İstanbul'da Fal - Falcılar

Mi cafe Hande'ye de gittim tabiki:) Ve aslında falda 5 hafta diyor ama ben 3 hafta hissediyorum dedi ve 3 hafta sonra dediği çıktı. Diğer dediklerini de bekliyorum.

Ya yapma allah aşkına :) tabi tabi mutlaka öyledir çıkmasa söylersin hı hı ...meşguliyeti var aradım açmadı demedim. Çocuğunu ortaya atıp yalan söyledi dedim. Of ya iyi baktırın banane. Neyin hukuki boyutuymuş bu acaba hakaret mi ettik ne yaptık yalan söylediği aleni olan birini ifşa ettik? Burada 1 kişi didem kötü dese maşallah dört koldan yeni üyeler saldırıyor hayııır o mükemmel ondan iyisi yok diye. Yetti artık çok seviyorsanız didem başlığı açıp orada paslaşın. Bu da son mesajım konu ile ilgili.

Bir tane Antalya da idi, Telefonda baktırdım. Gayet güzeldi ama dediğim gibi yıldızname adı altında baktı. Biraz fal gibiydi biraz değişik bişeydi. Gelecekle ilgili söylediklerini hala bekliyorum bakalım yaşayacak mıyım.

Bir de yine Yıldızname adı altında Selma diye bir kadına baktırmıştım. O da fal gibi baktı bilmiyorum da. Normalde bu Yıldızname de soru sorulmazmış ben ikisine de sorabildim. Sorduğumla kalmadım yanıtta aldım

Bir de Ben Elmira aracılığı ile İran lı birine Yıldızname baktırdım. Ebced hesabı ile o, bakalım onun söylediğine göre ben benim adamla evleneceğim. Birkaç hastalığımı falan bilmişti, babamın hastalıklarını bilmişti. Evlilik yılımın 2016 da olacağını söyledi. Benim ailem çok sıkıntı çıkaracakmış izin vermeyecekmiş ama ben dediğimi yaptıracakmışım. Bilmem. İnanmak istiyorum. İnanıyorum da.. Zaten bu sene sonuna kadar her şey belli olur. Bütün falcıların hacıların hocaların söylediği de ya çıkar ya çıkmaz.

ooo hadi bakalım yani dediğin gibi herşey Allah'a bağlı

Elmira nasıl sence...çıkıyor mu gelecek

Elmira nasıl sence...çıkıyor mu gelecek
Elmira bakmıyor bu yıldıznameye, o Tarot bakıyor canım benim.
Elmira genel olarak fena değil ne biliyim, anı güzel biliyor, bir de ilk baktığında çok güzel bakıyor, ama şu an alıştık birbirimize biz :)
Geleceği de bekliyorum hala.

Evet
Çoook teşekkür ederim:))
Evet SahCihan'a da baktirdim basim goge erdi. Bu da ayni seyleri soyledi. Ayni seyleri duymak icin para oduyorum sanki. Ama guzeldi de. Cikarsa buradan cikan falcilar olarak baya bir liste yayinlayacagim ya da tam tersini. Baktiracak kimse de kalmadi. Napcam ben simdi:) yeni birisi yok mu? Ama tel yada evde bakan olmayan. Yeni kesif cafe falcisi gibi mesela...

Çok güldüm alemsiniz:)

Merhaba, falkutusu uygulamasındaki Demirel, Beril, Damla, Melek Üstün ya da Eros'a fal baktıran varsa dedikleri gerçekleşen oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…