İstanbul'da Fal - Falcılar

evet tatlım ben biliyodum bunu :)
önce kendine inandırmak için senin şuan yaşadıklarını bi güzel dile getiriyor
daha sonra seni öyle güzel yalanlara boğuyorki
haa bazıları tutuyor doğru çünkü hepsi yalan olmuyor..
ama aynen dediğin gibi doğrudur

ama şu da var hepsi yalan söylemiyor,gerçekleri söyleyenlerde oluyor,çünkü onlar gelecek ile ilgili olayları biliyorlarmış bi yerde okumuştum bunu

Aynen canım doğrudur ...

Bir de şöyle birşey var ..Geleceği Rabbimden başka hiçkimse bilemez bu bir gerçek...

Terapi amaçlı görmek lazım böyle şeyleri ve çok kaptırmamak lazım Üzülmemek için ...

Hayatı düzgün giden bir insan fal baktırmaz zaten kendimden biliyorum ...

Herkes tüm sıkıntılarından kurtulur inş ve tüm dilekleri , hayalleri gerçek olur inşallah :)

Son düzenleme:
bence suya baktır tabi karar senin

100 tlcik :)
Konustuk "karalamada verdigim vakitlerde 1 kac gun oynama olabiliyormus su daha kesin tarihlerde eger tarih takintın çok yoksa karalama bakariz"dedi
3-5 gun oynayan tarihlerde cokta takıntili değilim o yuzden karalama baktiricam ama suda da aklim kalicak sanirım

evet bana da aynını söyledi bakmadan önce,sen bilirsin cnm :)

Aminnn inşallah daha önce ne falla nede falciyla işim vardı takiiii bu derde düşene kadar. Aslında sancılı sureci kolay atlatmaya yarıyor bir umut bekliyorsun Zehraya gideli 2 ayı devirdim ha oldu ha olacak tık yok şimdi yine zamanı var ama arayacak diyorlar bi 2 ayda böyle beklerim oldumu 4 ay günler günleri aylar aylari kovalar aaaaaa bi bakmisim ki ne gün kalmış ne ay ömür bitmis.
Fal olayina bir son versem benim için iyi olacak gidisatimi hiç begenmiyorum
Ne yazdiysa Rabbim onun yazdıklarını sabırla beklemeye baslayacamm

ama şu da var hepsi yalan söylemiyor,gerçekleri söyleyenlerde oluyor,çünkü onlar gelecek ile ilgili olayları biliyorlarmış bi yerde okumuştum bunu

Bak şimdi benim gittiğim bir falcı var bir kaç kere gidince artık biraz samimiyet oluyor geçen gittigimde durumu zatennnn hemen biliyor falan o da karalama bakiyor pat pat ismi yazdi koca harflerle süreci falan anlattı görüşme var dedi ama ben o kadar kötü bir durumdayim ki gerçekten mi nolur doğru söylermisin dedim o da aynen şöyle dedi ama sert bir ses tonuyla " Doğruyu söyleyin goruseceklermi "evet gorusecekler diyorlar dedi. Tabii orda hem mutluluk hem korku yaşıyorsun konustuklari var yoksa ismi falan yazamaz mümkün değil. Kafam kazan gibi bi silkelenmek lazım bi kendime gelmem lazım yoruldumm çok yoruldumm

Zaten ay ay gün gün geçtikten sonra:) adamı unutuyorsun ki :)))

Başka başka olaylara geçiyorsun :)

Hakkımızda hayırlısı canım ya ne derdin var ise gönlümüzden geçen herşeyin gerçekleşmesi nasip olsun inşallah :)

Ben ekim ayindan beri baktiriyordum hep zaman zaman zaman hepsi gecti gitti parmakla sayilir cikanlar cogunlugu online faldı simdi sogudum faldan ama bunlar sonlar artık .Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun

Sağol canım inşallah herkesin gönlünce olsun. Asla isyan etmiyorum Rabbimin verdiği herseye hamd olsun. Hele bu yasattigina binlerce hamdolsunda yoruldumm birde fal işi bataklik gibi çekiyor dibe Aman şunada baktirayim son olsun diyorum sonunsonu yok maşallah.

Ben ekim ayindan beri baktiriyordum hep zaman zaman zaman hepsi gecti gitti parmakla sayilir cikanlar cogunlugu online faldı simdi sogudum faldan ama bunlar sonlar artık .Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun

Inşallah canım son olmuyor galiba hep baktirmiyacam bi daha diyorum sonra ya birini arıyorum ya birine gidiyorum bide online basladim ki vahim.
Evettt hepimiz için hayırlısı olsun

Valla kızlar siz aşırı baktırıyosunuz,bnm aylar sonra ilk bugün oldu fal olayım,ve sanırım uzun süre daha baktırmam,söylenenler çıkarsa yazarım falan yorumlarınızı okurum hepsi bu

Inşallah canım son olmuyor galiba hep baktirmiyacam bi daha diyorum sonra ya birini arıyorum ya birine gidiyorum bide online basladim ki vahim.
Evettt hepimiz için hayırlısı olsun
Online dahada kotu malesef cok baktirdim hemde cok o ucuzmus diyip baktirdiğim bunun dedigi çıkıyormus diyip baktirdiklarim feci aliskanlık oluyor yapabiliyorsan baktirmamaya çalıs ben biraktım online falı didemde artik son inş.

Yerindr olsam karalamaya deil su ya baktirirdim.

Hem su hem karalama baktıranlar yorum yazarsa seviniriz...fark var mı???

Valla kızlar siz aşırı baktırıyosunuz,bnm aylar sonra ilk bugün oldu fal olayım,ve sanırım uzun süre daha baktırmam,söylenenler çıkarsa yazarım falan yorumlarınızı okurum hepsi bu
Mart ayindan beri baktiriyorum araliklarla daha çok şükür hergün bir kaç tane seviyesine cikmadim ama önlem almazsam çıkabilir gibi gözüküyor
Doğru arada baktirmak lazim

TE="ermehel, post: 41353601, member: 51044"]Online dahada kotu malesef cok baktirdim hemde cok o ucuzmus diyip baktirdiğim bunun dedigi çıkıyormus diyip baktirdiklarim feci aliskanlık oluyor yapabiliyorsan baktirmamaya çalıs ben biraktım online falı didemde artik son inş.[/QUOTE]
Inşallah iki kere baktirdim farkına vardim atmiyacam bir daha.

Merhaba. Arkadaslar uzun zamandir girmedigim icin eski sifremi unuttum mecburen yeniden uye oldum :))
Fal baktirasim var. Bir Didem Yazi!iyor cezmi diyen var emre diyen var can diyen var kararsiz kaldim yarin birinde karar kilacagim hadi hayirlisi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…