İstanbul'da Fal - Falcılar

Ay çok karışık yazdım...toparlim...sarmaşık cafe hasan...mi cafe yapmur...damlalr cafe tuba nur sevinç..sembol cafe toprak..bir de nişsntaşo sembolde kim iyi..bir de kadıköyde tiryaki cafe var burada.kim.iyi...kadınlar kahvesi dilek nasıl

Symbol Fulya,İshak

Beşiktaş sembılde bir kadın var kilolı isim.unuttum o nadsıl
Beşiktaş Symbolde sadece Gülten'e baktırdım oda eski meleklerden Kadınlar Kahvesi Remziye,Mi Hande,Didem,Kırpık Cihan,Sentinus Cafe Cansu,Deja vu Yiğit aklıma gelince yazarım

Beşiktaş Symbolde sadece Gülten'e baktırdım oda eski meleklerden Kadınlar Kahvesi Remziye,Mi Hande,Didem,Kırpık Cihan,Sentinus Cafe Cansu,Deja vu Yiğit aklıma gelince yazarım
Ayyy su ugursuz cansuyu soylemeyin ya :) ona fala giderken arabamin yanını vurdum oda yetmedi faldan sonra mazot bitti yolda kaldım trafigi felc ettim gece evime 3 de girebildim ve kanaat getirdimki kem gözü beni mahvetti :) değişik bi tip

Aynen çok değişik ama sevdim onu ben:))

Bana da yollar mısın canım numarayı..cok merak ettim ama kızlar eve gitmek bana pek dogru gelmiyor,tedirgin oluyorum..toplanıp gitsek ya :))

bilmeden kimseyi karaladığımız yok. gerçekleri söylüyoruz ki millet inanıp parasını boş yere dökmesin diye

Yeni üye olan sensin üstelik mesajların fal üzerine ve Handeyi övmek üzerine kurulmuş ayıptır be kardeşim burda insanları kandırmaya ne hakkınız var .kull hakkıdır kullll

Tutmuyor tabi arkadaşım gelişine sallıyor arkadaşımada banada aynı şeyleri söyledi . ve bu sitede reklamını yapanlar var aman ha aldanmayın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…