İstanbul'da Fal - Falcılar

ya okumadan cevap yazmayın bi ya... arkadaşım yanımda baktırdıııı bilemediiii gelecek çıkmadıııı. Ama benim eleştirim falına değil yalancılığına.Geçmişte foyaları çıkmış cukkalamış paraları şimdide başka didemmiş gibi piyasada. Offf. Millet falları da böyle algılıyorsa işimiz var...

neyse kızlar olumsuz konuşma da isimleri şişiriyor bunu zehra örneğinde görmüştük ankara'da.

baktırmak isteyen, memnun kalan baktırsın. ben sadece benim gibi salaklar vardır aramızda diye düşünerek "düşmeyin" uyarısında bulundum. boşa umut etmeyin.

zaten çoğu tesadüfi çıkıyor falların, gün sayıp hayal kırıklığına uğramak daha can sıkıcı oluyor.

Gayet iyi algılıyorum da merak etme yazılanları:)

Niye bu kadar çırpınıyorsun ben onu çözemiyorum:)

Faldan sonra para ödedik hep. Dolandırılmadım şahsen ben..

Ya cezmi bir ara ismi geçiyordu...
O adama baktıranlardan yorum alabilirmiyim rica etsem :)

Denemek istiyorum..

Teşekkürler

Canım benim. Burada kişisel özelliklere göre yorum yapmıyoruz yani ben şahsen yapmıyorum.
Ben bildi mi bilemedi mi bilecek mi ye takılırım. Arayıp sormaz etmez bilmem ne yapmaz beni ilgilendirmez. Ayrıca bir kere sana dönmedi iki kere sana dönmedi üçüncü de bırak gitsin o zaman.
Bu kadar hırsa hiç gerek yok inan. Elinde gerçekten dolandırıcı olduğuna dair bir done olur. Elbette ki haklısın.
Hepimiz para için çalışıyoruz ay sonunu bazen zor getiriyoruz, çalışmayan elbette ki vardır. Zaman zira elbette ki çok önemli, hepsinden ziyade günlerimiz umut ile geçiyor. Beklemekle geçiyor.

Benim için illa para alıp bakmaması, her lafını büyüye getirmesi, benim ağzımdan laf alarak bakım yapması sahtekarlıktır. Umut tüccarlığıdır. Ama aramışsın dönmemiş açmışsın bilmemiş onunda vardır sebepleri, Çocuklarını öne sürüyor diyorsun, bilemezsin gerçekten hastadır diildir, belki de çocuğu yok onu da bilmiyoruz. Belki sana ya da arkadaşına dedikleri e çıkmadı olabilir. Kesin değil ki. Sana bir şey imzalatmıyor ki hiçbir falcı ahanda demiştin çıkmadı diyemeyiz ki. Bu savunmalar biraz yersiz o yüzden söylemeye çalıştığım bu. Birbirimizi kırmayalım. Yarın öbür gün başka falcı buluruz hepimiz birbirimize muhtaç oluruz. Aman diyeyim

kızlar altı üstü fal kimine çıkar kimine çıkmaz,sana göre iyidir bana göre değildir,neden tartışıyoruz ben anlamıyorum?sanki biz kazanıyoruz parayı,ünü :) yapmayın Allah aşkına ...

Canım bekliyoruz haberlerini. İnşallah olumlu sonuç alırsın :)

Canım benim. Burda birbirimizin uyarını dinlemeliyiz bence de. biri diyor ki çıkmadı fiyasko. Diğeri başlıyor öyle deme şöyle deme. Ya kız çıkmadıgını bildiriyor yani bizim iyiliğimiz için fiyasko bu diyor. Biz iyimser melek oluyoruz. Buraya zaten falcıların arızalarını ögrenmeye de giriyoruz aynı zamanda. İyimser olucaksak öyle,o zaman her önümğze gelene baktıralım. Bilemezse Allah değil ya diyelim. Bence ben uyarıların dikkate alınması taraftarıyım. ve biri uyarında buna karşı çıkan insanlar da ister istemez tuhafıma gidiyor. Reklam gibi geliyor. Bence böyle gelmesi gayet mantıklı. reklam olmasa karşı taraf şöyle demeli çünkü; aa öyle mi canım, o zaman gidip de boşa para unut ve zaman kaybetmeyelim. Yani savunanlar bi düşünsün derim. sana katılıyorum canım. sanırım melekler kahvesi emre ve mi kafe handeden başka güvenilcek kimse kalmadı. Çünkü bi bu ikisi hakkında olumsuz bişey duymadım.

Canım bu forumun hakkını verdiğin için sana çok teşekkür ederim. İyi ki baktırmadım düşümüyordum baktırmayı. Ama şimdi numarasını sildim az önce. Bence kimse savunmamalı. Ortadaki hataları savunanları görünce bizim de içimize kurt düşüyo. Sonra bu sefer onlar üste çıkıyo reklam deyip duruyosunu vs vs. Sanki suçlu biziz. Burds herkes olunlu veya OLUMSUZ tüm yorumları okumalıyız. Ve olumluların da olumsuzların da profillerine bi bakmalıyız. Hangi taraf yeni üye diye. ben şuana kadar 10 falcıya gitmişimdir rahat ama çıkmayanları hiç kötülemedim. Didemi de ögrenemye çalıştım grrk eski yorumlar gerek yeni yorumlardan anladıgım kadarıula gidilmeye gerek olmayan biri. Dolandırıcı mı bilmem ne beni hiç ilgilendirmez.ama benim in bitmiştir. Kimse bu yazdıklarımdan dolayı namluyu bana dogrultmasın. sana da katılıyorum canım 2ileri 1geri

Burda birisi bana hakdan hukukdan bahsetne gibi bisey soylemis.hepimiz burda birbirimizden fikir aliyoruz evet kimse kafamiza silah dayamadi baktirirken ama kalkip su iyi fali cikti su bu derseniz bizde size inanıp baktiririz yillardan beride bu böyle olmuştur. Bu hakka girmek değilde nedir peki ??? Benden kaç kişi mesajla sedanın numarasini istedi vermedim vermicem de neden biliyormusun hepsine dedigim tek şey şu araştır geçmişe dön bak kadın hile yapıyor denildi çünkü bunu baştan açık açık belirtiyorum bundan sonrasinda iste baktirip baktirmamak karsi tarafa kalmış. Yazık günah tanidiginiz arkadasiniz diye karsi tarafin umutları ile oynamayim bir didemdir almış başını gidiyor.bana dediki iki gün sonra çıkmazsa yazarsın bana abla nasılsın 5 gun gecti aramadi dedim cevap yazmaya tenezzul dahi etmedi yazıları da duruyor.ama bakiyorum ben parayi gonderene kadar cok guzel mesajlasmis benimle cevap vermis her zaman dedim gene diyorum eğer hakkım varsa helal etmyorum...

Arkadaşlar ben dün Kerim'e baktırdım. Çok eskiden meleklerdeyken baktırırdım, bana genelde çıkardı. Bakalım yine -bence güzel faldı- çıkacak mı? Bugün yine İstiklal tarafındayım. Daha önce burada bahsedilen; Şahcihan'a baktırmak istiyorum. Nasıldır? Baktıranlar beni yeşlillendirebilir mi?:) Bir de Cezmi diye birinden bahsediliyor. Ne kadara bakıyor? Çünkü benim bir arkadaşım yıllar yıllaar önce Cezmi diye birine baktırmış Şirinevlerde çok pahalıydı ama ne dediyse yaşadım, bulursam tekrar baktırmak istiyorum diyordu. Aynı Cezmi olabilir mi? Diye merak ettim. Help help!!

Ben buldum numarası da yorum bekliyorum cezmi için :) nasıldır diye :)

Son kes yazıyorum size çıkmamış olabilir bazı dedikleri bana tuttu ve çıktı. Ne tanırım ne bi kere yüzünü gördüm. Parayı faldan sonra alır haaa falı çıkmasa bile o para hak edimiştir. Gırtlağına çökmenin anlamı yok. Burdaki beyanlarınız kişilik haklarına saldırı boyutuna vardı ve bu iş hukuki boyuta taşındı.
Herkes aynı rengi mi seviyor allah aşkına
meşguliyeti vardır ararsıjız açmaz o başka mesele
Bizi de reklamla suçlamayın yeter artık
mutsuzluğunuzu bize kusmayın
size kötü olabilir abi biz memnunuz gelecekte patlarsa gelir onu da yazarız
mahalle ortamına döndük
yapmayın artık

canım Şahcihan'a pzt baktırdım çocuk hakikaten başarılı bilgin olsun yeri de Galatasaray Lisesini geçince zara var orayı geçince ilk sokağa dön karşına bi melek çıkacak yine sağa dön sokakta aşağıda soldaki ilk cafe Kırpık Cafe

Çoook teşekkür ederim:))

Biraz zaman geçsin öyle baktırıcam canım :) çorba oldu kafam şu an :)
Hangimizin değil ki? Benim de öyle buradan okuyorum gidip baktırıyorum. Anlamadığım bütün falcılar tarihlere kadar aynı şeyleri söylüyor, şaşırıyorum. Ben de malüm tarihler geldiğinde ya bütün baktırdığım falcılar bilecek, ya da hepsi fos çıkacak. Ama henüz telefon ile baktırma işine girmedim. Cafe falcılarıyla idare ediyorum:) Umarım iyice cozutup onlara da dalmam:))

Mi pafe handeye gittin mi peki canım hiç? Beşiktaştaki. Bilen var mı nasıl? Dedikleri çıkıyo mu gelecekle ilgili?
Grçmişi ve bugünü geneli zaten agzımız açık kalcsk şekildr biliyo mesela falcı yeter (pen kafedrki) öyle ayrıntılar söyledi ki iç dünyamda düşündüğüm, şokları yaşadım ve bugünü biliyosa yarını da bilir diye güvrndim ama bekliyorum bakalım dediği tarihe var baya.

Evet bana çıktı Hande'nin falı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…