Bir de ne Kadar'a bakıyor acaba?kızlar bana yazın lütfenTel
Telefonda bakıyor mu
aradım ama cebi açmadı
Melekler kahvesi oğuz nasıl.emre doluydu acil
KapalıydıŞahcihana git kırpık cafe
Banada atarmısın canım bekliyodumValla gerilmeyin :) birde direk diyor ki sen ahmet beni sevyor mu diye yazmissin evet kuşum ahmet seni seviyor felan.ben kağıda ne yazmissam onu söylüyo ama nasıl birebir biliyor anlamıyorum hile yapıyor mu diye gözümü de ayirmadim yapmiyoe da yapacak bi durumu yok arkadasimda baktirdi onada tembihledim dikkat et hilesi varmi diye oda dikkat etmis oda yok diyo . Tarih olarak çok yakın zamanda diyo tahmin edemiycegib kadar yakın zamanda diyo uzakda benim sevdiğim zaten diyo sizin aranizda konusmada gecmis o buraya gelecek diye dogrumu diyo evet diyorum 100 tl ye bakıyor önceden gidip 4 saat bekliyordun sirayi simdi randevulu çalışıyor daha iyi olmuş. Güneşli de oturuyo nosunuda atarım birazdan
Merhaba,
Medyum Burak diye birini buldum, internette hiç olumsuz yorum yapılmamış.
Beni dolandıran Konya'da olduğunu söylüyor. Ruhsat da almış. Ruhsatlı medyum Burak. Polis neden bu sahtekarlara engel olmuyor. Lütfen şikayet edelim. Paraya değil umudumla oynadı ona üzülüyorum.nasıl inandım kendime de inanamıyorum.Evet 2 Burak var sanırım, benim bahsettiğim medyum olmayan Burak :) Ben de eskisi gibi bakmıyor diye biliyorum, medyum olan hakkında bi bilgim yok. Kendini medyum diye tanıtanlara güvenmem pek :)
BenDeki tel başka.acaba başka Cezmi mi?Cezmi nin bendeki numarası bu
0537 608 79 59
teşekkürler :))Tarif ettim bi kaç sayfa önceye bakarsan canım
Birde size şöyle bir olay anlatiyim daha önce de bahsetmistim bi arkadas vasıtası ile eyup sultanda fal baktirmistim kadinin adini bile bilmiyorum benim problemim ailesel ikiz çocukları olan teyzen çok iki yüzlü sana ikili oynuyor dikkat et dedi bende kadına sinirlenip fali yarida kestim benim teyzem öyle biri deil diye bana dedigi cümle şuydu sağ gözünden sol gözüne inanma bana kızma ama ben yanılmadim çok şükür inşallah ben yanilirimda sen hakli çıkarsın ama goreceksin dedi bugün sabah bir telefon aldım teyzemden ve acayip canım sıkıldı kadın haklı çıktı.dünya ya mutluluğa tepki olarak gelmişim.artık benim çok sevdiğim teyzem yok bitti benim için. Kadını da arayip helallik isteycrm :)
Birde size şöyle bir olay anlatiyim daha önce de bahsetmistim bi arkadas vasıtası ile eyup sultanda fal baktirmistim kadinin adini bile bilmiyorum benim problemim ailesel ikiz çocukları olan teyzen çok iki yüzlü sana ikili oynuyor dikkat et dedi bende kadına sinirlenip fali yarida kestim benim teyzem öyle biri deil diye bana dedigi cümle şuydu sağ gözünden sol gözüne inanma bana kızma ama ben yanılmadim çok şükür inşallah ben yanilirimda sen hakli çıkarsın ama goreceksin dedi bugün sabah bir telefon aldım teyzemden ve acayip canım sıkıldı kadın haklı çıktı.dünya ya mutluluğa tepki olarak gelmişim.artık benim çok sevdiğim teyzem yok bitti benim için. Kadını da arayip helallik isteycrm :)
Brn ona 3 kez baktirdim falı çok tutarlı ben tavsiye ederim canım mutlaka denemelisinSarmaşık kafe hasan a baktıran var mı
Sarmaşık kafe hasan a baktıran var mı
Vallahi bilmiyorum adını ahhshs abla abla diyip durdum :) birde bayaa uzun bakıyor tam tarotu bitirip kahve fincanima bakacakti ki teyzem ici oyle soyleyince sinirlendim devam etmedim :) mal kafam yaCanım peki bu:kadının nosunu verir misin bi de? Adını hatırlamıyorum dedin ama. eyüp sultandaki
Taksimde mango var onun hemen karşı sokağında sarmasik cafe hasan iyidir onada gidebilirsiniz 30 tl fiyatinerde bu sarmaşık acaba?
Taksimde mango var onun hemen karşı sokağında sarmasik cafe hasan iyidir onada gidebilirsiniz 30 tl fiyati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?