İstanbul'da Fal - Falcılar

Amma yazdın be kızım Can'la ilgili. Her yer Can doldu he.
İnandırıcılığı kalmadı..
Canim sen kendi paylasimlarini okumuyorsun galiba herkes herkesi yaziyor ben sen inan diye yazmiyorum kizimmmm ???
Burasi ozgur bir site kim neye inaniyorsa yazar umarim algilamissindir?
Hitap seklinize dikkat ederek yazarsaniz sevinirim canim.

Arkadaslar herkes begendigi kisiyi yaziyor ve yazmakta serbest sadece ben paylasim yazarken hata olusmus ve ayni yaziyi birkac kere paylasmisim sevgili arkadaslarimiz yanlis anlayip hemen onyargili davranip elestiri yapmis hitap sekilleri hatali olsada ....
Herkes gorusunde serbesttir bunu lutfen unutmayin herkes reklam yapiyor burda yapmayan kac kisi var pardon???

Cezmi nerde. Bakiyor arkadaslar baktirmak isterim cezmi ve didem hangisi daha iyi arada baska arkadaslarda denemek lazim?

Cezmi nerde. Bakiyor arkadaslar baktirmak isterim cezmi ve didem hangisi daha iyi arada baska arkadaslarda denemek lazim?

Cezmi telde bakıyor. Ve cidden iyi. Olumsuz da pek yorum yok. Skype dan baktırcam randevu aldım. Görerek farklı olur diye düşünüyorum

Sanırım elektrik meselesi :)) eski Yorumları okuyup öyle karar ver bence. Ben öyle yapıyorm

Ben yapıyorum reklamda 3 tane üyelik alıp yapmıyorum.

Misal diğer bir üyeliğin ile ;

demişsin ama inan 2 mesajın arası 10 dakika ya var ya yok.

Sözün özü sen giderken buradakiler dönüyordu !

Artık bizimle değilsin ....

bu 2 arkadaş aynı kişidir. Hatta bir üyeliği daha var da onla mesaj yazamamış sanırım C planı olarak onu bir kenara ayırdı.

Son düzenleme:
arkadaslar gunaydin tum sayfalari okuyorum ve bu sonuca tekrar geldim.memlekette sebil gibi falci medyum var.hatta her gittigim lokanta,caffee,arkadas ortami,spor salonu,kuafor,muayenehanede vs.vs.bike mutlaka hic tanimadigim (veya) tanidigim, yeni tanistigim birinden biri fal bakiyor.ve ystelik cok iyi bakiyor adi altinda bakiyorlar. ve bu insankar etrafin cok biliyorsun gazi ile ya falci isi acip,yada caffelerde ben cok iyi falciyim deyip karsiniza falci olarak cikip paranizi alip fal bakiyorlar.bu memlekette bu sehirde binlerce para emem falci ve medyum var.zaten nerede b...luk irada da cokluk.arz ve talep meselesi.biz bukadar cok paramuzla kandirilmayi sevmesej,umitlerimizi para ile bu insanlarin eline

vermesek onlarda olmazlardi ve sadece iyi olan olurdu.ben sakasina fal bakan bir insan olarak soyluyorum,inanin herkese fal bakilamiyor, herkese her gordugun soylenmiyor.kisi acik degilse bakilamiyor.kisi sana ahret sorusu soruyorsa fal tukeniyor,kisiyi sevmediysende bakilamiyor.yalandan oluyor.kisi icinde acebayi tasiyorsada pek olmuyir.ayrica cok tecrube istiyor ve en onemlisi bakan kisini kapilari fal baktiginda acik olacak ve emin olun o kapilar bircok zaman kapatiliyor.ben sakasina etrafima bakan biriyim ve bu tecrubeleri edindim.dolayisiyla etraftaki falcilara suphe ile yaklasiyorum. arada zevkine baktirmak gerek.ve o falcilarida paramizla buyutmeyelim.haksiz kazanc elde etmezsinler.sadece cok iyi olanlar geride kalsin.yazik bize.taleplerimiz bittiginde kotulerde biter.fikrimce ve kafedekiler para kazanmak icin oradalar.tepelerinde onlari baski altina sokan onlari cok musteri al bak diyen gozleri para hirsina burunen patronlari var.ve o insanciklar da sikilabiliyor pazartesi sendromu yasiyor, az paraya cok is sikintilari var,ayni bizim gibiler, ve hergun onlarca beni bilecekmi bakalim diye gelen musterileri var.stresi dusunun.iki taraf magdur.bunu unutmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…