Arkdşlrn an ı mı gelecepmi.beğrndi...Mi cafe---Yağmur boşver Damlalar---Tuba çok hızlı konuşuyo çok anlamıyosun bana söyledikleri çıkmadı ama arkadaslarım çok beğeniyo
Anı beğendi ama ben beğenmedim çok çıkmadıda zaten bana ben çok ciddi ciddi fal manyağıyım ama onu beğenmedimArkdşlrn an ı mı gelecepmi.beğrndi...
Symbol Fulya,İshakAy çok karışık yazdım...toparlim...sarmaşık cafe hasan...mi cafe yapmur...damlalr cafe tuba nur sevinç..sembol cafe toprak..bir de nişsntaşo sembolde kim iyi..bir de kadıköyde tiryaki cafe var burada.kim.iyi...kadınlar kahvesi dilek nasıl
Sen kimleri beğenyrsnAnı beğendi ama ben beğenmedim çok çıkmadıda zaten bana ben çok ciddi ciddi fal manyağıyım ama onu beğenmedim
Beşiktaş sembılde bir kadın var kilolı isim.unuttum o nadsılSymbol Fulya,İshak
Beşiktaş Symbolde sadece Gülten'e baktırdım oda eski meleklerden Kadınlar Kahvesi Remziye,Mi Hande,Didem,Kırpık Cihan,Sentinus Cafe Cansu,Deja vu Yiğit aklıma gelince yazarımBeşiktaş sembılde bir kadın var kilolı isim.unuttum o nadsıl
Hasanı merak ettim gideceğe benziyrm:)Beşiktaş Symbolde sadece Gülten'e baktırdım oda eski meleklerden Kadınlar Kahvesi Remziye,Mi Hande,Didem,Kırpık Cihan,Sentinus Cafe Cansu,Deja vu Yiğit aklıma gelince yazarım
bende merak ettim onu ama ancak 30 veririm onlara çünkü Ayşe eşi 50 almıştı pişman olmuştumHasanı merak ettim gideceğe benziyrm:)
Gülten şişman mıydıHasanı merak ettim gideceğe benziyrm:)
Ayyy su ugursuz cansuyu soylemeyin ya :) ona fala giderken arabamin yanını vurdum oda yetmedi faldan sonra mazot bitti yolda kaldım trafigi felc ettim gece evime 3 de girebildim ve kanaat getirdimki kem gözü beni mahvetti :) değişik bi tipBeşiktaş Symbolde sadece Gülten'e baktırdım oda eski meleklerden Kadınlar Kahvesi Remziye,Mi Hande,Didem,Kırpık Cihan,Sentinus Cafe Cansu,Deja vu Yiğit aklıma gelince yazarım
Yok değilGülten şişman mıydı
Aynen çok değişik ama sevdim onu ben:))Ayyy su ugursuz cansuyu soylemeyin ya :) ona fala giderken arabamin yanını vurdum oda yetmedi faldan sonra mazot bitti yolda kaldım trafigi felc ettim gece evime 3 de girebildim ve kanaat getirdimki kem gözü beni mahvetti :) değişik bi tip
Bana da yollar mısın canım numarayı..cok merak ettim ama kızlar eve gitmek bana pek dogru gelmiyor,tedirgin oluyorum..toplanıp gitsek ya :))Valla gerilmeyin :) birde direk diyor ki sen ahmet beni sevyor mu diye yazmissin evet kuşum ahmet seni seviyor felan.ben kağıda ne yazmissam onu söylüyo ama nasıl birebir biliyor anlamıyorum hile yapıyor mu diye gözümü de ayirmadim yapmiyoe da yapacak bi durumu yok arkadasimda baktirdi onada tembihledim dikkat et hilesi varmi diye oda dikkat etmis oda yok diyo . Tarih olarak çok yakın zamanda diyo tahmin edemiycegib kadar yakın zamanda diyo uzakda benim sevdiğim zaten diyo sizin aranizda konusmada gecmis o buraya gelecek diye dogrumu diyo evet diyorum 100 tl ye bakıyor önceden gidip 4 saat bekliyordun sirayi simdi randevulu çalışıyor daha iyi olmuş. Güneşli de oturuyo nosunuda atarım birazdan
bilmeden kimseyi karaladığımız yok. gerçekleri söylüyoruz ki millet inanıp parasını boş yere dökmesin diyeCanm hande ikinci kez konuşuluyo burda nerden biliyosun salladığını ayrıca sen daha yeni üye olmuşsun burdaki tartışmalara hemen adabte olmuşsun. Bn sana didemn numarasnı verym ama kmseyi karalama beğenmedysrn beğenmedim
handeyi ben tavsiye etmiştm buraya bnde ylda iki kez giderim uzun soluklu bakıyo memnun kalırsınız ne niyetle geldiğinizi biliyo hrmen oturunca karşısına öylr bi özelliği var.
Yeni üye olan sensin üstelik mesajların fal üzerine ve Handeyi övmek üzerine kurulmuş ayıptır be kardeşim burda insanları kandırmaya ne hakkınız var .kull hakkıdır kullllCanm hande ikinci kez konuşuluyo burda nerden biliyosun salladığını ayrıca sen daha yeni üye olmuşsun burdaki tartışmalara hemen adabte olmuşsun. Bn sana didemn numarasnı verym ama kmseyi karalama beğenmedysrn beğenmedim
handeyi ben tavsiye etmiştm buraya bnde ylda iki kez giderim uzun soluklu bakıyo memnun kalırsınız ne niyetle geldiğinizi biliyo hrmen oturunca karşısına öylr bi özelliği var.
Tutmuyor tabi arkadaşım gelişine sallıyor arkadaşımada banada aynı şeyleri söyledi . ve bu sitede reklamını yapanlar var aman ha aldanmayın .Ya bu arada handeyi soranlar olmuş hatta uzun soluklu demişler iki yıl önce yaklaşık gittim saat gibi bir seyi var kuruyo 10 dk bitince canımm görüşürüz diyo ve bana gercekten tutmadı galiba stilini değiştirmiş uzun bakmaya başlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?