İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben artık bu ay sonuna kadar fal baktırmıcam..
Hepsi aynı sonu çiziyor bana hiç zannetmiyorum çıkacağını bir gr ümidim yok yani...

Frenleyin beni lütfen artık :))

Ee beğenyrm dedinn:) ben d geleceğe takılmıyrm an da yeter.geleceğin bilen olcağnı düşnmyrm...zaten unutyrm falı da...tutarlı deyince ben d meraknettim...
Evet tutarlı çünkü herseyi söylüyo dusunceleri kac kardes oldugunu felan anda cok iyi gelecek icin diyorum ya dikkat etmedim

Ben cafe falcilarindan uzak duruyorum mumkun oldugunca o yuzden yagmuru bilmiyorum
Canım Yağmur iyi değil ben arkadaslarımdan da duydum boşuna 30 tl ni bayılma ona Hasan'ı tavsiye ediyolar ama ben eşi Ayşe'ye baktırdım kötü ötesi 50 tl ye güya su falı baktı bişey bildiği yok 50 tl ye o kadınla 1 saat sohbet ettim sadece

Melekler kahvesi oğuz..mi cafe yağmur...damlalar cafe sevinç tuba ve nur...sarmaşık hasan....bu.kiiilşiler hakkımda yorum.rica ediyrm

Eskiden gs lisesi karşısnda manomi cafe vardı.kısa saçlı emel dye bir kadın vardı ona baktıran? tiryaki cafe varmış kadıköyde bilen var mı kim var orada

Melekler kahvesi oğuz..mi cafe yağmur...damlalar cafe sevinç tuba ve nur...sarmaşık hasan....bu.kiiilşiler hakkımda yorum.rica ediyrm
Mi cafe---Yağmur boşver Damlalar---Tuba çok hızlı konuşuyo çok anlamıyosun bana söyledikleri çıkmadı ama arkadaslarım çok beğeniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…