İstanbul'da Fal - Falcılar

canım tutarlıydı şimdi benim beklediğim olayla ilgili hepsi haziran dedi bakalım hangi günü olacakama duyamadım yani çoğunu hem hızlı hem sessiz bende dün baktırdım
oha bana da haziran dedi oğuza gittim haziran 6 sından sonra demişti emre de aynı şekilde benzer tarihleri verdi. gittiğim diğerleri de aynı tarihleri söylemişti. ben de adam konuştukça yakınlaşıyorum duyayım diye alıp yapışsam dudağına tam olacaktı bir de söylediği kişi hakkında bir düzeltme de bulundum dumur oldu o surat ifadesini unutmam

en yakın tarihi Didem verdi o da bugun dua edin kızlar dönsün bu adaaaaaaaaaaammmm

en yakın tarihi Didem verdi o da bugun dua edin kızlar dönsün bu adaaaaaaaaaaammmm
akşama kadar vaktin vaarrr benimkinin de geri dönmesi içindi bakalım hangi birimiz hangi tarihte dönecek ama inşallah geri dönüşü hayırlı ve seni mutlu edecek bir şekilde olur. tamamen olumlu mu konuştular.

evet hepsi istanbuldaki ne kadar fal baktırdıysam

herkese merhaba aranıza yeni katıldım ve ilk mesajım olarak bende bi yer tavsiye edeyim dedim bakırköy de güneş kafeyi söylemek isterim kuzenimle dolaşırken dükkanın dışında balonlar filan vardı merak ettik açılış yapıyolarmış fal da baktıklarını söylediler bende baktırmak istediğimi söyledim bir çok gittiğim yerden farklı sanki kendi mutfağınızda arkadaşınızla sohbet ediyormuş gibi hissediyorsunuz tarot ve kahve falını birlikte baktı çoğu şeyi bildi diyebilirim

Ay deli olucam resmen. Didemin fali çıkmadı mesaj attim ricada bulundum bu konuda dediğiniz olmadi sadece bunun icin bana geri dönüş yapabilirmisiniz diye orali bile olmadi. Bütün nezaket, narinlik parayi alana kadarmis. Daha isim olmaz ya cidden hepsi yalan hepsi dolandırıcı bunların.

İçini ferah tut gecikme olabilir belki
ayrıca fal bu. Falı çıkmadı yanıldı diye kimse dolandırıcı olmaz . Onlar da kul sonuçta
çıkabilir gecikebilir olabilir olmayabilir

hayıflanma boşuna cafe falcılarınada gidiyoruz 30 tl alıyolar Didem'le aralarında 20 tl var onlara gidip soramıyoruz sarkabilir belki yani sonuçta kadın bu %100 olacak demiyo dolandırıcı deme ona da yazık benimde bir sürü çıkmayan oldu biliyorum umut bağlıyosun bizde bağlıyoruz olmayabilir yapabilecek bişey yok onunda elinde değil sonuçta

altı üstü fal :) Allah'tan başkası ne bilir allahsen,bende yiğit ve burağa baktırdım bi kaç ay önce,bildikleri de oldu ama en önemli konu foss çıktı :) bu kadar takılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…