ya okumadan cevap yazmayın bi ya... arkadaşım yanımda baktırdıııı bilemediiii gelecek çıkmadıııı. Ama benim eleştirim falına değil yalancılığına.Geçmişte foyaları çıkmış cukkalamış paraları şimdide başka didemmiş gibi piyasada. Offf. Millet falları da böyle algılıyorsa işimiz var...Fal baktırmadıysan canım nasıl bu kadar emin konuşabilirsin ki?
Falcı üzerine tartışmayı kesin artık arkadaşlar lütfen :)
Fallara göre umut bağlanmasın. Terapi olarak görülsün..
Tartışma da bitsin artık. A kişisi seni bilir beni bilmez.B kişisi beni bilir seni bilmez.
Burda herkes memnun olduğu veya beğenmediği falcıları yazar. Görüş beyan eder geçer . Takılmayın bu kadar Allah aşkına :)
Gayet iyi algılıyorum da merak etme yazılanları:)ya okumadan cevap yazmayın bi ya... arkadaşım yanımda baktırdıııı bilemediiii gelecek çıkmadıııı. Ama benim eleştirim falına değil yalancılığına.Geçmişte foyaları çıkmış cukkalamış paraları şimdide başka didemmiş gibi piyasada. Offf. Millet falları da böyle algılıyorsa işimiz var...
Canım benim. Burada kişisel özelliklere göre yorum yapmıyoruz yani ben şahsen yapmıyorum.Falını hiç konuşmadım ben, falın çıkmadı diye de çıkışmadım zira ben bu kadına fal bile baktırmadım. İnatla anlamıyorsunuz son kez anlatıyorum. Ben kadının tutarsız hareketlerini, saygısızlığını, yalanlarını işe çocuklarını bulaştırmasını anlattım. Bi üye de bırakalım karakterini falı iyi mi kötü mü konuşalım dedi. Falı da kötü arkadaşıma bi gram bilemedi dedim. Ki bunu diyen tek ben değilim. Ne sizi bu kadar rahatsız etti acaba. İlla para alıp mı bakmaması gerek sahtekar olması için. Üç gün eve koştum şu saatte bakacak aman bekletmeyim diye. Kusura bakma da zaman paradan değerlidir.
Kadire fal baktirdim melekler kahvesinde valla ben çok beyendim çok oturakli şeyler syledi hatta 0 hata ile fali bitirdi kızlar birde yarın seda gelmisse gidicem persembe gelecem demisti insallah 3 - 4 sene önce nasıl baktiysa gene öyle bakar iyi çıkarsa yonlendiririm zaten.
simge direkt olarak alınmani istemem, eski mesajlarını da biliyorum zaten.
gercekten inanan ve umut eden arkadaşlar da Alınmasın negatif enerji de yaratmak istemiyorum. dilerim söylediği iyi seyler cikar.
ancak reklam Mesajları ile forumu cok bilmeyen üyelerin aptal yerine koyulmasına kızdım ben.
Didem'e baktirmadan evvel forumda Umraniye didem diye Kücük bir tarama yapın. sonra baktırin kızlar. ben parasında degilim ben bosa giden zaman ve umuda yanıyorum.
not: didem ile bir derdim yok. bir suredir falla ilgim de yok.
Karalamıyorum bana ne isteyen baktırsın kendi bilir. Ama aleni reklam varsa ve saygısız hareketler varsa orda susamam. Yiğitin de para alıp mesaja cevap vermediği oluyor ama telefonda car car konuşup yalan atmıyor. Ayrıca didemin arkadaşa dediği herşey bir hafta sonunda tersine gelişti.Bu konuda daha konuşmak istemiyorum. Didem kendini övsün değişik nicklerle, millet de ağzı açık baksın benim gibi saflar da çıkacak diye beklesin.
Arkadaşlar ben dün Kerim'e baktırdım. Çok eskiden meleklerdeyken baktırırdım, bana genelde çıkardı. Bakalım yine -bence güzel faldı- çıkacak mı? Bugün yine İstiklal tarafındayım. Daha önce burada bahsedilen; Şahcihan'a baktırmak istiyorum. Nasıldır? Baktıranlar beni yeşlillendirebilir mi?:) Bir de Cezmi diye birinden bahsediliyor. Ne kadara bakıyor? Çünkü benim bir arkadaşım yıllar yıllaar önce Cezmi diye birine baktırmış Şirinevlerde çok pahalıydı ama ne dediyse yaşadım, bulursam tekrar baktırmak istiyorum diyordu. Aynı Cezmi olabilir mi? Diye merak ettim. Help help!!
canım Şahcihan'a pzt baktırdım çocuk hakikaten başarılı bilgin olsun yeri de Galatasaray Lisesini geçince zara var orayı geçince ilk sokağa dön karşına bi melek çıkacak yine sağa dön sokakta aşağıda soldaki ilk cafe Kırpık CafeArkadaşlar ben dün Kerim'e baktırdım. Çok eskiden meleklerdeyken baktırırdım, bana genelde çıkardı. Bakalım yine -bence güzel faldı- çıkacak mı? Bugün yine İstiklal tarafındayım. Daha önce burada bahsedilen; Şahcihan'a baktırmak istiyorum. Nasıldır? Baktıranlar beni yeşlillendirebilir mi?:) Bir de Cezmi diye birinden bahsediliyor. Ne kadara bakıyor? Çünkü benim bir arkadaşım yıllar yıllaar önce Cezmi diye birine baktırmış Şirinevlerde çok pahalıydı ama ne dediyse yaşadım, bulursam tekrar baktırmak istiyorum diyordu. Aynı Cezmi olabilir mi? Diye merak ettim. Help help!!
Çoook teşekkür ederim:))canım Şahcihan'a pzt baktırdım çocuk hakikaten başarılı bilgin olsun yeri de Galatasaray Lisesini geçince zara var orayı geçince ilk sokağa dön karşına bi melek çıkacak yine sağa dön sokakta aşağıda soldaki ilk cafe Kırpık Cafe
Ben de merak ediyorum Cezmi'yi çok. Baktırırsan bizimle de paylaş:)Ben buldum numarası da yorum bekliyorum cezmi için :) nasıldır diye :)
Biraz zaman geçsin öyle baktırıcam canım :) çorba oldu kafam şu an :)Ben de merak ediyorum Cezmi'yi çok. Baktırırsan bizimle de paylaş:)
Hangimizin değil ki? Benim de öyle buradan okuyorum gidip baktırıyorum. Anlamadığım bütün falcılar tarihlere kadar aynı şeyleri söylüyor, şaşırıyorum. Ben de malüm tarihler geldiğinde ya bütün baktırdığım falcılar bilecek, ya da hepsi fos çıkacak. Ama henüz telefon ile baktırma işine girmedim. Cafe falcılarıyla idare ediyorum:) Umarım iyice cozutup onlara da dalmam:))Biraz zaman geçsin öyle baktırıcam canım :) çorba oldu kafam şu an :)
Hangimizin değil ki? Benim de öyle buradan okuyorum gidip baktırıyorum. Anlamadığım bütün falcılar tarihlere kadar aynı şeyleri söylüyor, şaşırıyorum. Ben de malüm tarihler geldiğinde ya bütün baktırdığım falcılar bilecek, ya da hepsi fos çıkacak. Ama henüz telefon ile baktırma işine girmedim. Cafe falcılarıyla idare ediyorum:) Umarım iyice cozutup onlara da dalmam:))
Evet bana çıktı Hande'nin falıMi pafe handeye gittin mi peki canım hiç? Beşiktaştaki. Bilen var mı nasıl? Dedikleri çıkıyo mu gelecekle ilgili?
Grçmişi ve bugünü geneli zaten agzımız açık kalcsk şekildr biliyo mesela falcı yeter (pen kafedrki) öyle ayrıntılar söyledi ki iç dünyamda düşündüğüm, şokları yaşadım ve bugünü biliyosa yarını da bilir diye güvrndim ama bekliyorum bakalım dediği tarihe var baya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?