canım numarasını yazabilir misin özeldenKizlar sedaya gittim bugün iki kişi vardı benden önce neyse bekledim girdim iceri dedigim gibi kagida kara kara daireler çizdi biseyler yazdi anne ismimi felan yazdi o küçük daireyede birden bine kadar bi sayi yaz dedi eski sevgilinin ismini yaz simdiki sevdigini felan yaz ne ogrenmek istiyorsan onu yaz dedi arkasini dondu ben yazdım onunde bi tas su vardı içine tuz döktü ben yazdikdan sonra 4 e katla kapattım kitledim de dedi yaptim dediklerini sonra o kagidi yirtti hile yapıyor mu diye gözümü ayirmadim yemin ederim :) zaten nasıl hile yapicaksa kagidi param parca etti ordan alip bulmasi bile imkansiz kagidi elime verdi bana 7 kere sunu de 7 kere bunu de felan dedi dedim . Sonra gozlerini ac dedj actim suda benim tuttugum rakam tuzla yazilmisti 128 diye sonra basladi anlatmaya sunu sormussun bu boyle soyle olacak felan evimizin nerde oldugunu tarif etti sokagin kosesinde bakkal var dedi az ilerisindr bankalar var dedi evet dogru dedim olumlu güzel şeyler söyledi inşallah rabbim bilir ama dedikleri olur.ben gene memnun oldum
Hayır canım bakmıyomuşTelde Bakmıyo seda
Melekler emre nasılHayır canım bakmıyomuş
numarasını yazabilir misin pekiikızlar ben az önce ulaştım Seda'ya whatsapp tan yazın diyor randevu için şuan bir yakını hastalanmış ve hastaneye gidiyormuş bilginiz olsun aramasak iyi olur galiba
ben geçen gitmiştim ona.. tespitleri iyiydi beğendim.. lakin çok hızlı ve sessiz konuşuyo.. sen konuşurken adama de benim işitme sorunum var biraz yüksek sesli konuşabilir misiniz diyeLütfennn melekler emre nasıl
ben geçen hafta baktırdım çok kısık sesle konuşuyo çok bişey anlamadım ama bldiği yerler oldu git ya da gitme diyememLütfennn melekler emre nasıl
Telefon allablrmym özeldenKızlar şah cihandan randevuyu aldım ücreti yatırdım gece 12den sonra bakabileceğini söyledi çok yoğunmuş,ilk kez bi falı gece baktırcam Hayırlısı çok merak ediyorum inş iyidir.baktırdıktan sonra yorumumu yazarım
Çıktı mı falıben geçen gitmiştim ona.. tespitleri iyiydi beğendim.. lakin çok hızlı ve sessiz konuşuyo.. sen konuşurken adama de benim işitme sorunum var biraz yüksek sesli konuşabilir misiniz diyeses kaydı alabilirsen al tabii telefonu gözüne sokma adamın ben öyle bi hata yaptım beklediğim tarihi verdi sonuç olarak yani diğerleriyle tutarlı idi.. bakalım bekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?