Hayırdır inşallah özel değilse yazabilirmisin canim
siz şanslısınz ya bnm daha bekleme sürem var umarm olur :))Canım didemin verdiği tarih çıktı mı? Dün demişsin bugün diye? Merak ettim yazar mısın :)
cafe laf ta çidem mandalda ediye baktır iyiler benim çok az zamanım kaldı tam puan vermek için sonunda çiğdeme baktırdım gerçekten şuanı süper bildi bakalım hazirann 2. haftasını bekliorum ve çiğdem açar açmaz işten ayrılacağımı ve şirketin kapanacağını bana söledi ve akşamında doru oldunu öğrendim şuana kadar zaten çiğdem mandal edi deja vu murat diorum ben deneyinnnn
Insallah cikar tatlim. Cikarsa hbr ver mutlaka.ya ne olur banada çıksın telde bakan didem,laf cafe çiğdem hepsi 8 haziran tarihini verdi allahım bekliyorum arasın artık şiştimbu ay için ikiside kesin konuştular bakalım ne olacak
Yiğit de ulaşmada sıkıntılı bazen defalarca ara açmıyo cebinibenimde baktırasım var bu aralar :) suya baktırmayı düşünüyorum yiğite ulaşırsam belki didemi hiç denemedim ama ulaşılmazmış zaten hatun
benimde baktırasım var bu aralar :) suya baktırmayı düşünüyorum yiğite ulaşırsam belki didemi hiç denemedim ama ulaşılmazmış zaten hatun
yiğitle sorun yaşamadım hiç ne zaman yazsam cvp veriyor :)Yiğit de ulaşmada sıkıntılı bazen defalarca ara açmıyo cebini
hıhı evet tatlım bakıyormuş,bana fal bakacağı gün geceydi,geç cvp verince ksra bakma suya bakıyordum yeni bitti dediYiğitte 2 kere baktırdım :)
Suya mı bakıyor o bilmiyordum ben :)
Döncek bence nazardeğmesindoğru söylüyosun sonra üzerine 3 defa aradı yok seni kırmak istemem falan bakalım tüm fal bakanlar bu kez temiz duygularla gelecek dedi inşallah öyle olur.
Canım sağol iyi dileklerin inşallah dönsün çok seviyorum ben onu offf offfDöncek bence nazardeğmesin
sadece sabırlı ol
Kızlar Didem e bn de biraz saymıştım acıkcası ama iki cocugu varmıs küçük ondan dönemiyorum her zaman dedi..kadına da birsey diyemedim..suyu duyunca ben de cok şaşırdım 100 e baktı..ben tavsiye ediyorum şahsen..elliye normal baktırıp da tarihler ortalama birsey çıkana kadar bu daha iyi..yiğit de mi suya bakıyor,yiğit e daha iki gün once baktırdım kızlar senelerdir tanırım yigiti suya bakmıyor benşm bildigim
Pofu Allah bizi ne etsin ayol:)) sesli güldüm evde..hem para verelim hem tutmasın söyledikleri hem iyi çocuktur ama yaaaa diye savunalım..alemiz valla fazla mi iyiyiz ne :)))iyidir ya :) ben bi sorun yaşamadım..o başka birinden bahsediyorkaralama yapıyor sanırsam
Pofu Allah bizi ne etsin ayol:)) sesli güldüm evde..hem para verelim hem tutmasın söyledikleri hem iyi çocuktur ama yaaaa diye savunalım..alemiz valla fazla mi iyiyiz ne :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?