İstanbul'da Fal - Falcılar

benim yazdiklarimda ayip denecek bi sey yok.o saatte tlfda konustuk disaridaydi.7 den sonra evdeydi yine konustuk.bide no vereyim ara diyosun.olan seyi soylemek sucmu.disarida nasil su falina bakiyo arkadas.
Slsudem ben nerden bileyim kadın nerde nasıl bakıyor..sana dışardayım demis belki degildi belki erken geldi ya da baska bir yerde baktı..hayır kadını görmüyoruz ki ne derse onu biliyoruz..madem Didemle konuşuyorsun bana çıkışıyor gibi oldun ya ona bozuldum,e kadına sor canım o zaman ..sen de haklısın şimdi boyle söyleyince ben de anlamadım ki niye boyle oldu

ben kimseye cikismiyorum anlamaya calisiyorum o kadar.disarida oldugu belliydi seslerden.rahat konusamadik.eve gidince yazdi aradim.daha once baktirdim onunla ilgili bi sey sordum.onemli isle ilgili.eve gidince bakabilirim dedi.o yuzden yaziyorum.kisisel bi durum yok yani.

Arkafaşlar bu neyin tartışması bir su falı atıldı ortaya meydan karıştı,Didem hanım bakmış ki arkadaşa o da burda söyledi hatta bende sordum kendisine bakmasını istedim ama geri çevirdi yani burda ne reklamını yapıyoruz ne de savunmasını olanı yazıyoruZ yine yaranamıyoruz.ankara forumunda Zehra furyası vardı sayfalar dolusu bir Sürü üyelikk iptal oldu kavgalar hakaretler fln,biz girmeyelim bu olaylara

Niye Didem reklam olsun ki hakikaten bana dediği tarih 2 haz dı o 3 haz da aradı ama sonu me olur bilemem Didem'inde reklam yaptığını sanmam niye yapsın kadın zaten taleplere yetişemiyo biz neden reklam yapalım bize bedavaya fal mı bakıyo.bende bazen cafe falcılarınıda onerıyorum güzel bakan olunca söylüyorum acımasızca reklam demeyin lütfen

bakin ben reklam demiyorum.ayni kisiden bahsetmiyoruz gibi.sadece onu yaziyorum.hemen tepkiler yalnis anlamalar.bende baktirip memnun kaldim genelde.soyledigi tarih tutmadi.bu aksam onuda sordum.sarkma olabilir ama olicak dedi.amac kimseyi ne ovmek nede kotulemek.anlatabildimmi?

Yok sizin için demedim ztn,önceki sayfada yazanlar var reklam yapıyosunuz diye.sizin konunuz farklı biliyorum

Bana da fenalık geldi reklam denmesinden.

Fal enerji işidir . Kimisinde tutar kimisinde tutmaz .
Site yöneticisi görmez mi ? Aynı kişi aynı Ip'den birden fazla üyelik açtığında görmüyor mu görüyor?

Bakın arkadaşlar ;
Fala umut bağlamayın. Fallarla yaşamayın. Terapi gibi görün . Çıkarsa seviniriz . Çıkmaz ise üzülürüz yolumuza devam ederiz .
Bu kadar basit .
Yana yakıla defalarca amanda çıkmadı çıkmadı demenin alemi yok. Reklam demeninde ...

Ay canım süpersin ya bayıldım mesajına. işte kendilerini bu kadar belli etmeseler bari zavallılar.

Offf yine beni kast ediyosan gel numaramu veriyin ara da rahatla
eve çaya da beklerim gel fal kayıtlarımı gör

Ay canım süpersin ya bayıldım mesajına. işte kendilerini bu kadar belli etmeseler bari zavallılar.
Bizler zavallıysak siz nesiniz acaba?forumda olma amacınız nedir?burda adı geçen çok yorum alan falcılara gidip fal baktırmıyo musunuz,umut bağlamıyo musunuz?bi de şöyle bilmiş bilmiş konuşuyosunuz ya görende siz falla işi olmayan sofistike insanlar sanır,bizde onun bunun reklamını yapan avam takımı.bırakın bu işleri ya

bir iki kişiyke tartıştığın yetmiyor bir de beni de tartışmaya çekiyorsun ama senin gibiler dr olmasa acıma duygumuz nasıl gelişicek. belindeki korseyi biraz gevşet, kasıla kasıla sinirlerin bozulmuş senin

Komiksin,ayrıca kimseyi Tartışmaya çektiğim yok herkes fikrini söylüyo isteyen cvp verir istemeyen vermez bu kadar basit,herkes saygılı bi şekilde yorumunu yaparken senin çıkıp Zavallılar demen ztn senin seviyeni belli etti.daha başka Söze gerek yok

Yine didem Hanım yine reklam demeler sizler yine ulasiyorsunuz ben sadece msj gönderiyorum aramiyorum bile. Kadın işlerim var dedi sonra dedi tamam dedim ben birde yeni tanımıyorum. Evet bazen terapi denilir vs ama benimki takıntı hiçbirimiz sağlıklı düşünüp falcilara kosmuyoruz hepimizin ihtiyacı var burda birbirimize hakaret ederek kalp kırmaktan başka bişey geçmez elimize. Reklam diyen arkadaşlar bu kadın telefona bakmıyor yoğunum sonra diyor sonuçta para kazanmak istemezmi ister ama yok ben ulaşamıyorum ve çoğunluk bundan şikayetçi bende su falini duydum. Ama hiç baktiramadim bakmadı çünkü
Yapmayın artık bu kadınin yaşamını da gördüm evinede gittim gelen insanlarida gördüm ne bize ne reklama ihtiyaci bile yok emin olun. Hep söylüyorum yine söylüyorum benim enerjim tutuyo bana kocan sana ölüyor bitiyo diyen onca falci ya karşılık kusura bakma aldatiliyosun diyen tek kadın evet aldatıldım ötesi yok. Dilerim allahtan birgün kurtuluruz hepimiz.

Fal alide tutar velide tutttmazz bu kadar basit. Hatta aynı kişide de hep tutacağının ni garantisi yok bu kadar büyütmeyin yaa
Siz memnun değilken bi başkaası beğenebilir ne var bunda. Kaldı ki hepimiz bi sürü falcı denemiş insanlarız
aranızda en çok parayı da belki ben harcamışımdır sayısını bile hatırlamıyorum artık
Bizim gibi düşünmeyenlerle aynı ortamda var olmayı ve onların var olma hakkına saygı duymayı neden öğrenemiyoruz
yapmayın kızlar

Ya ben Didemin cok iyi niyetli bi kadin olduguna cok eminim ki. Onu anliyosun zaten. Ben hic gormedim etmedim bana da cok yakinmis ama hic de gitmedim telefonla konustum 2 kere o kadar.
Zehra, Birsen ne biliim su an aklima gelmiyo isimleri ama onlarin ses tonundan bile aslinda cidden aklini beynini para burumus oldugunu anliyosun. Ama bu kadin oyle diil ya. Her seye ragmen baktirdiklarimdan Didem, Elmira, Canan, Makbule, yigit bunlarin gercekten iyi niyetli oldugunu o konusmasindan bile anlayabiliyosun. Yigit kuzum kuzum der mesela topu topu 3 kere baktirdim. Didem Hanimli konusur hic senli benli konusmaz. Ne biliim anlatabiliyo muyum bilmiyorum da. Canan mesela ne zaman soru sormak istersen dertlesmek istersen yaz para almam merak etme dedi ilk gecen baktirdigimda. Elmira zaten cok iyi yurekli bi kadin. Ne biliim bize ne onlarin reklamlarindan. Benim derdim bana yetiyor zaten. Cozum bulmaya calisiyoruz. Bu sekilde kendimizi teselli ediyoruz. Benim psikologa gidip yardim almam an meselesi zaten. Her yonden cokmusum isim yok da insanlarin reklamini yapicam. Bunlara para vermekten ay sonuna zor geliyorum.

Eger zaten bu reklam diye direten insanlar kadina da bu sekilde davrandiysa kadinin bunlara bakasi gelmemis bi an once basindan atmak icin sallamis da sallamistir. Ne yapsin.

Aynen katılıyorum sana canım,
Hayatımız iyi gitse 4 4 lük olsa o falcı senin bu falcı benim niye arayalım bu kadar ?
Akıl var mantık var. Ben çok beğendim,ilk defa biri bana yuh dedirtircesine fal baktı,

Insallah dediği gibi olur herşey bende mutlu olurum.

Beğenmediğimi bende dile getirdiğim
Falcılar var . Hepsini yazdım.

İki üç gündür forum iyiydi
h girl mesela biz rica ettik diye kalktı gitti sedanın evini buldu bize numarasını aldı hatta bana hatırlatmam için kendi cebini vermişti aradım o an çok sıkılmıştım ortak baktırdığımız falcılardan eski fallardan konuştuk o an kafamı o kadar dağıttı ki. Şimdi sedanın dönmesni bekliyoruz ilk h girl baktırcak sonra biz
dün ve bugün desbellla dutyfree ve bi kaç arkadaşla kısa da olsa dertleştik burdan
biri çocuk aradı dedi diğeri tarih geçti dedi ben de biraz sızlandım vs
o arada bi başkası çiğdemi sordu vs
bırakın forum paylaşma ve dayanışmadan ibaret olsun
bu kavgalara etiketlemelere dışlamalara siz gidin başka yerde yazın demelere öfkeli suratlar göndermelere hiç gerek yok

Dünkü gibi ben yine yazacağım
okuyun ya da okumayın.
Ama dışlama ve etiketleme hakkınız yok
zira hiçbirimiz falcı ya da reklamcı değiliz

Sorma cano. Ben artik dibe vurdum dibe. Insan neler yapacagini sasiriyo nereye carpinsak olmuyo iste olmuyo. Surekli mutsuz surekli uzgun. Bunye artik kaldirmiyo yaa

Sorma cano. Ben artik dibe vurdum dibe. Insan neler yapacagini sasiriyo nereye carpinsak olmuyo iste olmuyo. Surekli mutsuz surekli uzgun. Bunye artik kaldirmiyo yaa
Bugün ben de karamsar oldum
olması göz göre göre imkansız bişi var ısrarla olcak diyolar yahu böyleyken böyle olmaz diyorum
olacak diyorlar
İçimden bu iş olmaz bu tutmazsa falın aşk kısmı hiç olmaz diyorum
iki haftaya dek top patlar
ya saadet ya tımarhane sonum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…