canım ben pzt baktırdım kahve baktı hakikaten çocuk başarılı beğendim isme,cisme kadar herşeyi söyledi birde uzun baktı memnun kalacağını ümit ediyorum yani cafe falcısına göre çok çok iyi
Yok canım servis dışıCezmi nin bendeki numarası bu
0537 608 79 59
Yakın zamanda mı baktırdınYok canım servis dışı
Yok cezminin numarayı burdan bir arkadaş verdi öyle biliyorum pahalı diye baktırmadım benYakın zamanda mı baktırdın
Arkadaşlar bu numara 4 gün öncesimne kadar servis dışı değildi....böyle paylaşmak doğru bir şey de değil...bu forumu yüzlerce kişi okuyor arkadaşlar, burda üye olmayan...artık sanmıyorum tekrar bu kullanıma gireceğini....özel mesajla paylaşsaydık daha iyi olurduYok canım servis dışı
Bu şekilde yaparsak ne yiğit ne didem ne cezmi hiçkimseye ilerde baktıramayacağız bir kendinizi onların yerine koyun ya ...birgünde 20 kişi arasa bakarmısınız telefona....Arkadaşlar bu numara 4 gün öncesimne kadar servis dışı değildi....böyle paylaşmak doğru bir şey de değil...bu forumu yüzlerce kişi okuyor arkadaşlar, burda üye olmayan...artık sanmıyorum tekrar bu kullanıma gireceğini....özel mesajla paylaşsaydık daha iyi olurdu
Valla nerden buluruz bilmem ama adam kızdı galiba ben ilk bugun aradımArkadaşlar şimdi bu cezmiui nerde bulucaz? Eski yorumlardan birilerine msj atıp isteyen var mı? Çünkü bulmamız gerekiyo.
bir de "h_Girl" gittikten sonra bagcılar sedaya da hepberaber toplanıp gitsek ne iyi olur
Canım kim bu?canım ben pzt baktırdım kahve baktı hakikaten çocuk başarılı beğendim isme,cisme kadar herşeyi söyledi birde uzun baktı memnun kalacağını ümit ediyorum yani cafe falcısına göre çok çok iyi
8:30 falan gibi git ama Yağmur'a değil Hande'ye baktırMi cafe sabah kaçta açılıo
tel de bakmıyor Kırpık Cafe Taksim'de burda iki kişi var bi Şahcihan ve Can Melekler Kahvesinin falcısı ikiside Taksimde Zara'yı geç ilk sokaktan içeri gir karşına Bi Melek çıkıyo ordan sağ ve sol yap görürsün.Ücret 29,90 şuan çok kalabalık değil çünkü yeniCanım kim bu?
Nerede bu cafe? Telde bakmıyordur değil mi o zaman? Ücreti falan ne kadar?
her zaman orada oluyor mu? Ya da kalabalık oluyor mu?
tel de bakmıyor Kırpık Cafe Taksim'de burda iki kişi var bi Şahcihan ve Can Melekler Kahvesinin falcısı ikiside Taksimde Zara'yı geç ilk sokaktan içeri gir karşına Bi Melek çıkıyo ordan sağ ve sol yap görürsün.Ücret 29,90 şuan çok kalabalık değil çünkü yeni
yok Melekler Kahvesinden biliyorum ikisinide hatta Can Symbol Beşiktaş'ta çalışmıştıcanım bu ikisinin çok aranan can ve cihan olduguna eminsin dimi? yüzlerini biliyorsun yani duyum üzerine gitmedin?
canım bu ikisinin çok aranan can ve cihan olduguna eminsin dimi? yüzlerini biliyorsun yani duyum üzerine gitmedin?
Ben izmirden olduğum için şahcihan beye rica ettim telefonda baktı.
Gerçekçi bir yorumdu evet.
Ben çok beğendim .
Imkanınız var ise yüzyüze baktırın.
yok Melekler Kahvesinden biliyorum ikisinide hatta Can Symbol Beşiktaş'ta çalışmıştı
ikiside iyi isim,cisim veriyo ama daha pzt baktırdımbi de canım çıkıyo dimi gelecekle ilgili söyledikleri? hangisini tavsiye ediyosun en çok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?