- 30 Mayıs 2015
- 187
- 92
- 13
- 48
Cezmiyiii bulunnnn kızzlarr :)Cezmi telefonda bakmıyo mu
Sabahın bu saatinde forumda biz olduğumuza göre Bayağı umutsuz durumdayız:) Off çok baktırdım ben artık durmak istiyorum ama yeni isimler Çıktıkça dayanamıyorum ama bu Cezmi geçmiş sayfalarda da Bayağı övülmüş telde bakıyorsa eğer bunuda denerim mutlakaCezmiyiii bulunnnn kızzlarr :)
İnşallah gittiğinize değer bizide haberdar edersen seviniriz,eğer iyi çıkarsa telde bakıp bakmadığını da sorar mısın rica etsem:)Bugün saat 2 de seda ile randevum var forumdan bi arkadasla gidicem sözleştik.inşallah paraciklarim heba olmaz . Biride hayrına şu cezminin nerde oldugunu soylesin
Sorayım da ben suan cezmiye kitlendim adamın hep ismi duyuluyor ama kimse numarasını vermiyor.İnşallah gittiğinize değer bizide haberdar edersen seviniriz,eğer iyi çıkarsa telde bakıp bakmadığını da sorar mısın rica etsem:)
Sabahın bu saatinde forumda biz olduğumuza göre Bayağı umutsuz durumdayız:) Off çok baktırdım ben artık durmak istiyorum ama yeni isimler Çıktıkça dayanamıyorum ama bu Cezmi geçmiş sayfalarda da Bayağı övülmüş telde bakıyorsa eğer bunuda denerim mutlaka
Aynen herkes yazıyo tavsiye ediyo ama numaraısnı vermiyorlar kızlar lütfen cezminin numaraısnı bilen varsa göndersinSorayım da ben suan cezmiye kitlendim adamın hep ismi duyuluyor ama kimse numarasını vermiyor.
Sorayım da ben suan cezmiye kitlendim adamın hep ismi duyuluyor ama kimse numarasını vermiyor.
Aaaaaa bize yazzz hemennBugün saat 2 de seda ile randevum var forumdan bi arkadasla gidicem sözleştik.inşallah paraciklarim heba olmaz . Biride hayrına şu cezminin nerde oldugunu soylesin
Merhaba arkadaslar. Uzun zamandir siteye girmiyordum. Aklima geldi bakayim dedim. En fazla 3-4 sayfa okuyabildim :) Mesaj atan arkadaslar olmus fakat site cok degismis. Telefondan da girdigim icin henuz cevaplayamadim.
Uzun zamandir fal baktirmiyorum. Hem fal hevesim gecti hem de her sey yalan dolan cikinca biraktim fal islerini. Ama yine de baktiranlar icin aklimda kalan 1-2 kisiyi yazayim.
Cok fazla fal baktirdim. Bir cogu aklimdan gitti fakat Didem diye birinden bahsedildigini okudum. Hangi Didem bilmiyorum ama eger Umraniye'de oturan Didem ise aman diyorum. Hic bosuna para vermeye gerek yok.
Bakirkoy'de oturan bi cocuk vardi bi ara cok populerdi burda. Adi aklima gelmiyor bir turlu, numarasini da sildigim icin. Bakirkoy meydanda oturan gay bi cocuktu. O cocuk cok iyi bi falci degildi ama fena degildi.
Ben Nazli Erarslan'a cok giderdim. Hala da cok severim kendisini fakat ben surekli gittigim icin artik cikmamaya baslamisti. Yine de en iyi falcilardandir bana gore. Cezmi konusulmus. Ben 1 kere baktirdim kendisine. Ondan sonra hic baktirmadim zaten. Cok zor ulasmistim. %70 dedikleri tuttu. Ozellikle kisa vadede dedikleri oldu. Yani uzun yillardir fal baktirdim o kadar kisiye, sanirim en iyisi Cezmi'ydi. Kendisine ulasmak biraz zordu ama.
Diyeceklerim bu kadar. Umarim bosuna paranizi kaptirmazsiniz ve bir an once gider bu fal aski :) Sevgiler
Bugün saat 2 de seda ile randevum var forumdan bi arkadasla gidicem sözleştik.inşallah paraciklarim heba olmaz . Biride hayrına şu cezminin nerde oldugunu soylesin
Merhaba Dutyfree, ilk mesajımı sana atıyorum :)Kızlar Cezmi'nin 0537 bi numarası var aradım şimdi geçici olarak servis dışı bilen varsa yazar mı??
canım ben pzt baktırdım kahve baktı hakikaten çocuk başarılı beğendim isme,cisme kadar herşeyi söyledi birde uzun baktı memnun kalacağını ümit ediyorum yani cafe falcısına göre çok çok iyiMerhaba Dutyfree, ilk mesajımı sana atıyorum :)
Bugün Kırpık Cafe - ŞahCihan'a gidecegim. Kendisini bulmak cok zor oldu, Melekler Kahvesinden ayrılıp kendi yerini açmış. Nasıl fal bakıyor, enerjisi nasıl, fikirlerini almak isterim. Tesekkurler
çok teşekkürler, döndügümde buraya tekrar yazıcamcanım ben pzt baktırdım kahve baktı hakikaten çocuk başarılı beğendim isme,cisme kadar herşeyi söyledi birde uzun baktı memnun kalacağını ümit ediyorum yani cafe falcısına göre çok çok iyi
kaça bakıyor?canım ben pzt baktırdım kahve baktı hakikaten çocuk başarılı beğendim isme,cisme kadar herşeyi söyledi birde uzun baktı memnun kalacağını ümit ediyorum yani cafe falcısına göre çok çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?