- 30 Mayıs 2015
- 187
- 92
- 13
- 48
Ben de sık ararım elmirayıElmira bakmıyor bu yıldıznameye, o Tarot bakıyor canım benim.
Elmira genel olarak fena değil ne biliyim, anı güzel biliyor, bir de ilk baktığında çok güzel bakıyor, ama şu an alıştık birbirimize biz :)
Geleceği de bekliyorum hala.
Kızlar aranan kan bulundu kaybettim izini buldum sonunda sahcihan yuzune bakıp herseyi söylüyor öle klasık ahh canım döner falan demiyo gercekleri söylüyor ve dedikleri çıkan ender falcıdır kendisi bir deneyin derim
Mi cafe Hande'ye de gittim tabiki:) Ve aslında falda 5 hafta diyor ama ben 3 hafta hissediyorum dedi ve 3 hafta sonra dediği çıktı. Diğer dediklerini de bekliyorum.
Kızlar aranan kan bulundu kaybettim izini buldum sonunda sahcihan yuzune bakıp herseyi söylüyor öle klasık ahh canım döner falan demiyo gercekleri söylüyor ve dedikleri çıkan ender falcıdır kendisi bir deneyin derim
Sedaya gittinmi canım merak ettimBurda birisi bana hakdan hukukdan bahsetne gibi bisey soylemis.hepimiz burda birbirimizden fikir aliyoruz evet kimse kafamiza silah dayamadi baktirirken ama kalkip su iyi fali cikti su bu derseniz bizde size inanıp baktiririz yillardan beride bu böyle olmuştur. Bu hakka girmek değilde nedir peki ??? Benden kaç kişi mesajla sedanın numarasini istedi vermedim vermicem de neden biliyormusun hepsine dedigim tek şey şu araştır geçmişe dön bak kadın hile yapıyor denildi çünkü bunu baştan açık açık belirtiyorum bundan sonrasinda iste baktirip baktirmamak karsi tarafa kalmış. Yazık günah tanidiginiz arkadasiniz diye karsi tarafin umutları ile oynamayim bir didemdir almış başını gidiyor.bana dediki iki gün sonra çıkmazsa yazarsın bana abla nasılsın 5 gun gecti aramadi dedim cevap yazmaya tenezzul dahi etmedi yazıları da duruyor.ama bakiyorum ben parayi gonderene kadar cok guzel mesajlasmis benimle cevap vermis her zaman dedim gene diyorum eğer hakkım varsa helal etmyorum...
Tavsiye ederim. Benim olayımı bildiği için. Ama Arkadaşlarımı çok iyi bilip bana hiç tutturamayan falcılar olduğu için son kararı size bırakıyorum. Ben memnun kaldım. Ama randevu almanız gerekiyor erken saatte, hemen doluyor diye biliyorumBegendin mi peki? Tavsiye ediyo musun? gideyim mi? :)
nerde bakıyo ve nasıl randevu alabilirizTavsiye ederim. Benim olayımı bildiği için. Ama Arkadaşlarımı çok iyi bilip bana hiç tutturamayan falcılar olduğu için son kararı size bırakıyorum. Ben memnun kaldım. Ama randevu almanız gerekiyor erken saatte, hemen doluyor diye biliyorum
Bende telefonu yok ama mi Cafe'de. Reklam denecek diye birşeyler demeye de korkuyorum resmen. Paranoyak falkolik oldum galiba:)nerde bakıyo ve nasıl randevu alabiliriz
Mi cafe yağmur nasılKızlar aranan kan bulundu kaybettim izini buldum sonunda sahcihan yuzune bakıp herseyi söylüyor öle klasık ahh canım döner falan demiyo gercekleri söylüyor ve dedikleri çıkan ender falcıdır kendisi bir deneyin derim
Mi cafe yapmur nasılBende telefonu yok ama mi Cafe'de. Reklam denecek diye birşeyler demeye de korkuyorum resmen. Paranoyak falkolik oldum galiba:)
Merhaba arkadaşlar ben dici bir falkoliğim:)))
bu beşiktaş'taki mi cafe dimi :) ya erkekler daha iyi bakıyor sanırım genelde ya da ben öyle denk geldim bilmiyormumm.. ama tabii ki bu enerji meselesiyle de gerçekten çok alakalı o yüzden adamın baktığı 70. kişi olmak yerine erken saatte randevu alıp gitmeyi tercih ederimBende telefonu yok ama mi Cafe'de. Reklam denecek diye birşeyler demeye de korkuyorum resmen. Paranoyak falkolik oldum galiba:)
Merhaba arkadaşlar ben dici bir falkoliğim:)))
Ona baktırmadım maalesef.Mi cafe yapmur nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?