İstanbul'da Fal - Falcılar

ne telaşlanıcam banane aman zaten siz Didem'i sakın denemeyin zaten kızın üzerine gidiyolar beğenmezsiniz falan dünyanın lafını sayar dökersiniz ki ben sizin Hande'nin yanındaki Yağmur olduğunuzdan da şüphelenmiyo değlim.Siz Hande'yi beğenmiyo olabilirsiniz ama başkası beğenir

üstelik benim hesap tarihime bi bak bakalım neymiş birde dön kendininkine bir bak o zaman belki anlarsınız bende Hande'yi burdan bulup gidenlerdenim üstüne üstlük

üstelik benim hesap tarihime bi bak bakalım neymiş birde dön kendininkine bir bak o zaman belki anlarsınız bende Hande'yi burdan bulup gidenlerdenim üstüne üstlük
Dutyfree çok keskin tepkilerin var bu yüzden insanlar seni yanlış anliyorlar . Beyenmeyen beyenmez ben beyendim dersin çıkarsın işin içinden bu falcilar yüzünden biz birbirimize giriyoruz sanki paralar bize kalıyor. =)

gidersen git kardeşim napalım heyecan yapmana gerek yokkkk

gidersen git kardeşim napalım heyecan yapmana gerek yokkkk
Tatlım ben ne diyorum o ne diye bi bakarmısın "bu sitede bile 3 taraftarı var bi tanesi sahte bir hesap kim olduğu belli . bilemiycem ben yaşadıklarımı söylüyorum ve fikrimi beyan ediyorum"benim önceki mesajlarımda da aynı şeyi söylüyorum anlamıyo yoksa ne o falcı'nın ne bu falcının savunucusuyum aman boşver....Seda'nın teli kapalı bu arada umarım açar:)))

Lutfeennn sedanin numarasini atarmisin bana h_girl

Lutfen ama lutfen acil bana guneslideki sedanin numarasini yollarmisiniz rica etsem
Sedayı da tükettik...defalarca aramama rağmen açmıyor telefonlarını..mesaj çektim geri dönüş yok..kaybettik kadını valla

Sedayı da tükettik...defalarca aramama rağmen açmıyor telefonlarını..mesaj çektim geri dönüş yok..kaybettik kadını valla
kızlar ben az önce ulaştım Seda'ya whatsapp tan yazın diyor randevu için şuan bir yakını hastalanmış ve hastaneye gidiyormuş bilginiz olsun aramasak iyi olur galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…