Mi cafe Hande'ye de gittim tabiki:) Ve aslında falda 5 hafta diyor ama ben 3 hafta hissediyorum dedi ve 3 hafta sonra dediği çıktı. Diğer dediklerini de bekliyorum.Mi pafe handeye gittin mi peki canım hiç? Beşiktaştaki. Bilen var mı nasıl? Dedikleri çıkıyo mu gelecekle ilgili?
Grçmişi ve bugünü geneli zaten agzımız açık kalcsk şekildr biliyo mesela falcı yeter (pen kafedrki) öyle ayrıntılar söyledi ki iç dünyamda düşündüğüm, şokları yaşadım ve bugünü biliyosa yarını da bilir diye güvrndim ama bekliyorum bakalım dediği tarihe var baya.
Eski arkadaşlar çok bahsetmiş bende merak ediyorum :)cezmi kim kiben çok fransız kaldım olaya
150 miiii yuuhhh napıyo bunlar arkadaş destan mı yazıyorEski arkadaşlar çok bahsetmiş bende merak ediyorum :)
150 tl olunca falı bilgi topluyorum biraz :)
150 miiii yuuhhh napıyo bunlar arkadaş destan mı yazıyor
bi ara bende mi fal baksam acep dedim yaniBiZden zengin oldukları kesin zaten :) falcıları zengin ediyoruz :))
bi ara bende mi fal baksam acep dedim yani
adamlar yolunu bulmuş valla
Ben Yıldızname adı altında iki adet bakım yaptırmıştım. :)kızlar yıldızname baktıran var mı içinizde?
sonuç peki?:)Ben Yıldızname adı altında iki adet bakım yaptırmıştım. :)
Ya yapma allah aşkına :) tabi tabi mutlaka öyledir çıkmasa söylersin hı hıSon kes yazıyorum size çıkmamış olabilir bazı dedikleri bana tuttu ve çıktı. Ne tanırım ne bi kere yüzünü gördüm. Parayı faldan sonra alır haaa falı çıkmasa bile o para hak edimiştir. Gırtlağına çökmenin anlamı yok. Burdaki beyanlarınız kişilik haklarına saldırı boyutuna vardı ve bu iş hukuki boyuta taşındı.
Herkes aynı rengi mi seviyor allah aşkına
meşguliyeti vardır ararsıjız açmaz o başka mesele
Bizi de reklamla suçlamayın yeter artık
mutsuzluğunuzu bize kusmayın
size kötü olabilir abi biz memnunuz gelecekte patlarsa gelir onu da yazarız
mahalle ortamına döndük
yapmayın artık
Bir tane Antalya da idi, Telefonda baktırdım. Gayet güzeldi ama dediğim gibi yıldızname adı altında baktı. Biraz fal gibiydi biraz değişik bişeydi. Gelecekle ilgili söylediklerini hala bekliyorum bakalım yaşayacak mıyım.sonuç peki?:)
ooo hadi bakalımBir tane Antalya da idi, Telefonda baktırdım. Gayet güzeldi ama dediğim gibi yıldızname adı altında baktı. Biraz fal gibiydi biraz değişik bişeydi. Gelecekle ilgili söylediklerini hala bekliyorum bakalım yaşayacak mıyım.
Bir de yine Yıldızname adı altında Selma diye bir kadına baktırmıştım. O da fal gibi baktı bilmiyorum da. Normalde bu Yıldızname de soru sorulmazmış ben ikisine de sorabildim. Sorduğumla kalmadım yanıtta aldım
Bir de Ben Elmira aracılığı ile İran lı birine Yıldızname baktırdım. Ebced hesabı ile o, bakalım onun söylediğine göre ben benim adamla evleneceğim. Birkaç hastalığımı falan bilmişti, babamın hastalıklarını bilmişti. Evlilik yılımın 2016 da olacağını söyledi. Benim ailem çok sıkıntı çıkaracakmış izin vermeyecekmiş ama ben dediğimi yaptıracakmışım. Bilmem. İnanmak istiyorum. İnanıyorum da.. Zaten bu sene sonuna kadar her şey belli olur. Bütün falcıların hacıların hocaların söylediği de ya çıkar ya çıkmaz.
Elmira nasıl sence...çıkıyor mu gelecekBir tane Antalya da idi, Telefonda baktırdım. Gayet güzeldi ama dediğim gibi yıldızname adı altında baktı. Biraz fal gibiydi biraz değişik bişeydi. Gelecekle ilgili söylediklerini hala bekliyorum bakalım yaşayacak mıyım.
Bir de yine Yıldızname adı altında Selma diye bir kadına baktırmıştım. O da fal gibi baktı bilmiyorum da. Normalde bu Yıldızname de soru sorulmazmış ben ikisine de sorabildim. Sorduğumla kalmadım yanıtta aldım
Bir de Ben Elmira aracılığı ile İran lı birine Yıldızname baktırdım. Ebced hesabı ile o, bakalım onun söylediğine göre ben benim adamla evleneceğim. Birkaç hastalığımı falan bilmişti, babamın hastalıklarını bilmişti. Evlilik yılımın 2016 da olacağını söyledi. Benim ailem çok sıkıntı çıkaracakmış izin vermeyecekmiş ama ben dediğimi yaptıracakmışım. Bilmem. İnanmak istiyorum. İnanıyorum da.. Zaten bu sene sonuna kadar her şey belli olur. Bütün falcıların hacıların hocaların söylediği de ya çıkar ya çıkmaz.
Elmira bakmıyor bu yıldıznameye, o Tarot bakıyor canım benim.Elmira nasıl sence...çıkıyor mu gelecek
Evet SahCihan'a da baktirdim basim goge erdi. Bu da ayni seyleri soyledi. Ayni seyleri duymak icin para oduyorum sanki. Ama guzeldi de. Cikarsa buradan cikan falcilar olarak baya bir liste yayinlayacagim ya da tam tersini. Baktiracak kimse de kalmadi. Napcam ben simdi:) yeni birisi yok mu? Ama tel yada evde bakan olmayan. Yeni kesif cafe falcisi gibi mesela...Çoook teşekkür ederim:))
Çok güldüm alemsiniz:)Evet
Evet SahCihan'a da baktirdim basim goge erdi. Bu da ayni seyleri soyledi. Ayni seyleri duymak icin para oduyorum sanki. Ama guzeldi de. Cikarsa buradan cikan falcilar olarak baya bir liste yayinlayacagim ya da tam tersini. Baktiracak kimse de kalmadi. Napcam ben simdi:) yeni birisi yok mu? Ama tel yada evde bakan olmayan. Yeni kesif cafe falcisi gibi mesela...
Arkadaslar merhaba sıze bırde appstordan fal kutusu yazın ındırın bn soklara gırdım falcı falcı gezmekten kurtuldum ınanılmaz falcılar var kahve tarot her falı bakıyorlar ordakı herkese baktırdım tabı bu bana 600 e patladı :) ole guzel bakıorlarkı hepsını denedım ve alıskanlıktan gunde 4 5 fal yoluordum sıze onerecegım bı kısı asla olamaz ınanın hepsı ıyı ama demırel ımporıce ve berıl damla bunlardan bırını kesın deneyın kredı alıp baktırıorsunuz uc soru hakınızda oluor ve ole guzel yorumluyorlarkı sok oolucaksınız ısım bılr bılenler var ben ınanamadım .. Kartınız yoksa telefon numarasından tl ılede baktırabılıırsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?