- 30 Mayıs 2015
- 187
- 92
- 13
- 48
Canım sen kimlere baktırdınsanmam neden biliyomusun ben cafe falcısı hariçte çok baktırdım
Ya ilk defa boyle oldum. Normaldr sadece fal deyip geçiyorum ama Didemin falini çok umutla bekledim. Olmayinca cok üzüldüm. Sinirden oyle yazdim. Yoksa sadece fal biliyorum. Hayal kirikligi ve sinirden yazdigima cok da dikkat etmmemisim. Dolandırıcı yanlis olmus ama fali cikmadi.altı üstü fal :) Allah'tan başkası ne bilir allahsen,bende yiğit ve burağa baktırdım bi kaç ay önce,bildikleri de oldu ama en önemli konu foss çıktı :) bu kadar takılma
Banada bugun için tarih verdi belki bugun olmaz bu ay içinde olur seninde mi bugundu tarihYa ilk defa boyle oldum. Normaldr sadece fal deyip geçiyorum ama Didemin falini çok umutla bekledim. Olmayinca cok üzüldüm. Sinirden oyle yazdim. Yoksa sadece fal biliyorum. Hayal kirikligi ve sinirden yazdigima cok da dikkat etmmemisim. Dolandırıcı yanlis olmus ama fali cikmadi.
Çok şartlanmayın kızlarrBanada bugun için tarih verdi belki bugun olmaz bu ay içinde olur seninde mi bugundu tarih
Benim bir hafta oldu verdiği tarihler gecti hep:/Banada bugun için tarih verdi belki bugun olmaz bu ay içinde olur seninde mi bugundu tarih
Bir cezmi kaldı baktırmadığım :)Merak eden arkadaşlar için;Cezmi'ye fal baktırdım,çokta memnun kaldım.Yüzyüze bakım almıyor sadece telefonda bakıyor.Çok pozitif bir enerjisi var.Ben iyiki baktırmışım diyorum sonuç olarak ,umarım Cezmi hayat boyu iletişimimin daim olacağı son rehberim olur.
Kızlar Didem'in dediği oldu aradı az önce 2 haziran dedi ama 3 haziran da aradı bakalım bundan sonraki gelişmeler ne olacak ohh diyorum azıcıkta olsa
Canımmm çok sevindimmmKızlar Didem'in dediği oldu aradı az önce 2 haziran dedi ama 3 haziran da aradı bakalım bundan sonraki gelişmeler ne olacak ohh diyorum azıcıkta olsa
Kızlar ya benim de çok eski bi mevzu var bu konu tekrardan açılcak dedi şimdi başkasyla görüşüyorum bu çocukla siz anlaşamazsnz sizin evlilik yolunuz kapalı dedi o yüzden yeni ilişkime adapte olamuyorum cidden kriz geçircem eskisi gelsin de istemiyorum yenisinden de emin değilim
iletişim oldu sadece gerisi ne olur bilmiyorum ama bakıcaz:)) seninkide çıkar merak etmeValla mı :) çok sevindim canım yaa
Ben o kadar şanslıyım ki bütün herkesin dedikleri patlayacak gibi bir his var içimde :)))))
İnşallah hepimizin falları çıkarCanımmm çok sevindimmm
bişi diyim mi bana da iletişim var demişti olduu yani evet henüz barışmadık ama ilk dediği oldu
güzel haberler alalım inşaallahh
Bende de dediği şekilde bi iletişim oldu çok müthiş bişi değil bendeki. Devamını inşaallah bi görsekkkiletişim oldu sadece gerisi ne olur bilmiyorum ama bakıcaz:)) seninkide çıkar merak etme
O zaman bna dediğide çıkıcak diyelim maşallah darısı başıma :)) inş hep mutlu olursun :))Kızlar Didem'in dediği oldu aradı az önce 2 haziran dedi ama 3 haziran da aradı bakalım bundan sonraki gelişmeler ne olacak ohh diyorum azıcıkta olsa
Kızlar Didem'in dediği oldu aradı az önce 2 haziran dedi ama 3 haziran da aradı bakalım bundan sonraki gelişmeler ne olacak ohh diyorum azıcıkta olsa
inşallah allah hepimizin istediğini kalbine versinciddimisin bugün duydum en güze l haber :)banada 08 i dedi ya bekliyroum
Valla mı :) çok sevindim canım yaa
Ben o kadar şanslıyım ki bütün herkesin dedikleri patlayacak gibi bir his var içimde :)))))
Canımmm çok sevindimmm
bişi diyim mi bana da iletişim var demişti olduu yani evet henüz barışmadık ama ilk dediği oldu
güzel haberler alalım inşaallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?