İstanbul'da Fal - Falcılar

Cezmiyiii bulunnnn kızzlarr :)
Sabahın bu saatinde forumda biz olduğumuza göre Bayağı umutsuz durumdayız:) Off çok baktırdım ben artık durmak istiyorum ama yeni isimler Çıktıkça dayanamıyorum ama bu Cezmi geçmiş sayfalarda da Bayağı övülmüş telde bakıyorsa eğer bunuda denerim mutlaka

Bugün saat 2 de seda ile randevum var forumdan bi arkadasla gidicem sözleştik.inşallah paraciklarim heba olmaz . Biride hayrına şu cezminin nerde oldugunu soylesin

Bugün saat 2 de seda ile randevum var forumdan bi arkadasla gidicem sözleştik.inşallah paraciklarim heba olmaz . Biride hayrına şu cezminin nerde oldugunu soylesin
İnşallah gittiğinize değer bizide haberdar edersen seviniriz,eğer iyi çıkarsa telde bakıp bakmadığını da sorar mısın rica etsem:)

İnşallah gittiğinize değer bizide haberdar edersen seviniriz,eğer iyi çıkarsa telde bakıp bakmadığını da sorar mısın rica etsem:)
Sorayım da ben suan cezmiye kitlendim adamın hep ismi duyuluyor ama kimse numarasını vermiyor.

Günaydın.... Umudun bittiği yerde yaşam biter bence .... En umutsuz anlarda bile bir umudumuz oluyor ki hayata tutunmaya devam ediyoruz... Fala inanma falsız kalma demişler... Bakırköy Dejavu Cafe de Neşe Hanım var... Benim sürekli gittiğim mekan hem nezih ve kaliteli herşey hemde sitres atıyorum fal baktırarak. Enerjisi ve falı başarılı tavsiye edebilirim.. Sevgiler,

Aaaaaaaaa
Aaaaaa bize yazzz hemenn
Aradım açmadı dün
telde bakıyo mu yok telde bakmıyosa sana benim niyetime falan baktırabilir misin ben ücret yolliyim oluyo mu öyle

Canım peki cezminin nosunu bana özelden atabilir misin? Ben de isteyen diğer arkadaşlara veririm. :)

Canım senden haber bekliyorum :))
Bi hayırlısıyla gitsen ben de gidicrm memnun olursan. Bana söylesen ben de gelirdim hatta ama geçti başka zamana inş. :)

Kızlar Cezmi'nin 0537 bi numarası var aradım şimdi geçici olarak servis dışı bilen varsa yazar mı??

Kızlar Cezmi'nin 0537 bi numarası var aradım şimdi geçici olarak servis dışı bilen varsa yazar mı??
Merhaba Dutyfree, ilk mesajımı sana atıyorum :)
Bugün Kırpık Cafe - ŞahCihan'a gidecegim. Kendisini bulmak cok zor oldu, Melekler Kahvesinden ayrılıp kendi yerini açmış. Nasıl fal bakıyor, enerjisi nasıl, fikirlerini almak isterim. Tesekkurler

canım ben pzt baktırdım kahve baktı hakikaten çocuk başarılı beğendim isme,cisme kadar herşeyi söyledi birde uzun baktı memnun kalacağını ümit ediyorum yani cafe falcısına göre çok çok iyi

çok teşekkürler, döndügümde buraya tekrar yazıcam

Kızlar Cezmi için geçmiş yorumlarda öldü diyolar son zamanlarda hiç baktıran var mı zaten elimde olan numarada servis dışı çıkıyor

kaça bakıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…