İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben de
Ben de sık ararım elmirayı
hep aynı şeyi söylüyo ve hala bekliyorum

Kızlar aranan kan bulundu kaybettim izini buldum sonunda sahcihan yuzune bakıp herseyi söylüyor öle klasık ahh canım döner falan demiyo gercekleri söylüyor ve dedikleri çıkan ender falcıdır kendisi bir deneyin derim

Telefonda bakar mı :)

Canım dedikleri çıktı mı? Gelecekle ilgili?

Sedaya gittinmi canım merak ettim

Begendin mi peki? Tavsiye ediyo musun? gideyim mi? :)
Tavsiye ederim. Benim olayımı bildiği için. Ama Arkadaşlarımı çok iyi bilip bana hiç tutturamayan falcılar olduğu için son kararı size bırakıyorum. Ben memnun kaldım. Ama randevu almanız gerekiyor erken saatte, hemen doluyor diye biliyorum

fala çok ihtiyacım var .bildiğiniz düzgün falcıların numarasını mesaj olarak atarmısınız . telefonla bakanların.

Ayrıca lütfen Handenin reklamını yapmayın kadın sallıyooorr..

nerde bakıyo ve nasıl randevu alabiliriz

Kiz kimdir, nedir bu hatun?
Ne kadara baktirdin ? Telefonunu ve yerini paylasmak ister misin

nerde bakıyo ve nasıl randevu alabiliriz
Bende telefonu yok ama mi Cafe'de. Reklam denecek diye birşeyler demeye de korkuyorum resmen. Paranoyak falkolik oldum galiba:)
Merhaba arkadaşlar ben dici bir falkoliğim:)))

Bende telefonu yok ama mi Cafe'de. Reklam denecek diye birşeyler demeye de korkuyorum resmen. Paranoyak falkolik oldum galiba:)
Merhaba arkadaşlar ben dici bir falkoliğim:)))
bu beşiktaş'taki mi cafe dimi :) ya erkekler daha iyi bakıyor sanırım genelde ya da ben öyle denk geldim bilmiyormumm.. ama tabii ki bu enerji meselesiyle de gerçekten çok alakalı o yüzden adamın baktığı 70. kişi olmak yerine erken saatte randevu alıp gitmeyi tercih ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…