Vallaa gittim ama kadın taşınmış köyde diyenlerde bilmiyor demekki aradım dedim kapının onundeyim abla evde baskasi var ben taşındım eski eve gitmissin dedi yarın saat 2 ye randevu verdi ama adresini hala yazmadi çok sinirlendim yaSedaya gittinmi canım merak ettim
kafe kaça kadar açık pekiBende telefonu yok ama mi Cafe'de. Reklam denecek diye birşeyler demeye de korkuyorum resmen. Paranoyak falkolik oldum galiba:)
Merhaba arkadaşlar ben dici bir falkoliğim:)))
Canm hande ikinci kez konuşuluyo burda nerden biliyosun salladığını ayrıca sen daha yeni üye olmuşsun burdaki tartışmalara hemen adabte olmuşsun. Bn sana didemn numarasnı verym ama kmseyi karalama beğenmedysrn beğenmedimAyrıca lütfen Handenin reklamını yapmayın kadın sallıyooorr..
handeyi ben tavsiye etmiştm buraya bnde ylda iki kez giderim uzun soluklu bakıyo memnun kalırsınız ne niyetle geldiğinizi biliyo hrmen oturunca karşısına öylr bi özelliği var.Telefonda bakıyo mu?bi de ilk kez duyuyorum bu Kişiyi umarım reklam değildir
Ben 3-4gibi gitmiştim. Tam bilmiyorum ama benden sonra da bekleyenler vardı. Herhalde 6-7'ye kadar açıktır da enerjisi nasıl olur o zamana kadar orası muamma.kafe kaça kadar açık peki
tabii ki canım ben buna melekler kahvesinde baktırmıştım zamanında baba adı sewgili adı verdi sonra bayadır bulamadım yeni yer açmış burdan gördüm bende yok dedim şahcihan diyolar bir gidim iyi ki gittim tomtom sokakta bi cafe melekten saga gir ordan asagıya kırpık kahve yeri can da orda bilginiz olsunKiz kimdir, nedir bu hatun?
Ne kadara baktirdin ? Telefonunu ve yerini paylasmak ister misin
Canım 3 yıl önce baktırdım dediklerini yaşadım bakalım şimdi kileri bekleyeceğim inş çıkarCanım dedikleri çıktı mı? Gelecekle ilgili?
Gelecek tahminlrri uzun soluklu . Tutmadı diyrn oluyo ama bana iki senedir bakıyo sadece 4 defa gittim. Memnun kaldım :)Ya bu arada handeyi soranlar olmuş hatta uzun soluklu demişler iki yıl önce yaklaşık gittim saat gibi bir seyi var kuruyo 10 dk bitince canımm görüşürüz diyo ve bana gercekten tutmadı galiba stilini değiştirmiş uzun bakmaya başlamış
Ya tatlım enerji meselesi zaman verdi önceden de yazmıştım galiba ama tutmadı belki de bana herkes bakamıyor sadece cıkarken tuh bilemedi dedim bu yaniGelecek tahminlrri uzun soluklu . Tutmadı diyrn oluyo ama bana iki senedir bakıyo sadece 4 defa gittim. Memnun kaldım :)
teşekkür ettim tatlımm.. şimdi bunun bulunduğu cafe hangisi şahcihan kadın mı erkek mi kafa bi milyonBen 3-4gibi gitmiştim. Tam bilmiyorum ama benden sonra da bekleyenler vardı. Herhalde 6-7'ye kadar açıktır da enerjisi nasıl olur o zamana kadar orası muamma.
Ooo Çorba olmuş. Sahcihan erkek cihan'ı kullanıyormuş o kırpık cafe taksimde. Hande mi cafe beşiktaş'ta. Ben Handere 1ay oldu gideli. Şahcihan'a bugün gittim, tükettim gidilecek falcı stoğumu:)teşekkür ettim tatlımm.. şimdi bunun bulunduğu cafe hangisi şahcihan kadın mı erkek mi kafa bi milyon
merak ettimm doğrusuu :) ama şöyle bir şey var ki ben su falını tercih edenlerdenim ya ona da herkes bakamıyor ve gün de en fazla 2-3 kişiye su falı bakabilir çünkü genele değil özele alınan ve baya yoğunluk gereken şeyden bir tanesi.. o yüzden kararsız kaldımm doğrusu.. şahcihan bakabiliyor mu su falına bir bilgin var mı..Ooo Çorba olmuş. Sahcihan erkek cihan'ı kullanıyormuş o kırpık cafe taksimde. Hande mi cafe beşiktaş'ta. Ben Handere 1ay oldu gideli. Şahcihan'a bugün gittim, tükettim gidilecek falcı stoğumu:)
Sanmıyorum. Hiç Lafı geçmedi. Kahve ve Tarot bakıyor sanırım.merak ettimm doğrusuu :) ama şöyle bir şey var ki ben su falını tercih edenlerdenim ya ona da herkes bakamıyor ve gün de en fazla 2-3 kişiye su falı bakabilir çünkü genele değil özele alınan ve baya yoğunluk gereken şeyden bir tanesi.. o yüzden kararsız kaldımm doğrusu.. şahcihan bakabiliyor mu su falına bir bilgin var mı..
Merhaba arkadaslar. Uzun zamandir siteye girmiyordum. Aklima geldi bakayim dedim. En fazla 3-4 sayfa okuyabildim :) Mesaj atan arkadaslar olmus fakat site cok degismis. Telefondan da girdigim icin henuz cevaplayamadim.
Uzun zamandir fal baktirmiyorum. Hem fal hevesim gecti hem de her sey yalan dolan cikinca biraktim fal islerini. Ama yine de baktiranlar icin aklimda kalan 1-2 kisiyi yazayim.
Cok fazla fal baktirdim. Bir cogu aklimdan gitti fakat Didem diye birinden bahsedildigini okudum. Hangi Didem bilmiyorum ama eger Umraniye'de oturan Didem ise aman diyorum. Hic bosuna para vermeye gerek yok.
Bakirkoy'de oturan bi cocuk vardi bi ara cok populerdi burda. Adi aklima gelmiyor bir turlu, numarasini da sildigim icin. Bakirkoy meydanda oturan gay bi cocuktu. O cocuk cok iyi bi falci degildi ama fena degildi.
Ben Nazli Erarslan'a cok giderdim. Hala da cok severim kendisini fakat ben surekli gittigim icin artik cikmamaya baslamisti. Yine de en iyi falcilardandir bana gore. Cezmi konusulmus. Ben 1 kere baktirdim kendisine. Ondan sonra hic baktirmadim zaten. Cok zor ulasmistim. %70 dedikleri tuttu. Ozellikle kisa vadede dedikleri oldu. Yani uzun yillardir fal baktirdim o kadar kisiye, sanirim en iyisi Cezmi'ydi. Kendisine ulasmak biraz zordu ama.
Diyeceklerim bu kadar. Umarim bosuna paranizi kaptirmazsiniz ve bir an once gider bu fal aski :) Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?