İstanbul'da Fal - Falcılar

29,90 ne yaaa

Valla canım ben birini tavsiye etmeyeyim :)
Bayağıdır Cafe falcılarına gitmiyorum ben telefondan baktırıyorum.
Ama bende sizler gibi Dideme Yiğite Buraka herkese baktırdım.
Şimdilik benim için Yiğit, Didem 1 numara. Hatta yiğitin dediklerinden yaşadıklarım oldu.
Zehrayı beğenen var beğenmeyen var, çok süper diildi ama bildikleri vardı.

Sıkıldım artık bu falcılardan. Bir şeyleri beklemekten. Birsene baktırdım berbat ötesi berbattı.
Ama bir yandan da takip etmeden duramıyorum. Şu istediğim bir olsun ahdım var, daha ne falcı ne fulcu.

Benim Şu son 3-4 gündür çok yoğun fal trafiğim oldu arkadaşlar...burda bahsedilen birçoğuna baktırdım...yiğit didem hariç...Zehraya da baktırdım 1 kez...yani bende şuanki zaman ile ilgili bilemedi dediğim hiçbirşey olmadı, geleceği bekleyip görücem ...Zehra ile ilgili iyi yada kötü deneyimleri olanlar paylaşabilir mi ...

aa kim bu? Var mı nosu filan? ya da adresi bişeyi?

birde Dejavu cafe Neşe Hanımı size tavsiye ederim.. Bir çok nokta atışı ile şaşırtıcı...

ay bu bahsettikleriniz kim? hande? nerede bakıyor Beşiktaş'ta? pen neresi?

Kizlar sedaya gittim bugün iki kişi vardı benden önce neyse bekledim girdim iceri dedigim gibi kagida kara kara daireler çizdi biseyler yazdi anne ismimi felan yazdi o küçük daireyede birden bine kadar bi sayi yaz dedi eski sevgilinin ismini yaz simdiki sevdigini felan yaz ne ogrenmek istiyorsan onu yaz dedi arkasini dondu ben yazdım onunde bi tas su vardı içine tuz döktü ben yazdikdan sonra 4 e katla kapattım kitledim de dedi yaptim dediklerini sonra o kagidi yirtti hile yapıyor mu diye gözümü ayirmadim yemin ederim :) zaten nasıl hile yapicaksa kagidi param parca etti ordan alip bulmasi bile imkansiz kagidi elime verdi bana 7 kere sunu de 7 kere bunu de felan dedi dedim . Sonra gozlerini ac dedj actim suda benim tuttugum rakam tuzla yazilmisti 128 diye sonra basladi anlatmaya sunu sormussun bu boyle soyle olacak felan evimizin nerde oldugunu tarif etti sokagin kosesinde bakkal var dedi az ilerisindr bankalar var dedi evet dogru dedim olumlu güzel şeyler söyledi inşallah rabbim bilir ama dedikleri olur.ben gene memnun oldum

Ohh be canım o zaman numarasını özelden bekliyorum :) adresini de yazar mısın

yok artık okurken kasıldım resmen ,nasıl bişey bu böyle

Tatlım özelden teli bekliyorum

Okurken ben de bir gerildim..verdihi tarihler yakın mı peki canım?beklesek mi acaba çıkacak mi diye :)) yine de bana da numara özelden lütfen :))

Tel
Telefonda bakıyor mu
aradım ama cebi açmadı

Daha önce de sormuştum olumsuz bir görüş almıştım öznur ve pınar kardeşlere baktıran başka var mı yorum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…