oha bana da haziran dedicanım tutarlıydı şimdi benim beklediğim olayla ilgili hepsi haziran dedi bakalım hangi günü olacakama duyamadım yani çoğunu hem hızlı hem sessiz bende dün baktırdım
en yakın tarihi Didem verdi o da bugun dua edin kızlar dönsün bu adaaaaaaaaaaammmmoha bana da haziran dedioğuza gittim haziran 6 sından sonra demişti emre de aynı şekilde benzer tarihleri verdi. gittiğim diğerleri de aynı tarihleri söylemişti. ben de adam konuştukça yakınlaşıyorum duyayım diye alıp yapışsam dudağına tam olacaktı bir de söylediği kişi hakkında bir düzeltme de bulundum dumur oldu o surat ifadesini unutmam
akşama kadar vaktin vaarrren yakın tarihi Didem verdi o da bugun dua edin kızlar dönsün bu adaaaaaaaaaaammmm
evet hepsi istanbuldaki ne kadar fal baktırdıysamakşama kadar vaktin vaarrrbenimkinin de geri dönmesi içindi bakalım hangi birimiz hangi tarihte dönecek ama inşallah geri dönüşü hayırlı ve seni mutlu edecek bir şekilde olur. tamamen olumlu mu konuştular.
yoksa hepimize mi aynı şeyi söylüyolar acabaevet hepsi istanbuldaki ne kadar fal baktırdıysam
sanmam neden biliyomusun ben cafe falcısı hariçte çok baktırdımyoksa hepimize mi aynı şeyi söylüyolar acaba
hadi ya haricen kime baktırdın pekisanmam neden biliyomusun ben cafe falcısı hariçte çok baktırdım
Mi cafe de handenin yanında yağmur var o nasılevet hepsi istanbuldaki ne kadar fal baktırdıysam
sakın gitme parana yazık sadece sohbet edersin Melekler Kahvesi Şahcihan vardı şimdi o cafe açtı Kırpık diye taksimde o güzel bakıyo Can da var o da iyi aynı yerde dene derimMi cafe de handenin yanında yağmur var o nasıl
Yağmur kötü mü hmmsakın gitme parana yazık sadece sohbet edersin Melekler Kahvesi Şahcihan vardı şimdi o cafe açtı Kırpık diye taksimde o güzel bakıyo Can da var o da iyi aynı yerde dene derim
Kim ocanım sağol bakalım benimde bugun heycanla bekliyorum:))
Didem 2 haziran dedi bana bakalım o olacak mı bekliyorum sarkabilirde tabi umut fakirin ekmeği
Olursa yazz kuzuu sarkabilir de Dert etmeDidem 2 haziran dedi bana bakalım o olacak mı bekliyorum sarkabilirde tabi umut fakirin ekmeği
İçini ferah tut gecikme olabilir belkiAy deli olucam resmen. Didemin fali çıkmadı mesaj attim ricada bulundum bu konuda dediğiniz olmadi sadece bunun icin bana geri dönüş yapabilirmisiniz diye orali bile olmadi. Bütün nezaket, narinlik parayi alana kadarmis. Daha isim olmaz ya cidden hepsi yalan hepsi dolandırıcı bunların.
hayıflanma boşuna cafe falcılarınada gidiyoruz 30 tl alıyolar Didem'le aralarında 20 tl var onlara gidip soramıyoruz sarkabilir belki yani sonuçta kadın bu %100 olacak demiyo dolandırıcı deme ona da yazık benimde bir sürü çıkmayan oldu biliyorum umut bağlıyosun bizde bağlıyoruz olmayabilir yapabilecek bişey yok onunda elinde değil sonuçtaAy deli olucam resmen. Didemin fali çıkmadı mesaj attim ricada bulundum bu konuda dediğiniz olmadi sadece bunun icin bana geri dönüş yapabilirmisiniz diye orali bile olmadi. Bütün nezaket, narinlik parayi alana kadarmis. Daha isim olmaz ya cidden hepsi yalan hepsi dolandırıcı bunların.
altı üstü fal :) Allah'tan başkası ne bilir allahsen,bende yiğit ve burağa baktırdım bi kaç ay önce,bildikleri de oldu ama en önemli konu foss çıktı :) bu kadar takılmaAy deli olucam resmen. Didemin fali çıkmadı mesaj attim ricada bulundum bu konuda dediğiniz olmadi sadece bunun icin bana geri dönüş yapabilirmisiniz diye orali bile olmadi. Bütün nezaket, narinlik parayi alana kadarmis. Daha isim olmaz ya cidden hepsi yalan hepsi dolandırıcı bunların.
çıkarsa mutlaka haber vericem canımOlursa yazz kuzuu sarkabilir de Dert etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?