İstanbul'da Fal - Falcılar

Bende baktırıcam:)

Yazıcam yorumumu :)))

Yok canım servis dışı
Arkadaşlar bu numara 4 gün öncesimne kadar servis dışı değildi....böyle paylaşmak doğru bir şey de değil...bu forumu yüzlerce kişi okuyor arkadaşlar, burda üye olmayan...artık sanmıyorum tekrar bu kullanıma gireceğini....özel mesajla paylaşsaydık daha iyi olurdu

Bu şekilde yaparsak ne yiğit ne didem ne cezmi hiçkimseye ilerde baktıramayacağız bir kendinizi onların yerine koyun ya ...birgünde 20 kişi arasa bakarmısınız telefona....

Arkadaşlar şimdi bu cezmiui nerde bulucaz? Eski yorumlardan birilerine msj atıp isteyen var mı? Çünkü bulmamız gerekiyo.
bir de "h_Girl" gittikten sonra bagcılar sedaya da hepberaber toplanıp gitsek ne iyi olur

Arkadaşlar şimdi bu cezmiui nerde bulucaz? Eski yorumlardan birilerine msj atıp isteyen var mı? Çünkü bulmamız gerekiyo.
bir de "h_Girl" gittikten sonra bagcılar sedaya da hepberaber toplanıp gitsek ne iyi olur
Valla nerden buluruz bilmem ama adam kızdı galiba ben ilk bugun aradım

Canım kim bu?
Nerede bu cafe? Telde bakmıyordur değil mi o zaman? Ücreti falan ne kadar?
her zaman orada oluyor mu? Ya da kalabalık oluyor mu?

Canım kim bu?
Nerede bu cafe? Telde bakmıyordur değil mi o zaman? Ücreti falan ne kadar?
her zaman orada oluyor mu? Ya da kalabalık oluyor mu?
tel de bakmıyor Kırpık Cafe Taksim'de burda iki kişi var bi Şahcihan ve Can Melekler Kahvesinin falcısı ikiside Taksimde Zara'yı geç ilk sokaktan içeri gir karşına Bi Melek çıkıyo ordan sağ ve sol yap görürsün.Ücret 29,90 şuan çok kalabalık değil çünkü yeni

canım bu ikisinin çok aranan can ve cihan olduguna eminsin dimi? yüzlerini biliyorsun yani duyum üzerine gitmedin?

canım bu ikisinin çok aranan can ve cihan olduguna eminsin dimi? yüzlerini biliyorsun yani duyum üzerine gitmedin?

Ben izmirden olduğum için şahcihan beye rica ettim telefonda baktı.

Gerçekçi bir yorumdu evet.

Ben çok beğendim .
Imkanınız var ise yüzyüze baktırın.

evet çok meşhurdu bu ikisi herkes arıyodu sanırım çok sevindim ya heyecanlandım o zaman direkt oraya gidicem ilk iş. of off canım başımıza yeni masraf çıkardın sen şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…