Yooo ben direk gidip baktiriyorum fazla dolu olmuyor genelliklerandevu almaya gerek var mı? ay nasıl uzağım fal olayından, unuttum herbişi
Yooo ben direk gidip baktiriyorum fazla dolu olmuyor genellikle
Valla fal konusunda master yaptığım için artk kim iyi kim kötü kestirebilyorum =) memnun kalirsinay sağol işte en son 2012'de baktırıyordum, şimdi acayip meraklandığım bişey için gideyim diyorum :))
Valla fal konusunda master yaptığım için artk kim iyi kim kötü kestirebilyorum =) memnun kalirsin
Dedikleri çıktı mı sendeBrn ona 3 kez baktirdim falı çok tutarlı ben tavsiye ederim canım mutlaka denemelisin
Mi cafe yağmuru çözemedimValla fal konusunda master yaptığım için artk kim iyi kim kötü kestirebilyorum =) memnun kalirsin
Valla ben çıkıp cikmamasina takilmiyorum çünkü gelecek beklentim yok o yüzden hatırlamıyorum canim =)Dedikleri çıktı mı sende
Ben cafe falcilarindan uzak duruyorum mumkun oldugunca o yuzden yagmuru bilmiyorumMi cafe yağmuru çözemedim
Ee beğenyrm dedinn:) ben d geleceğe takılmıyrm an da yeter.geleceğin bilen olcağnı düşnmyrm...zaten unutyrm falı da...tutarlı deyince ben d meraknettim...Valla ben çıkıp cikmamasina takilmiyorum çünkü gelecek beklentim yok o yüzden hatırlamıyorum canim =)
Servis dışı canım buBenDeki tel başka.acaba başka Cezmi mi?
Evet tutarlı çünkü herseyi söylüyo dusunceleri kac kardes oldugunu felan anda cok iyi gelecek icin diyorum ya dikkat etmedimEe beğenyrm dedinn:) ben d geleceğe takılmıyrm an da yeter.geleceğin bilen olcağnı düşnmyrm...zaten unutyrm falı da...tutarlı deyince ben d meraknettim...
:) An ı bilmesi güzel geleceğe takılmaya gerek.yok ...Evet tutarlı çünkü herseyi söylüyo dusunceleri kac kardes oldugunu felan anda cok iyi gelecek icin diyorum ya dikkat etmedim
Canım Yağmur iyi değil ben arkadaslarımdan da duydum boşuna 30 tl ni bayılma ona Hasan'ı tavsiye ediyolar ama ben eşi Ayşe'ye baktırdım kötü ötesi 50 tl ye güya su falı baktı bişey bildiği yok 50 tl ye o kadınla 1 saat sohbet ettim sadeceBen cafe falcilarindan uzak duruyorum mumkun oldugunca o yuzden yagmuru bilmiyorum
Mi cafe---Yağmur boşver Damlalar---Tuba çok hızlı konuşuyo çok anlamıyosun bana söyledikleri çıkmadı ama arkadaslarım çok beğeniyoMelekler kahvesi oğuz..mi cafe yağmur...damlalar cafe sevinç tuba ve nur...sarmaşık hasan....bu.kiiilşiler hakkımda yorum.rica ediyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?