İstanbul'da Fal - Falcılar

Meleklr kahvesi emre çok kısık ses evt..falı iyi mi kötü mü pek anlamadım...zaten gelecek için beklentim yok...geleceği kimse bilemez .

Meleklwr mekanı emre nasıl

Geçmişi ve bugünü herşeyiyle biliyo. gelecekle ilgili dediği herşeyi yaşadım ben. 3 kez gittim. Ayda bir kez de gitmeye devam edicem. Emre çok hızlı ve sessiz konuşur başta zor anlarsın ama dediklerini yaşayınca gitmeye devam edersin. Bir de verdiği tarihler oynayabiliyor. bazen erken bazen daha geç. Benim için bu problem olmadı hiç. Çıksın da. Ama burda herkese tavsiye ettim. Sedaya ve şahcihana gidicem denemek amaçlı. Ama emreyi bırakmıcam Canım.

Canım özelden nosunu atar mısın sana zahmet olmazsa :)

Hadi ya...demek çıkıyor...

Tarih oynuyr derken geç mi oluyr

Hadi ya...demek çıkıyor...

Evet. Ben çok fakcı denedim. Kadıköydeki hepsine gittim ffoss. taksimde de emreden başkasını beğenmedim. Başta sinir oldum hatta bi tarhinde gecikme oldu. Tabi ben nerden bileym gecikme oldugunU. Çıkmıyomuş diye eve gisip agladıgımı biliyorum 3 ay önce. Çünkü geçmişi eski sevgilimin adına neler yasadıgımıza kadar bilince gelecegine de çok güvenmiştim. Neyse bir hafta attı tarih. Sonra çıkınca arkadaşlarımı götürdüm :) bi de meswla tarih vermeden şu olcak bu olcak dedikleri de 1 - 1.5 ay içinde çıktı. Şey demişti yakın ni arkadasınla aran bozulcak Adı merve bunun demişti. Aynen de öyle oldu şuan o arkla ilişkimi kestim
Ve üstelik onunla gitmiştik fal baktırmaya. Ona da benim adımu verip pürüz çıkcak demiş gülüyoduk mekandan ayrıldıgımızda. Yardımım dokunsun diye örnekler verdim daha birsürü şey var tabi :)

Zehranın falında işle ilgili bi dediği daha oldu ufak bi detay da olsa ilginç bi olaydı başta çok alakasız gelmişti ama ilginç bi şekilde çıktı
şimdi bi kaç haftalık kilit olayları bekliyorum

Bu arada cezmi öldü mü yaşıyo mu

Kiz kiz kiiiiizzzzzz su an kalbim kut kut :)
Cano kim bu kadin. Nerede? Kaca bakiyo?
Telde bakim yapiyo mu. Ay heyecanlandim ya. Belki yazmissindir ama dayanamadim :)

Ummadigimiz tas bas yariyo :) hayirlisi bebeim :)

Ya bi git yeaaaaa

Mi cafe yapmur melejlekler emre kadınlar kahvesi dilek melekler oğuz benim damlalar nur aynı zamanda eskiden melekler nurmuş.bildklerm falda.fikri olan..

Bana Da yarina randevu verdi. Saat kac olursa olsun yorumlarini yazar misin

Kimin ni.sunu istiyosun bebeim. Soyle vereyim.

Kızlaaar ben geldim:)
Bugün halamla yengemin gazına gelip bi falcıya gittik, bugüne kadar kimsenin söylemediği şeyleri söyledi ve öyle herkesin bileceği tarzda şeyler değil. Polyannacılık oynatıp aylardır beni bekle bekle seviyor diyerek oyalayan falcıların aksine herşeyi yüzüme söyledi gözümü açtı resmen. 5 kişi baktırdık ve hepimiz şok olduk. İsteyen olursa özelden adresini ve telefonunu verebilirim.

Cezmi yaşıyo :) burda Yazılan tel değil Bendeki. Aynı Cezmi mi bilemiyorum. Gecen Aradım teli açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…