İstanbul'da Fal - Falcılar

ya ne olur banada çıksın telde bakan didem,laf cafe çiğdem hepsi 8 haziran tarihini verdi allahım bekliyorum arasın artık şiştim bu ay için ikiside kesin konuştular bakalım ne olacak

Kızlar didemin suya baktığını bilen var mıydı?ben baktırdım demin,şok oldum..daha once de Didem'e baktırmıstım ama bu su cok farklıymış..sadece ailemle benim bilebilecegim seyleri söyledi..daha once Zehra'ya su baktırmıstım,serâpâ baktırmıstım..ama gercektten cok şaşırdım..cigdemin numarasını istemiştim o gelmeyince bir arkadaşımı aradım o da iki gün once Didem'e su baktırdığını anlattı,ben de aradım rica ettim..zaten biliyorsunuz Didem'e ulaşmak zordur,hakikaten yogun..bir de vakit alıyormuş ve ona ağırlık yapıyormuş diye suyu kimseye söylememeye çalışıyormuş..Neyse verdigi tarih yakın iki haftaya kadar..çıkarsa hemen yazıcam ama cok şaşırdım kimse bu kadar bilmemişti şimdiye kadar..bu arada Burak yiğit Zehra serap diger yiğit Kadriye Başak kim gelirse aklınıza baktırdım..Didem ve yiğit i tek geçerim ..baska suya baktıran varsa yazsın lütfen,cok meraktayım çıkacak mı acaba

Aaaa didem hiç söylemedi

Fiyatı farklı mı suyun

Suda zehrayı çok beğenirim
valla sıkıştırcam didemi bi su baktırmak için

benimde baktırasım var bu aralar :) suya baktırmayı düşünüyorum yiğite ulaşırsam belki didemi hiç denemedim ama ulaşılmazmış zaten hatun

benimde baktırasım var bu aralar :) suya baktırmayı düşünüyorum yiğite ulaşırsam belki didemi hiç denemedim ama ulaşılmazmış zaten hatun
Yiğit de ulaşmada sıkıntılı bazen defalarca ara açmıyo cebini

Yiğitte 2 kere baktırdım :)

Suya mı bakıyor o bilmiyordum ben :)

Kızlar Didem e bn de biraz saymıştım acıkcası ama iki cocugu varmıs küçük ondan dönemiyorum her zaman dedi..kadına da birsey diyemedim..suyu duyunca ben de cok şaşırdım 100 e baktı..ben tavsiye ediyorum şahsen..elliye normal baktırıp da tarihler ortalama birsey çıkana kadar bu daha iyi..yiğit de mi suya bakıyor,yiğit e daha iki gün once baktırdım kızlar senelerdir tanırım yigiti suya bakmıyor benşm bildigim

Neye bakıyor da biliyor o zaman çocuk bu kadar ???

Bu Burak bizim Burak olamaz kızlar Bursa'daki..o iyi çocuktur ya,bazen tutturamaz ama olsun yani :)) ..bu medyum Burak kim ayol?biri açıklasın

iyidir ya :) ben bi sorun yaşamadım..o başka birinden bahsediyor karalama yapıyor sanırsam
Pofu Allah bizi ne etsin ayol:)) sesli güldüm evde..hem para verelim hem tutmasın söyledikleri hem iyi çocuktur ama yaaaa diye savunalım..alemiz valla fazla mi iyiyiz ne :)))

Pofu Allah bizi ne etsin ayol:)) sesli güldüm evde..hem para verelim hem tutmasın söyledikleri hem iyi çocuktur ama yaaaa diye savunalım..alemiz valla fazla mi iyiyiz ne :)))
yok kızz arada tuttu bana dedikleri olur öyle napak baktırdık bi kerem işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…