5 üyelik artık hata yaptığımı sanmıyorum !
ben damlalar nura hiç gitmedim canım oranın en iyi falcısı tubadır.Ya ben bugün Damlalar Nur'a gitmeyi düşünüyorum ama Tuba daha mı iyi? Kıyaslama yapabilir misin?
ben damlalar nura hiç gitmedim canım oranın en iyi falcısı tubadır.
bana bugüne kadar çok şey bildi bildim bileli ona baktırırım olumsuzssa olumsuzu söylemekten çekinmez yüzüne bugün git hak vereceksin bana yorumunuda bekliyorum.
Melekler eren nasıl acilll
Artık bu hafta fal olayını kapattım. Ama önümüzdeki hafta kesin giderim. Biliyorum ben kendimi:)ben damlalar nura hiç gitmedim canım oranın en iyi falcısı tubadır.
bana bugüne kadar çok şey bildi bildim bileli ona baktırırım olumsuzssa olumsuzu söylemekten çekinmez yüzüne bugün git hak vereceksin bana yorumunuda bekliyorum.
Onun daha iyi olduğunu herkes biliyor da günümüzde yıldıznameye düzgün bakan kimse yok.....varsa da bizim bilmediğimiz ücra köşelerdedir.....İstanbuldaki yıldıznameye bakıyorum diye ortaya çıkanlar gerçek yıldızname değilArkadaşlar kesinliğinin ve gerçekçiliğinin çok yüksek olduğu yıldızname ye baktırmanızı tavsiye ediyorum sizlere tarot kahve falları daha çok muhabbet arası bakılan şeyler ve gerçekliği tıldızname kadar kesin değil.
ben bugün baktıracağım.
benim iki arkadfaşım bugün baktıracağım kadına baktırdı ve birebir herşeyi yaşadılar henüz gitmedim bişey diyemem ama bugün görücez.Onun daha iyi olduğunu herkes biliyor da günümüzde yıldıznameye düzgün bakan kimse yok.....varsa da bizim bilmediğimiz ücra köşelerdedir.....İstanbuldaki yıldıznameye bakıyorum diye ortaya çıkanlar gerçek yıldızname değil
Pek dindar bir tarafım olmasa da Yıldızname bana korkutucu geliyor. Ne bileyim işin içine Kuran giriyor ve zaten pek doğru birşey olmayan bu fal olayına farklı bir yanlışlık katıyor sanki. Daha doğru ve tutarlı olacağına hiç şüphem yok da ben çekinirim. Su falı da gerçekten çok iyi görüsü olan birine baktırılmalı. Ben daha öyle bir falcıyla tanışmadım. 2 kez baktırdım resmen salladılar. Hem daha pahalı hem de uyduruk oluyor. Baktıranlara birşey demem tabi.benim iki arkadfaşım bugün baktıracağım kadına baktırdı ve birebir herşeyi yaşadılar henüz gitmedim bişey diyemem ama bugün görücez.
Buram Buram hem de..benim iki arkadfaşım bugün baktıracağım kadına baktırdı ve birebir herşeyi yaşadılar henüz gitmedim bişey diyemem ama bugün görücez.
Benim telefonla bakılanlar hariç gitmediğim bir damlalar Tuğba kaldı. Ona da haftaya artık:) Başka önerisi olan varsa itinayla giderim, burdan paylaşırım:)Akşam melekler erene gitcem.enerji olayı ama emre yi beğenmedim..yuvarlak konuştu..anlamadım
Hasan emre nur tuğba denedim hepBenim telefonla bakılanlar hariç gitmediğim bir damlalar Tuğba kaldı. Ona da haftaya artık:) Başka önerisi olan varsa itinayla giderim, burdan paylaşırım:)
yanlış anlamasın kimseyi kınamıyorum,asla haddim değil,ama herkes bi umutla bekliyor sonra çıkmıyor hadi başka birine o da çıkmıyor hem para hem zaman kaybı hemde umutlarınız ppuuff oluyorMart ayindan beri baktiriyorum araliklarla daha çok şükür hergün bir kaç tane seviyesine cikmadim ama önlem almazsam çıkabilir gibi gözüküyor
Doğru arada baktirmak lazim
Benim son oldu çünkü bozulıo psklojmyanlış anlamasın kimseyi kınamıyorum,asla haddim değil,ama herkes bi umutla bekliyor sonra çıkmıyor hadi başka birine o da çıkmıyor hem para hem zaman kaybı hemde umutlarınız ppuuff oluyorüzülüyorsunuz,ne bilim hobi olarak belki kırk yılda bir olur ama her gün her hafta her ay yapmayın,psikolojinizi bozar bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?