İstanbul'da Fal - Falcılar

Peki canım melekler eren'e baktırdın mı hiç? O nasıl?

Arkadaşlar melekler kahvesi erene giden var mı nasıl? Melekler eren mi melekler emre mi sizce?

Şimdilerde bir kitap okuyorum,adı : Aşk Başka Yerde.Aldatılma ve metres hayatı ile ilintili bir kitap.Kitabın içinde iki falcı adı geçiyor kızlar,bir Leman bir de Vesile.Böyle kapıdan girer girmez derdini anlıyorlar insanın,Vesile aldatılan kadına diyor ki kapıdan girer girmez,senin kocanla bağın kopmayacak :) Leman da metrese diyor ki,sen evli adamla berabersin,karısı büyü yapacak,evlerinin orda kuyuya atacak :)) Kitap gerçek hayattan alıntı,tam aranılan falcılar,bakın bi araştırın bakayım var mı böyle iki falcı ? ahahah

evet dediğin gibi olması gerekiyor. Telefondan baktırarak hata ettiğimi anlarım. Ah bulsam bir.. Dediğin amcadan iz yok mu peki :)
Kartalda bi gecekondu da yaşıyordu sanırım.ya da tuzla da. Uzaktı yani.çok zaman oldu.amca ölmüştür artık bence .yine de bi araştırayım ben

Kartalda bi gecekondu da yaşıyordu sanırım.ya da tuzla da. Uzaktı yani.çok zaman oldu.amca ölmüştür artık bence .yine de bi araştırayım ben
Dedeye sahip çıkmadılar dedecik öldü.. ben yarın baktıracağm su falına memnun kalırsam söylerim. Didem pişmanlıktır benim için

Yeni Keşif falcı var mı? Yoksa laf cafe Halil'e gideceğim bu hafta. Tutmayın beniiii:))

emre erez diye biri var imiş su falına bakan.. google da emr su falı yazınca çıkıyor.. bilen var mı

emre erez diye biri var imiş su falına bakan.. google da emr su falı yazınca çıkıyor.. bilen var mı
Aman onlara bulaşma cnm. Ben dedeye ulaşamadım daha doğrusu kuzen de bilmiyor öldü mü kaldı mı :))
Ama bi kadın varmış kartalda . Istanbul da isen beraber gidebiliriz. Ben tırsıyorum nedense. Ya da bir hafta somra ablamla gitcem mecbur. Tek gidemem :))
Bi de kızlar Hüseyin diye biri varmış kuzen söyledi. Bilen var mı? Çok iyidir dedi. Bi fikrinizi alayım. 100 tl miş. Boşuna gitmesin paracıklar :)

bunlar suya mı bakıyormuş?

Canım kuZenlndenn iyi referans olamaz bence en iyisi Ayrıntılı ona sormak sonrada bize aktarmak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…