- 30 Mayıs 2015
- 187
- 92
- 13
- 48
Nooldu BebeiimmBen bütün gün forumda olucam ara sıra yazın olur mu çok kötüyüm
Hayırdır inşallah özel değilse yazabilirmisin canimKızlarrrrrrr
didemin dediği hiç kayda almadığım bişi olduuuuuuu ama kötüüü bişii
ayy şoktayımm Allahım sen koru
Arkaaslar şimdi lütfen benimle ilgilenirmisiniz :) cigdemi aradım 100 tl dedi değer mi ya bu paraya biri bana izah etsin :)
benim tarih tuttuda adam eskisi gibi değil biz dostuz diyor deli olacağım aramamı sakın yanlış anlama diyordidemin soyledigi tarih gecti ama umarim dedigi biraz gecte olsa olur.
150 ye bakıyorm tavsiyeyle 100 tmm dedi. En son baktırdığımı yazdım cnm. Kaydettim de tele sesi. Bana ilk baktrdığımda söylediği çıktı. 2. Sefer p.tesi baktırdım. Olacak dediği şeyler var. ( bi önceki msjda detaylıca yazdım) bekliyorum. Selma Taşpınar dan sonra en iyilerimde şuanda. Bakalım söyledikleri bu seferde de çıkcak mı. Gelişmeleri yazacağım :))Arkaaslar şimdi lütfen benimle ilgilenirmisiniz :) cigdemi aradım 100 tl dedi değer mi ya bu paraya biri bana izah etsin :)
Bugün güneşlideki sedanın evini buldum ama evinde yokmuş memlekete gitmis anasını satiyim :) haftaya gelir muhtemelen numarasını aldım komsusundan bi gidim deniyimde iyi gelirse sizede öneririm.
Geçsin bu ayaklarıbenim tarih tuttuda adam eskisi gibi değil biz dostuz diyor deli olacağım aramamı sakın yanlış anlama diyorArasa ne olacakki bu durumda
kaşardan tost eski sevgiliden dost olmaazzbenim tarih tuttuda adam eskisi gibi değil biz dostuz diyor deli olacağım aramamı sakın yanlış anlama diyorArasa ne olacakki bu durumda
Bekliyoruz çıkarsa ben de baktırcam150 ye bakıyorm tavsiyeyle 100 tmm dedi. En son baktırdığımı yazdım cnm. Kaydettim de tele sesi. Bana ilk baktrdığımda söylediği çıktı. 2. Sefer p.tesi baktırdım. Olacak dediği şeyler var. ( bi önceki msjda detaylıca yazdım) bekliyorum. Selma Taşpınar dan sonra en iyilerimde şuanda. Bakalım söyledikleri bu seferde de çıkcak mı. Gelişmeleri yazacağım :))
He he de geçkaşardan tost eski sevgiliden dost olmaazzvicdan mı yapmış yani arayarak peh
aynen bak arkadaşın dediğine katılıyorumHe he de geç
zamana bırak
arkadaşlıktan sevgili moduna geçicek şu an sorumluluktan kaçıyo ama el altında da tutmak istiyo
en yakın tarihi Didem verdi o da bugun dua edin kızlar dönsün bu adaaaaaaaaaaammmm
doğru söylüyosun sonra üzerine 3 defa aradı yok seni kırmak istemem falan bakalım tüm fal bakanlar bu kez temiz duygularla gelecek dedi inşallah öyle olur.Geçsin b
Geçsin bu ayakları
Ağırdan alıyo
cafe laf ta çidem mandalda ediye baktır iyiler benim çok az zamanım kaldı tam puan vermek için sonunda çiğdeme baktırdım gerçekten şuanı süper bildi bakalım hazirann 2. haftasını bekliorum ve çiğdem açar açmaz işten ayrılacağımı ve şirketin kapanacağını bana söledi ve akşamında doru oldunu öğrendim şuana kadar zaten çiğdem mandal edi deja vu murat diorum ben deneyinnnnkızlar Bakırköy'de laf kafe mi Mandal mi sizce ? önerisi olan? yarın orda olucam vaktim de var bi bakayim diyorum kime gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?