İstanbul'da Fal - Falcılar

didemin nosu varsa yazabilirmisin .

Kızlar son bi fal hakkım kaldı maddi manevi çok açıldım çünkü bana iyi birini tavsiye edin lütfen ama sadceec telde baktırabilirim sedaya sordum Tekniği değişik olduğu için telde bakamıyormuş şahcihan iyi diyo Bikaç kişi,Cezmi ztn ortalarda yok kaçırdık adamı.yok mu başka biri yardım lütfen

Telefonda sana yigitten baskasini oneremicem çünkü en yisi yigit telde digerleri bana jep atmasyon çıktı

Telefonda sana yigitten baskasini oneremicem çünkü en yisi yigit telde digerleri bana jep atmasyon çıktı
Teşekkür ederim yiğitede baktırdım iki defa ama o aralar yine fal krizinde olup çok fazla kişiye baktırdığım için çıkıp çıkmadığını hatırlamıyorum ama en az olumsuz yorum alan koca forumda bi tek Yiğit ona baktırmak en mantıklısı herhalde

Evet çünkü telefondan fal baktirildiginda herkese güven olmaz ama yiğit telefonda çok başarılı

Yiğitin olumsuz konuştuğu durum var mı yoksa herkese pembe tablo mu çizer

Tutmuyor tabi arkadaşım gelişine sallıyor arkadaşımada banada aynı şeyleri söyledi . ve bu sitede reklamını yapanlar var aman ha aldanmayın .
ya ben Hande'ye baktırıyorum memnun kaldım ki ben Hande yi tanımam etmem neden reklam yapayım?Burda herkes beğendiğini yazıyo illa ki git demiyo niye böyle absürt şeyler yazıyosunuz ki bende bunu anlamıyorum

Bugüne dek baktırdıklarım
ankara yener
ankara yasemin kafe
yasemin dikmen
istanbul didem
elmira
öznur ist
pınar ist
belkis özbudak
mercan
serap
refika mersin
Zehra
semrin
yeter
yiğit istanbul
muğla gülsüm
Elif tel ist
gül hanım tel ist
Cengiz tel
daha çok vardır cafe falcılarının çoğunu unuttum

Eee bugün kimi deniyim telefonda ?

Bence senin baktırcağın biri kalmamış artık herkesi denemişsin:) ben bugün şahcihana baktırmayı düşünüyorum bi ara Bayağı popülermiş fiyatıda çok yüksek değil bi denemeye değer,yazarım baktırdıktan sonra

baktırdıktan sonra sonucu bekliyoruz canım :)

merhaba , bende yeni sevgilimden ayrıldım 2 hafta oluyor nerdeyse 2 hafta içinde gezmediğim falcı kalmadı sanırım.
bu kadar sık fal baktırmazdım 1 senedir belki hiç baktırmıyordum ama öncesinde gerçekten çok sık baktırdığım olmuştu.
foruma göz atmak istedim önerilen falcılara hep aynı isimler dönüyor açıkçası.
eski melekler kahvesinden ayrılan demet ismine hiç rastlamadım gerçekten iyi fal bakar senelerdirde baktırırım .
çoğu arkadaşımı götürdüm herkes şok olarak ayrılmıştır. anı ve yakın geleceği iyi biliyor ama uzak gelecek hakkında bilemiyorum yada ben aklımda tutamıyorum. ama deneyin derim şuan kendi home ofisinde bakıyor.
bide damlalar tuba iyi olduğunu düşünüyorum genelde bilmiştir bilemediğide belki o anki enerji an yoğunluğuna göre değişiyor olabilir.
bilginize

ya ben Hande'ye baktırıyorum memnun kaldım ki ben Hande yi tanımam etmem neden reklam yapayım?Burda herkes beğendiğini yazıyo illa ki git demiyo niye böyle absürt şeyler yazıyosunuz ki bende bunu anlamıyorum
arkadaşımada banada kelimesi kelimesine aynı şeyleri söylemiş. ben bunu söylüyorum .

Nerde bulabiliriz canım meleklerden demeti?

Bende arkadaslarımla gittim birbirimize söyledikleri hiç aynı değildi 2 kez baktırdım 2 si de tuttu ve randevu sıkıntı olduğu için gidemiyorum
bu sitede bile 3 taraftarı var bi tanesi sahte bir hesap kim olduğu belli . bilemiycem ben yaşadıklarımı söylüyorum ve fikrimi beyan ediyorum . gerisi insanlara kalmış . çünkü sitedeki falcıların çoğunu denedim sadece didem kaldı içlerinde beğendiklerim var . ben beğenmediklerimi söylüyorum ki amaç Reklam olmasın diye. siz neden bu kadar telaşlandınız bu da beni düşündürmüyor değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…