- 11 Haziran 2015
- 2
- 0
- 1
- 42
Canim sen kendi paylasimlarini okumuyorsun galiba herkes herkesi yaziyor ben sen inan diye yazmiyorum kizimmmm ???Amma yazdın be kızım Can'la ilgili. Her yer Can doldu he.
İnandırıcılığı kalmadı..
Cezmi telde bakıyor. Ve cidden iyi. Olumsuz da pek yorum yok. Skype dan baktırcam randevu aldım. Görerek farklı olur diye düşünüyorumCezmi nerde. Bakiyor arkadaslar baktirmak isterim cezmi ve didem hangisi daha iyi arada baska arkadaslarda denemek lazim?
Sanırım elektrik meselesi :)) eski Yorumları okuyup öyle karar ver bence. Ben öyle yapıyormMerhaba. Arkadaslar uzun zamandir girmedigim icin eski sifremi unuttum mecburen yeniden uye oldum :))
Fal baktirasim var. Bir Didem Yazi!iyor cezmi diyen var emre diyen var can diyen var kararsiz kaldim yarin birinde karar kilacagim hadi hayirlisi bakalim
Arkadaslar herkes begendigi kisiyi yaziyor ve yazmakta serbest sadece ben paylasim yazarken hata olusmus ve ayni yaziyi birkac kere paylasmisim sevgili arkadaslarimiz yanlis anlayip hemen onyargili davranip elestiri yapmis hitap sekilleri hatali olsada ....
Herkes gorusunde serbesttir bunu lutfen unutmayin herkes reklam yapiyor burda yapmayan kac kisi var pardon???
Merhaba. Arkadaslar uzun zamandir girmedigim icin eski sifremi unuttum mecburen yeniden uye oldum :))
Fal baktirasim var. Bir Didem Yazi!iyor cezmi diyen var emre diyen var can diyen var kararsiz kaldim yarin birinde karar kilacagim hadi hayirlisi bakalim
Merhaba. Arkadaslar uzun zamandir girmedigim icin eski sifremi unuttum mecburen yeniden uye oldum :))
Arkadaslar herkes begendigi kisiyi yaziyor ve yazmakta serbest sadece ben paylasim yazarken hata olusmus ve ayni yaziyi birkac kere paylasmisim sevgili arkadaslarimiz yanlis anlayip hemen onyargili davranip elestiri yapmis hitap sekilleri hatali olsada ....
Herkes gorusunde serbesttir bunu lutfen unutmayin herkes reklam yapiyor burda yapmayan kac kisi var pardon???
Siz kime baktirdiniz su falini
Bu üyeliklerin hepsi bence Can'a ait...5 üyelik artık hata yaptığımı sanmıyorum !
Hey kurban Olduğum Rabbim, gökten yağmur gibi üyelik yağdırmış bu kişi5 üyelik artık hata yaptığımı sanmıyorum !
Töbe hayatta bir kuruş vermem kendi falıma kendim bakarım :)Yanarım yanarımda bunlara nasıl para kaptırıyorsunuz ona yanarım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?