İstanbul'da Fal - Falcılar

yok kızz arada tuttu bana dedikleri olur öyle napak baktırdık bi kerem işte
Bi kere mi :)) iyi sen akıllıymıssın:) ben mesela yiğite senelerdir baktırırım çok çıkmamıştır ama yine de bir ümit ararım :)) Burak da oyle..aman zaten resmen psikolojim rahatlasın diye..yoksa cocuklar ne yapsın ayol,kimin her dedigi çıkıyor ki :)

E psikoloji rahatlatmak için baktırıyorum sık sık bende
tamam kızlar kendimi size feda edicem terapi niyetine fal bakıcam
kahve falı yeşil çay falı : p

Arkadaslar melekler kahvesi kadir nasıl iyi mi ? Lütfen acilen benimle ilgilenin :)

Su an didem patlamis durumda zaten. Suya bakiyo dedikleri anda herkes mesaj atmaya baslamis. Ve ben normalde bakmiyorum onun bakimi ve agirligi oluyo diyor. Kizlar geri cekilin azcik yeaaa

Su an didem patlamis durumda zaten. Suya bakiyo dedikleri anda herkes mesaj atmaya baslamis. Ve ben normalde bakmiyorum onun bakimi ve agirligi oluyo diyor. Kizlar geri cekilin azcik yeaaa
Kadın geçen sene telefonunu değiştirmişti :)
Kaçırcaz gene

alintiyla cvp yazamiyorum bu tlfdan.dideme demin su fali baktirdim diyen arkadas o saatte didemle gorustuk disaridaydi.eve gidince konusalim dedi hatta.bu iste bi terslik var yani.

Didem'e bende bugün ikinci kez fal baktırdım anda yine süperdi ötesi yok verdiği tarihe daha var beklemeye devam,su falını sordum baktığını ama arkadaş çevresine ya da hatır rica üzerine baktığını zor ve ağır bi çalışma olduğunu söyledi hatta bu durumun nette yayılmasınada kızdı biraz ama napalım burası bi Paylaşım sitesi birbirimize yardım Amaçlı burdayız haksız mıyım kızlar?

Ya konusmayim karismayim diyorum da. Didem hanim burada uyelik acip kendini ovecegine sozunde dur zamanini fallara harca hani mesgulsun ya bu hafta sonum sayende mahvoldu . Yeni uyeler didem super harika demek icin mi uye oluyosunuz. Hele biri var kiii. Neymis yigit de oyle yapiyomus bilmem ne diye savunmaya gecmis. Kac kisi yazdi bu kadinin dedigi cikmiyo. Neye gore super ? Nette yayilmasina kizmis mis ah canim ya bak sen. Bu reklamcilari bir bir sikayet edicem editore.

alintiyla cvp yazamiyorum bu tlfdan.dideme demin su fali baktirdim diyen arkadas o saatte didemle gorustuk disaridaydi.eve gidince konusalim dedi hatta.bu iste bi terslik var yani.
Pardon ama istersen ara sor Didem'e vereyim telefonunu..aradım yeni girdim eve dedi hatta ben de şaşırdım actıgına..rica edince de baktı sagolsun..bakmadığı falı niye söyleyelim deli miyiz biz..son bir haftada yiğit e baktırdım Kadriye ablayı aradım ..belki dogru degil ama cok sık baktırıyorum zaten..ayıp yani boyle yazman

Sana dediği cıkmadı mı ?niye bu kadar kızgınsın?soyle biz de bilelim sonuçta para veriyoruz canım,bedava degil ya..lütfen anlat özel degilse cünkü ben tarih bekliyorum çıkmıyorsa soyle

Şanslıymışsın
1 aradığında su falı bakmış sana ..vay be:)

Benim kuzen 4 gündür bekliyor :)

Ya iki yorum yapıyoruz hemen reklamcı diye etiketliyosunuz Sakız etmişsiniz artık bunu ağzınıza ben ztn sadece anı çok iyi biliyo bana verdiği tarihe henüz var o Yüzden gelecek ile ilgili net bişey söylemedim ne var yani bunda?siz yaZınca tavsiye biz yazınca neden reklam oluyo,eski üyesiniz diye her hak sizin mi yani?bende yıllardır takip ediyorum forumu ama yeni yeni aktif olup yorumlar yapmaya başladım kaldı ki başka falcılar hakkında da soru sorup yorum Yaparım

Lütfen Falcı Didem diye bir başlık açılsın ve onu konusmak,önermek,şikayet etmek isteyenler orada konussunlar 6000 sayfanın 4999 tanesi Didem ve reklamlar...

Şanslıymışsın
1 aradığında su falı bakmış sana ..vay be:)

Benim kuzen 4 gündür bekliyor :)
Son iki Sayfayı oku,Merber aysemelek gibi kızlar da konuşmuş sormuş o da baktım evet ama niye yazdı ki demis..senin sorunun ne bununla anlamadım ki ben?ne yapayım siz ulaşamadı iseniz..boyle yaparak nasıl yardımcı olucaz birbirimize?ben herkese soruyorum ki tarihler çıkıyor mi diye?bu tavra ne gerek var..iki haftaya dedi bana,çıkmazsa onu da yazıcam elbette amac bu degil mi burda

benim yazdiklarimda ayip denecek bi sey yok.o saatte tlfda konustuk disaridaydi.7 den sonra evdeydi yine konustuk.bide no vereyim ara diyosun.olan seyi soylemek sucmu.disarida nasil su falina bakiyo arkadas.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…