeyim ama bana bugun kapat yarin ara yapti hep ulasamayinca daha da baktirmadim. Babasi ölmüstü o dönem mi yatirdin parayi istersen ben yuzyuze baktirinca derim senin durumunu tabi baktirabilirsem.ben o aylaya para yatirdim, o da benim paranin ustune yatti, fala bakmadi.
Yaa var ya nasil moral olduuu.Kızlar,bırakın didemi midemi ya,yiğit derim başka bişey demem,bugüne kadar ne dediyse takır takır oldu,asla olmucak şeydi,şubatın son haftası dedi,şubatın 25 inde telefonum çaldı.durumu şahane analiz ediyor bir defa,ben hayatta başkasını arayıp kafamı karıştırmam,adam devam et dese ederim,bırak dese bırakırım o derece:) ben diyeyim de siz yine nasıl uaparsanız
arkadaslar yigit hala iyi mi
Biliyorum canim, ayni sehirdeyim ama bana bugun kapat yarin ara yapti hep ulasamayinca daha da baktirmadim. Babasi ölmüstü o dönem mi yatirdin parayi istersen ben yuzyuze baktirinca derim senin durumunu tabi baktirabilirsem.
Yaa var ya nasil moral olduuu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?