Sorma cano. Ben artik dibe vurdum dibe. Insan neler yapacagini sasiriyo nereye carpinsak olmuyo iste olmuyo. Surekli mutsuz surekli uzgun. Bunye artik kaldirmiyo yaa
Küçümseme yok komplekse girmeyin sıkıldım sizin bu sataşmalarınızdanumut pazarlıyorsunuz kızlar veya tek kisi bilemiyorum. size güvenip tarih bekleyenler var vebali vardır sanırım.
Ip'den düşmeyecek kadar tecrübeli olmuşsunuz ama gecmis mesajlarınızda telefon numarası yazacak kadar da amatör davranabilmissiniz :)
neyse boşverin. kadın dayanışması bu deyince zekamızi küçümsediniz gibi hissettim, her sey açığa cikar. kolay gelsin.
Kızlar anlaşılan Didem yine hortlamış..
Eski ve çoookkk falcı deneyimi olan bir üye olarak tecrübelerimi paylaşayım bu bahsedilen didem Ümraniye didem olarak geçerdi..
Evet ilk gittiğinizde çok etkilenirseniz gelip gitmeyi planladığınız yerleri bilir sevgilinin özelliklerinden bahseder şok olursun.. sonrası tam bir fiyasko
paranı alır canı isterse bakar, acayip yalan söyler çocukları üstüne yeminler eder inanırsınız
azıcık paranız olduğunu anlasın hemen "abla"dan bahseder o çözemediğiniz meşhur sorununuzu o ablanın çözeceğini idda eder sizden parayı ablaya diye alır ama siz o ablayı hiç bir zaman görmezsiniz. ve tabi işiniz olmazzz !!!! sonra seni suçlar sen eksik yaptın diye ısrar edersin tam yaptın diye gel paranı vereyim der asla evinde bulamazsın telefonları açmaz şurda buluşalım der iki saat beklersiniz totonuza baka baka geri dönersiniz.
Bu foyaları ortaya çıkınca baktı ki müşterileri kesildi... Başka bir numara buldu
Kendisine Gelen bütün müşteri bilgilerini ajandasına kayıt etmiş sahte bir mail hesabıyla tekrar buraya üye olmuş zaten durumlarını bildiği insanlar ağına düşünce msn üzerinden hepsini bül bül gibi şakıyan bir falcı olarak çıktı karşımıza melek Erdoğan olarak !!
Tabi bu kadar şey bilmesi tuhaf karşılanınca araştırdık ki Bizim melek erdoğan aslında ümraniye didemmiş !!! bir müddette paraları böyle götürdü
Sonra kocasıyla birlikte Şileye taşındı ortadan kayboldu... şimdi anladığım kadarıyla tekrar hortlamışşş
parayı yatırıp telefonunu açmayınca Size öyle şeyler söylerki çocuklarıyla ilgili ajitasyon yapar ki üste tekrar para verirsin amannn dikkattttttt
umut pazarlıyorsunuz kızlar veya tek kisi bilemiyorum. size güvenip tarih bekleyenler var vebali vardır sanırım.
Ip'den düşmeyecek kadar tecrübeli olmuşsunuz ama gecmis mesajlarınızda telefon numarası yazacak kadar da amatör davranabilmissiniz :)
neyse boşverin. kadın dayanışması bu deyince zekamızi küçümsediniz gibi hissettim, her sey açığa cikar. kolay gelsin.
Enteresan olan bişey var bu kadın parayı fal'dan sonra alıyo yanı dolandırıyosa eğer bir kişi o da bu yazıyı yazandır baktırp fal parasını vermeyen vallahi yazık insanların üzerine gitmeniz yazık baktırmayın silah mı dayıyor kafamıza??arsivde gezmek faydalı....
neler oluyor hayatta... iyi geceler kızlar.
İnşallah canım rabbim herkesin hakkında Hayırlısıni versin.yarın çok ümitli olduğum iki kişiye gidicem.biri seda diğeri bende saklı ve bu kisilerden sonra da biraz ara vericem başım ağrıyor negatif enerjide alıyorum forumdan bir arkadaşla gidicem umarım hepimiz o kadar cok mutlu oluruz ki fal baktrmak zornda kalmayızCikar kuzum inşallah bak benimki çıktı ama sonucu ne olur bilmem aradımı evet aradı umarım dönerde
Bende bi baktırayım demiştim Didem'e. Sonra onlarca sayfada sadece Didem olması antipatik geldiği için baktırmaktan vazgeçtim.bu arada eskilere de bi göz gezdirdim.. Kimseyi suçlamak değil niyetim ama bir kaç arkadaşta benimde gözlemlediğim şey reklam Amaçlı üyeliktir.. Çok zor değil yani. Mesela ben BAKIYOR olsam eşim dostumda Söyler üyelik açtırır konuşma- muhabbet şeklinde reklam yaptırırım :) ben bu şekilde görüyorum .baktırıp memnun kalan varsa gerçekten ona değildir bu sözlerim üstüne alınmasın.insanları keriz yerine koyuyor bu DİDEM. cok ayıp günah o cucukların boğazından nasıl geciriyorsun o üçkağıtla kazandığın paraları.nami diger melek
Sen baktır da sıradayımKadire fal baktirdim melekler kahvesinde valla ben çok beyendim çok oturakli şeyler syledi hatta 0 hata ile fali bitirdi kızlar birde yarın seda gelmisse gidicem persembe gelecem demisti insallah 3 - 4 sene önce nasıl baktiysa gene öyle bakar iyi çıkarsa yonlendiririm zaten.
Ya ben anlamıyorum gercekden bu dünyanın birde öteki tarafı var nasıl bunu yapabiliyorlar .arastirmadan etmeden bende aptal gibi baktirdim yaYesilYol dedi: ↑
Kızlar anlaşılan Didem yine hortlamış..
Eski ve çoookkk falcı deneyimi olan bir üye olarak tecrübelerimi paylaşayım bu bahsedilen didem Ümraniye didem olarak geçerdi..
Evet ilk gittiğinizde çok etkilenirseniz gelip gitmeyi planladığınız yerleri bilir sevgilinin özelliklerinden bahseder şok olursun.. sonrası tam bir fiyasko
paranı alır canı isterse bakar, acayip yalan söyler çocukları üstüne yeminler eder inanırsınız
azıcık paranız olduğunu anlasın hemen "abla"dan bahseder o çözemediğiniz meşhur sorununuzu o ablanın çözeceğini idda eder sizden parayı ablaya diye alır ama siz o ablayı hiç bir zaman görmezsiniz. ve tabi işiniz olmazzz !!!! sonra seni suçlar sen eksik yaptın diye ısrar edersin tam yaptın diye gel paranı vereyim der asla evinde bulamazsın telefonları açmaz şurda buluşalım der iki saat beklersiniz totonuza baka baka geri dönersiniz.
Bu foyaları ortaya çıkınca baktı ki müşterileri kesildi... Başka bir numara buldu
Kendisine Gelen bütün müşteri bilgilerini ajandasına kayıt etmiş sahte bir mail hesabıyla tekrar buraya üye olmuş zaten durumlarını bildiği insanlar ağına düşünce msn üzerinden hepsini bül bül gibi şakıyan bir falcı olarak çıktı karşımıza melek Erdoğan olarak !!
Tabi bu kadar şey bilmesi tuhaf karşılanınca araştırdık ki Bizim melek erdoğan aslında ümraniye didemmiş !!! bir müddette paraları böyle götürdü
Sonra kocasıyla birlikte Şileye taşındı ortadan kayboldu... şimdi anladığım kadarıyla tekrar hortlamışşş
parayı yatırıp telefonunu açmayınca Size öyle şeyler söylerki çocuklarıyla ilgili ajitasyon yapar ki üste tekrar para verirsin amannn dikkattttttt.
arkadaşım ne kadar güzel anlatmışsın bunların hepsi reklam ve aynı kişi sadece ayrı ip lerden giriyor o kadar. bunu bile bile hala o kadına fal baktırıyorsanız daha size birsey diyemem. yazık günah paralarınıza!!!
Sadece su cafe falcılarına gidiyoruz 30 tl alıyor 5 dk da da sallıyor gönderiyor bazıları biliyo bazıları bilemiyo şimdi bu kadını suçlayıp duruyosunuz el insaf be arkadaslar baktırmayın olsun bitsin bi deli bi kuyuya tas atıyo bin akıllı çıkartamıyor isteyen baktırsın isteyen baktırmasın ama kötü söz söylemeyin artık üstüne basa basa söylüyorum ben memnun kaldım siz kalmazsınız onu bilemem ama hak helal etmemeler falan sakin biraz aramayın baktırmayın kendinizide yormayın o kadıncağızıda karalamayın bu günah işteYa ben anlamıyorum gercekden bu dünyanın birde öteki tarafı var nasıl bunu yapabiliyorlar .arastirmadan etmeden bende aptal gibi baktirdim yayemin ederim şurda birini onerirken yüz kere düşünüyorum milletin hakkına girmyim diye bu insanlar da nasıl bir vicdan var resmen insanların umutları üzerinden ticaret yapıyorlar eğer zerre hakkım gecmisse helal etmiyorum ve bir çok canı yananın da bu sekilde ahini almistir o hanim .... rabbim görsün sorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?