İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben bütün gün forumda olucam ara sıra yazın olur mu çok kötüyüm

Evet didem ve zehranın falları şekilleniyo aynı şeyi zehra da demişti
randevu alırsam bugün bi de zehraya gidiyim
işi gücü bıraktım
buralardayım düzelene dek :)

Forumu bu Yüzden seviyorum sadece fal olayı değil dertleşme içini Dökme tavsiye alma hersey var burda çünkü bi kadının halinden ancak yine bi kadın anlar bayanlar

Arkaaslar şimdi lütfen benimle ilgilenirmisiniz :) cigdemi aradım 100 tl dedi değer mi ya bu paraya biri bana izah etsin :)

az bişi gazeteciysem, forumda çok fazla didem reklamcısı var.
değilsem sıkıntı yok. alınmayın da tartışma ortamına dönüşmesin.

didemin soyledigi tarih gecti ama umarim dedigi biraz gecte olsa olur.
benim tarih tuttuda adam eskisi gibi değil biz dostuz diyor deli olacağım aramamı sakın yanlış anlama diyorArasa ne olacakki bu durumda

Son düzenleme:
Arkaaslar şimdi lütfen benimle ilgilenirmisiniz :) cigdemi aradım 100 tl dedi değer mi ya bu paraya biri bana izah etsin :)
150 ye bakıyorm tavsiyeyle 100 tmm dedi. En son baktırdığımı yazdım cnm. Kaydettim de tele sesi. Bana ilk baktrdığımda söylediği çıktı. 2. Sefer p.tesi baktırdım. Olacak dediği şeyler var. ( bi önceki msjda detaylıca yazdım) bekliyorum. Selma Taşpınar dan sonra en iyilerimde şuanda. Bakalım söyledikleri bu seferde de çıkcak mı. Gelişmeleri yazacağım :))

Bugün güneşlideki sedanın evini buldum ama evinde yokmuş memlekete gitmis anasını satiyim :) haftaya gelir muhtemelen numarasını aldım komsusundan bi gidim deniyimde iyi gelirse sizede öneririm.

Canım canım canım :-* süpersin. Sonuç ne? Gelmiş mi evine?

Bekliyoruz çıkarsa ben de baktırcam

kızlar Bakırköy'de laf kafe mi Mandal mi sizce ? önerisi olan? yarın orda olucam vaktim de var bi bakayim diyorum kime gideyim
cafe laf ta çidem mandalda ediye baktır iyiler benim çok az zamanım kaldı tam puan vermek için sonunda çiğdeme baktırdım gerçekten şuanı süper bildi bakalım hazirann 2. haftasını bekliorum ve çiğdem açar açmaz işten ayrılacağımı ve şirketin kapanacağını bana söledi ve akşamında doru oldunu öğrendim şuana kadar zaten çiğdem mandal edi deja vu murat diorum ben deneyinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…