Az ama öz bi yorum olmuş :)Meleklr kahvesi emre çok kısık ses evt..falı iyi mi kötü mü pek anlamadım...zaten gelecek için beklentim yok...geleceği kimse bilemez .
Evet...emre içim de pek yorum yapan yok zaten.forumdaAz ama öz bi yorum olmuş :)
Meleklwr mekanı emre nasıl
Kızlar şah cihandan randevuyu aldım ücreti yatırdım gece 12den sonra bakabileceğini söyledi çok yoğunmuş,ilk kez bi falı gece baktırcam Hayırlısı çok merak ediyorum inş iyidir.baktırdıktan sonra yorumumu yazarım
Hadi ya...demek çıkıyor...Geçmişi ve bugünü herşeyiyle biliyo. gelecekle ilgili dediği herşeyi yaşadım ben. 3 kez gittim. Ayda bir kez de gitmeye devam edicem. Emre çok hızlı ve sessiz konuşur başta zor anlarsın ama dediklerini yaşayınca gitmeye devam edersin. Bir de verdiği tarihler oynayabiliyor. bazen erken bazen daha geç. Benim için bu problem olmadı hiç. Çıksın da. Ama burda herkese tavsiye ettim. Sedaya ve şahcihana gidicem denemek amaçlı. Ama emreyi bırakmıcam Canım.
Tarih oynuyr derken geç mi oluyrGeçmişi ve bugünü herşeyiyle biliyo. gelecekle ilgili dediği herşeyi yaşadım ben. 3 kez gittim. Ayda bir kez de gitmeye devam edicem. Emre çok hızlı ve sessiz konuşur başta zor anlarsın ama dediklerini yaşayınca gitmeye devam edersin. Bir de verdiği tarihler oynayabiliyor. bazen erken bazen daha geç. Benim için bu problem olmadı hiç. Çıksın da. Ama burda herkese tavsiye ettim. Sedaya ve şahcihana gidicem denemek amaçlı. Ama emreyi bırakmıcam Canım.
Hadi ya...demek çıkıyor...
Daha vakit var.. çıkınca yazarım :)Çıktı mı falı
Kiz kiz kiiiiizzzzzz su an kalbim kut kut :)Valla gerilmeyin :) birde direk diyor ki sen ahmet beni sevyor mu diye yazmissin evet kuşum ahmet seni seviyor felan.ben kağıda ne yazmissam onu söylüyo ama nasıl birebir biliyor anlamıyorum hile yapıyor mu diye gözümü de ayirmadim yapmiyoe da yapacak bi durumu yok arkadasimda baktirdi onada tembihledim dikkat et hilesi varmi diye oda dikkat etmis oda yok diyo . Tarih olarak çok yakın zamanda diyo tahmin edemiycegib kadar yakın zamanda diyo uzakda benim sevdiğim zaten diyo sizin aranizda konusmada gecmis o buraya gelecek diye dogrumu diyo evet diyorum 100 tl ye bakıyor önceden gidip 4 saat bekliyordun sirayi simdi randevulu çalışıyor daha iyi olmuş. Güneşli de oturuyo nosunuda atarım birazdan
Ummadigimiz tas bas yariyo :) hayirlisi bebeim :)Zehranın falında işle ilgili bi dediği daha oldu ufak bi detay da olsa ilginç bi olaydı başta çok alakasız gelmişti ama ilginç bi şekilde çıktı
şimdi bi kaç haftalık kilit olayları bekliyorum
Bu arada cezmi öldü mü yaşıyo mu
Ya bi git yeaaaaaBirde size şöyle bir olay anlatiyim daha önce de bahsetmistim bi arkadas vasıtası ile eyup sultanda fal baktirmistim kadinin adini bile bilmiyorum benim problemim ailesel ikiz çocukları olan teyzen çok iki yüzlü sana ikili oynuyor dikkat et dedi bende kadına sinirlenip fali yarida kestim benim teyzem öyle biri deil diye bana dedigi cümle şuydu sağ gözünden sol gözüne inanma bana kızma ama ben yanılmadim çok şükür inşallah ben yanilirimda sen hakli çıkarsın ama goreceksin dedi bugün sabah bir telefon aldım teyzemden ve acayip canım sıkıldı kadın haklı çıktı.dünya ya mutluluğa tepki olarak gelmişim.artık benim çok sevdiğim teyzem yok bitti benim için. Kadını da arayip helallik isteycrm :)
Bana Da yarina randevu verdi. Saat kac olursa olsun yorumlarini yazar misinKızlar şah cihandan randevuyu aldım ücreti yatırdım gece 12den sonra bakabileceğini söyledi çok yoğunmuş,ilk kez bi falı gece baktırcam Hayırlısı çok merak ediyorum inş iyidir.baktırdıktan sonra yorumumu yazarım
yahu kacinciya rica ediyorum hic yardimci olmuyosunuz he.tlfds bakanlarinin nosunu istiyorum bi yazan yok.ben biri sorunca yaziyorum hemen.bu kadar zormu kizlar ya.hasanda tlfda bakmiyo heralfe.sah cihan bakiyo sanirim.parayi yatirdim diyen arkadas bari sen onun noyu yaz yaw.kaca bakiyo bide.
O ne demek pardon ???Ya bi git yeaaaaa
Cezmi yaşıyo :) burda Yazılan tel değil Bendeki. Aynı Cezmi mi bilemiyorum. Gecen Aradım teli açıkZehranın falında işle ilgili bi dediği daha oldu ufak bi detay da olsa ilginç bi olaydı başta çok alakasız gelmişti ama ilginç bi şekilde çıktı
şimdi bi kaç haftalık kilit olayları bekliyorum
Bu arada cezmi öldü mü yaşıyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?