İstanbul'da Fal - Falcılar

Aynennnn katılıyorum. Bak bu hafta sonumu yedi bu kadın. Bi saat sonra arayın diyor apar topar eve gidiyorum kadın telefonu açmıyor. 3 gün evde hapistim hatun bakacak diye en son pazar günü aradım gayet düzgün bir şekilde "didem hanım 3 gündür bekliyorum bakma..." dınız demeye bırakmadı pazarları fal bakmıyorum dedi. Artık iyice delirdim ya dedim ben zaten artık baktırmam da bu ne saygısızlıktır böyle. İndirim yaptım ikiletmeden size dedi. Ya 3 kuruş indirim için mi 3 gündür oyalıyosun? Sonra uydurdu da uydurdu burada şimdiye kadar yazmak istemedim ama görüyorum herkese aynı yalanları atmış.O çocuklarını ağzına alıp yalan atarken onun adına ben utandım. Çocuğum kanlı ishal olmuş raporları şimdi size atıcam dedi. Ya banane rapordan niye ispatlamaya çalışıyorsun. Ben bu kadın kahin olsa parasız baksa baktırmam. Benim derdim didem o bu değil.Ben de zavallıyım kerizim 100 tl de verdim aptal fallara. Ama o giden zamanlar gelmiyo. Sonuçta böyleleri para kazanıyor sadece. Üzerine kim alındıysa cevap vermiyorum yüzde sekseni doğru alınmış. Ya hepsi didem ya eşi dostu. Burada başka falcılar hakkında yazmış olunca didem reklamı yapmıyor olmuyorsunuz.Ankarada bi falcı vardı bizden iyi bilirdi falcıları o da baktırırdı. Özetle burada size inanıp baktıran belki memnun kalan geleceğin tutmasını bekleyen insanlara yazık.

Ya siz şaka mısınız? Çocuğuna laf eden ortaya atan kendisi neden anlamıyorsunuz;? Bana "bir tek size söylüyorum çocuğum hasta" dedi al işte herkese aynı şeyi söylüyormuş. Acilde sabahladık dedi bide. Ve ertesi gün çocuğum hasta sizin bahaneniz çocuğunuzu kullanmayın dedim çocuğumu ağzına alma dedi aynen sizin yukarıda dediğiniz gibi. Hatta aynı cümle ile. Ne tesadüf değil mi.

Valla bana adamın düşüp kalktığını bile demişti. Ama bilmiyorum sonumuz o kadar pembe mi cherrycimm ?

Son düzenleme:
Bakın arkadaşlar fal bakma günleri saatleri yalan olabilir hatta müşteri bile kayırabilir orasını bilemem çünkü tanımam etmem ben sadece mevcut durumu bildiği için memnun kaldığımı söyledim hepsi bu yoksa tutupta Didem Hanım'a kefil olcak Değilim,ona ulaşmanın ne kadar zor ve sinir bozucu olduğunu bende burda defalarca yazmışımdır ztn demekki müşteri kayırıyo

ortada bir yalan ve yalancı ve karalayan var bu kim??
al iştee bu konuda da yalan söylemiş başka söze gerek var mı? yok bence.
canım bana göre tüm falcılar öyle sadece Didem değil olabilir o da insan bu kadar durumu egzajere etmenin bir anlamı yok gerçekten bu Didem konusundan sıkıldım çıkar çıkmaz bir sürü cafe falcısının falıda dandik ama kimse üç kağıtçı demiyor.Bu kadınında üzerne gitmeye gerek yok baktıran baktırır baktırmayan baktırmaz bence bu kavgayı kapatıp kim iyi kim kötü diye tartışalım insanların kişiliklerini değil

Karalamıyorum bana ne isteyen baktırsın kendi bilir. Ama aleni reklam varsa ve saygısız hareketler varsa orda susamam. Yiğitin de para alıp mesaja cevap vermediği oluyor ama telefonda car car konuşup yalan atmıyor. Ayrıca didemin arkadaşa dediği herşey bir hafta sonunda tersine gelişti.Bu konuda daha konuşmak istemiyorum. Didem kendini övsün değişik nicklerle, millet de ağzı açık baksın benim gibi saflar da çıkacak diye beklesin.

yahu gelişir fal bu arkadasım şunu anlayın fallar hep tahmin biraz sonra olacağı biz nerden biliriz o nerden bilsin?bu kadar umut bağlamayın olacak olur olmayan olmaz zaten.......Bu konuda kapansın artık

yahu gelişir fal bu arkadasım şunu anlayın fallar hep tahmin biraz sonra olacağı biz nerden biliriz o nerden bilsin?bu kadar umut bağlamayın olacak olur olmayan olmaz zaten.......Bu konuda kapansın artık
Ya sen demedin mi yukarda kim iyi kim kötü tartışalım diye... karakteri yerlerde bir kadın didem, ha falının iyiliğini kötülüğünü konuşalım dedin ben de o da yerlerde dedim.Ne umut bağlaması neden bahsediyorsun ki sen? Yok ya kendiniz çalın kendiniz oynayın. Didem artık hanginizse...

Slm arkadaslar madem Dıdem konusu açıldı bende anlatayım bundan 1 ay önceydi para yatırdım haftasonu bakmıyorum dedı oysakı burda bır kac kısıye bakmış neyse fal baktı daha 1 gun sonra tersı çıktı falın ve zaten okadar az bakıyordukı yazık oldu parama aradım acmadı falın çıkmadı dedım dönüş yapmadı bıle

yalancı bi insan nasıl bizim hakkımızda gerçekleri söyleyebilir ki zaten.

canım benim falım çıktı ben gerisini bilemem

canım benim falım çıktı ben gerisini bilemem
Ha senin falın çıktı diye biz hanfendinin karakterine, yalanına dolanına çıkmayan falına laf edemicez öyle mi. Benim falım çıktı gerisini bilmem diyosan niye dikkate alıyosun olumsuz yorumları. Kendine yapılmış gibi. Bu didem ümraniye didemmiş işte yeniden kendini hortlatmak için taktik değiştirmiş. önce bakıyo sonra para alıyo.

Falın çıkmadı deyip falcılara çıkışmakta ilginç bir olay zaten ama..
Ne bu Allah mı Tövbe Tövbeeeeeeeeeeeeeee!!!!

Ya zaten kadına da bu şekil tavırda iseniz bende olsam size bakmam açık konuşayım da..

ben Pazar günü Birsen'e baktırdım. Benim bütün enerjimi yedi, ağlamaktan helak oldum ve kendime gelemedim.
Bilemedi de, geleceği bırak, anı bilemedi ki nasıl bel bağlayayım o kadına ben.

Ağustos ayında böyle böyle bir işi var acaba o iş bu iş mi diye bana soruyor, ne bileyim onu sen bileceksin dedim. Bana ne soruyorsun yani. Zaten kafam allak pullak.

Didem de bana tutturdu bu adam bir yere gidecek 4 gün içinde dedi, 4 gün içinde diil ama 4 günlüğüne gidecek dedim.
sizde varsınız dedi, yokum dedim, ya varsınız sizde diyor, ya yokum diyorum tek gidecek. Ne diyeyim şimdi ben benim adama, didem bende gidecekmişim diyor, neden ben gitmiyorum mu diyeyim.

Tamam savunmalarınızı yapın, bana böyle böyle yaptı deyin. ama dişe dokunur bir şey olsun. Ama geri dönmedi bakmadı etmedi, dediği çıkmadı demeyin. Garanti diye bir falcı olsa zaten şimdiye köşeyi dönmüştük.

Ama diğer bir arkadaşın dediği gibi, parayı alıp bakmıyorsa, düzenbazlık yapıyorsa, sahtekarsa bunu zaten kimse savunamaz, savunan da evet sizin dediğiniz gibi reklamdır, ya da kendisidir.

Gerçekten çok uzadı bu konu şu Didem konusu kapansın artık dedikleri çıkmazsa yalancıysa eğer bu da böyleymiş yine gitti paramız der Önümüze bakarız hep yapmıyo muyuz ztn bunu kızlar 6000 küsür sayfalık forumda dört dörtlük kim iyi Allah aşkına biraz sinirlerinize hakim olun

Falını hiç konuşmadım ben, falın çıkmadı diye de çıkışmadım zira ben bu kadına fal bile baktırmadım. İnatla anlamıyorsunuz son kez anlatıyorum. Ben kadının tutarsız hareketlerini, saygısızlığını, yalanlarını işe çocuklarını bulaştırmasını anlattım. Bi üye de bırakalım karakterini falı iyi mi kötü mü konuşalım dedi. Falı da kötü arkadaşıma bi gram bilemedi dedim. Ki bunu diyen tek ben değilim. Ne sizi bu kadar rahatsız etti acaba. İlla para alıp mı bakmaması gerek sahtekar olması için. Üç gün eve koştum şu saatte bakacak aman bekletmeyim diye. Kusura bakma da zaman paradan değerlidir.

işin enteresan olan tarafı ne biliyomusun parayı sonradan yatırtıyo ben ilk sorduğumda aynen şunu söyledi önce sizin işinizi halledelim gerisini faldan sonra konuşuruz şimdi bu mu dolandırıccılık

ömrü hayatımda topu topu 4 kere fal baktırdım başka da yok yani

Fal baktırmadıysan canım nasıl bu kadar emin konuşabilirsin ki?

Falcı üzerine tartışmayı kesin artık arkadaşlar lütfen :)

Fallara göre umut bağlanmasın. Terapi olarak görülsün..

Tartışma da bitsin artık. A kişisi seni bilir beni bilmez.B kişisi beni bilir seni bilmez.

Burda herkes memnun olduğu veya beğenmediği falcıları yazar. Görüş beyan eder geçer . Takılmayın bu kadar Allah aşkına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…