evet tatlım ben biliyodum bunu :)Canlar şimdi bir şey soracam sizlere; Malum fal bakanların bildikleri ortada nasıl bildikleri de ortada benim kafama takılan duyduğum bazı şeyler var ki eminim ki sizlerde duymussunuzdur. Şimdi biz baktirirken falcıların yardimcilari ışık hızıyla tabi ki bizim yasadiklarimizi ve aklimizdakileri ve olmasini istediklerimizi hemen sahiplerine iletiyorlarmis. Bunlar çoğu zaman gelecek ile ilgili de yalan konusuyorlarmis arada tabiki ki tutanlarda oluyormuş diye duydum. Önce kendimin ve tabikii sizlerinde asla umutlarinizi yıkmak için soylemiyorum ama bu tarz bir şey duyan bilen var mı. Bu konuda azıcık istişare yapsak diyorum Nacizane ben
ama şu da var hepsi yalan söylemiyor,gerçekleri söyleyenlerde oluyor,çünkü onlar gelecek ile ilgili olayları biliyorlarmış bi yerde okumuştum bunuCanlar şimdi bir şey soracam sizlere; Malum fal bakanların bildikleri ortada nasıl bildikleri de ortada benim kafama takılan duyduğum bazı şeyler var ki eminim ki sizlerde duymussunuzdur. Şimdi biz baktirirken falcıların yardimcilari ışık hızıyla tabi ki bizim yasadiklarimizi ve aklimizdakileri ve olmasini istediklerimizi hemen sahiplerine iletiyorlarmis. Bunlar çoğu zaman gelecek ile ilgili de yalan konusuyorlarmis arada tabiki ki tutanlarda oluyormuş diye duydum. Önce kendimin ve tabikii sizlerinde asla umutlarinizi yıkmak için soylemiyorum ama bu tarz bir şey duyan bilen var mı. Bu konuda azıcık istişare yapsak diyorum Nacizane ben
Canlar şimdi bir şey soracam sizlere; Malum fal bakanların bildikleri ortada nasıl bildikleri de ortada benim kafama takılan duyduğum bazı şeyler var ki eminim ki sizlerde duymussunuzdur. Şimdi biz baktirirken falcıların yardimcilari ışık hızıyla tabi ki bizim yasadiklarimizi ve aklimizdakileri ve olmasini istediklerimizi hemen sahiplerine iletiyorlarmis. Bunlar çoğu zaman gelecek ile ilgili de yalan konusuyorlarmis arada tabiki ki tutanlarda oluyormuş diye duydum. Önce kendimin ve tabikii sizlerinde asla umutlarinizi yıkmak için soylemiyorum ama bu tarz bir şey duyan bilen var mı. Bu konuda azıcık istişare yapsak diyorum Nacizane ben
Konustuk "karalamada verdigim vakitlerde 1 kac gun oynama olabiliyormus su daha kesin tarihlerde eger tarih takintın çok yoksa karalama bakariz"dedibence suya baktır tabi karar senin
100 tlcik :)
evet bana da aynını söyledi bakmadan önce,sen bilirsin cnm :)Konustuk "karalamada verdigim vakitlerde 1 kac gun oynama olabiliyormus su daha kesin tarihlerde eger tarih takintın çok yoksa karalama bakariz"dedi
3-5 gun oynayan tarihlerde cokta takıntili değilim o yuzden karalama baktiricam ama suda da aklim kalicak sanirım
Aynen canım doğrudur ...
Bir de şöyle birşey var ..Geleceği Rabbimden başka hiçkimse bilemez bu bir gerçek...
Terapi amaçlı görmek lazım böyle şeyleri ve çok kaptırmamak lazım Üzülmemek için ...
Hayatı düzgün giden bir insan fal baktırmaz zaten kendimden biliyorum ...
Herkes tüm sıkıntılarından kurtulur inş ve tüm dilekleri , hayalleri gerçek olur inşallah :)
ama şu da var hepsi yalan söylemiyor,gerçekleri söyleyenlerde oluyor,çünkü onlar gelecek ile ilgili olayları biliyorlarmış bi yerde okumuştum bunu
Aminnn inşallah daha önce ne falla nede falciyla işim vardı takiiii bu derde düşene kadar. Aslında sancılı sureci kolay atlatmaya yarıyor bir umut bekliyorsun Zehraya gideli 2 ayı devirdim ha oldu ha olacak tık yok şimdi yine zamanı var ama arayacak diyorlar bi 2 ayda böyle beklerim oldumu 4 aygünler günleri aylar aylari kovalar aaaaaa bi bakmisim ki ne gün kalmış ne ay ömür bitmis.
Fal olayina bir son versem benim için iyi olacak gidisatimi hiç begenmiyorum
Ne yazdiysa Rabbim onun yazdıklarını sabırla beklemeye baslayacamm
Sagol canm bir umut baktiriyoruz iste ama benim son fallarim bunlar zaten 1 ay ara vermistim simdi son durum analizi yapıcam :))evet bana da aynını söyledi bakmadan önce,sen bilirsin cnm :)
Zaten ay ay gün gün geçtikten sonra:) adamı unutuyorsun ki :)))
Başka başka olaylara geçiyorsun :)
Hakkımızda hayırlısı canım ya ne derdin var ise gönlümüzden geçen herşeyin gerçekleşmesi nasip olsun inşallah :)
Ben ekim ayindan beri baktiriyordum hep zaman zaman zaman hepsi gecti gitti parmakla sayilir cikanlar cogunlugu online faldı simdi sogudum faldan ama bunlar sonlar artık .Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
Bu bizi asar :)Didem le bende gorustum ama su falimi karalamamı karar veremedik.hem su hem karalama baktiran varmi.yorum lutfennn.
Online dahada kotu malesef cok baktirdim hemde cok o ucuzmus diyip baktirdiğim bunun dedigi çıkıyormus diyip baktirdiklarim feci aliskanlık oluyor yapabiliyorsan baktirmamaya çalıs ben biraktım online falı didemde artik son inş.Inşallah canım son olmuyor galiba hep baktirmiyacam bi daha diyorum sonra ya birini arıyorum ya birine gidiyorum bide online basladim ki vahim.
Evettt hepimiz için hayırlısı olsun
Yerindr olsam karalamaya deil su ya baktirirdim.Online dahada kotu malesef cok baktirdim hemde cok o ucuzmus diyip baktirdiğim bunun dedigi çıkıyormus diyip baktirdiklarim feci aliskanlık oluyor yapabiliyorsan baktirmamaya çalıs ben biraktım online falı didemde artik son inş.
Mart ayindan beri baktiriyorum araliklarla daha çok şükür hergün bir kaç tane seviyesine cikmadim ama önlem almazsam çıkabilir gibi gözüküyorValla kızlar siz aşırı baktırıyosunuz,bnm aylar sonra ilk bugün oldu fal olayım,ve sanırım uzun süre daha baktırmam,söylenenler çıkarsa yazarım falan yorumlarınızı okurum hepsi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?