İstanbul'da Fal - Falcılar

canım numarasını yazabilir misin özelden

seda tlfdan bakmiyo peki hasandan iyi diye bahsediliyo.hasan bakiyomu.ben bursada oldugum icin mecburen soruyorum.bakiyosa bilen varsa no atsin kizlar.

Lütfennn melekler emre nasıl
ben geçen gitmiştim ona.. tespitleri iyiydi beğendim.. lakin çok hızlı ve sessiz konuşuyo.. sen konuşurken adama de benim işitme sorunum var biraz yüksek sesli konuşabilir misiniz diye ses kaydı alabilirsen al tabii telefonu gözüne sokma adamın ben öyle bi hata yaptım beklediğim tarihi verdi sonuç olarak yani diğerleriyle tutarlı idi.. bakalım bekliyoruz..

Kızlar şah cihandan randevuyu aldım ücreti yatırdım gece 12den sonra bakabileceğini söyledi çok yoğunmuş,ilk kez bi falı gece baktırcam Hayırlısı çok merak ediyorum inş iyidir.baktırdıktan sonra yorumumu yazarım

Arkadaşlar Merhaba,
Ben yeni katıldım ve tarot yada fala baktırmak istiyorum.Burdan sizlerin yorumlarına bakmak istedim sanırım seda hnm bu konuda iyi diye anladım rica etsem bende ulaşabileceğim bir telefon yada başka irtibat alabilirmiyim

Merhaba slsudem,sanırım seda hanım telefonunu siz biliyor sunuz rica etsem paylaşırmısınız özelden

Çıktı mı falı

yahu kacinciya rica ediyorum hic yardimci olmuyosunuz he.tlfds bakanlarinin nosunu istiyorum bi yazan yok.ben biri sorunca yaziyorum hemen.bu kadar zormu kizlar ya.hasanda tlfda bakmiyo heralfe.sah cihan bakiyo sanirim.parayi yatirdim diyen arkadas bari sen onun noyu yaz yaw.kaca bakiyo bide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…