selam millet, burda dönen sürekli aynı isimler var ve belliki pek de verimli değiller.
ben sevgilimden ayrıldım 3 hafta oluo 3 hafta içinde gittiğim falcıların hepsi döneceğini söyledi öylede oldu.
sizlere tavsiye ediceğim en iyi falcılar yıldızname bakan serpil hanım kadıköyde , nil hanım cafe 46, demet home officede bakıor ve tabi damlalar tuğba .
Bence bu saydığım isimleri deneyin derim hepsi çok çok iyiler .
tatlım senin şu dediğin adamdan var mı bi haber?Arkadaşlar melekler kahvesi erene giden var mı nasıl? Melekler eren mi melekler emre mi sizce?
Kartalda bi gecekondu da yaşıyordu sanırım.ya da tuzla da. Uzaktı yani.çok zaman oldu.amca ölmüştür artık bence .yine de bi araştırayım benevet dediğin gibi olması gerekiyor. Telefondan baktırarak hata ettiğimi anlarım. Ah bulsam bir.. Dediğin amcadan iz yok mu peki :)
Dedeye sahip çıkmadılar dedecik öldü.. ben yarın baktıracağm su falına memnun kalırsam söylerim. Didem pişmanlıktır benim içinKartalda bi gecekondu da yaşıyordu sanırım.ya da tuzla da. Uzaktı yani.çok zaman oldu.amca ölmüştür artık bence .yine de bi araştırayım ben
Kime su falı baktıracaksınDedeye sahip çıkmadılar dedecik öldü.. ben yarın baktıracağm su falına memnun kalırsam söylerim. Didem pişmanlıktır benim için
eray diye biri.. dediğim gibi ya ben su falı olayına inanıyorum tarot ve kahveden çok.. bakalım yarın gittiğimde haber vereceyim inşaallahKime su falı baktıracaksın
ya haldır huldur her yerde reklamı olanlar da bazen fos çıkabiliyor o yüzden belki bir umut diye düşündünBende baktım ama net bi bilgi yok hakkında fostur diye düşünüyorum
Aman onlara bulaşma cnm. Ben dedeye ulaşamadım daha doğrusu kuzen de bilmiyor öldü mü kaldı mı :))emre erez diye biri var imiş su falına bakan.. google da emr su falı yazınca çıkıyor.. bilen var mı
bunlar suya mı bakıyormuş?Aman onlara bulaşma cnm. Ben dedeye ulaşamadım daha doğrusu kuzen de bilmiyor öldü mü kaldı mı :))
Ama bi kadın varmış kartalda . Istanbul da isen beraber gidebiliriz. Ben tırsıyorum nedense. Ya da bir hafta somra ablamla gitcem mecbur. Tek gidemem :))
Bi de kızlar Hüseyin diye biri varmış kuzen söyledi. Bilen var mı? Çok iyidir dedi. Bi fikrinizi alayım. 100 tl miş. Boşuna gitmesin paracıklar :)
Yok kadın hocaymış. Kurşun falan da döküyomuş .suya kadın bakıyor.bunlar suya mı bakıyormuş?
anladım canım :)Yok kadın hocaymış. Kurşun falan da döküyomuş .suya kadın bakıyor.
Hüseyin neye bakıyo bilmiyorum ama çok iyidir fal için gitceksen ona da gidebilirsin dedi.
Canım kuZenlndenn iyi referans olamaz bence en iyisi Ayrıntılı ona sormak sonrada bize aktarmak :)Aman onlara bulaşma cnm. Ben dedeye ulaşamadım daha doğrusu kuzen de bilmiyor öldü mü kaldı mı :))
Ama bi kadın varmış kartalda . Istanbul da isen beraber gidebiliriz. Ben tırsıyorum nedense. Ya da bir hafta somra ablamla gitcem mecbur. Tek gidemem :))
Bi de kızlar Hüseyin diye biri varmış kuzen söyledi. Bilen var mı? Çok iyidir dedi. Bi fikrinizi alayım. 100 tl miş. Boşuna gitmesin paracıklar :)
Burdan da bir kaç kişi iyi derse baktırcam. Falım geldi yine. Paraları hep bunlara harcıyorum. Allah sonumu hayır etsin :))Canım kuZenlndenn iyi referans olamaz bence en iyisi Ayrıntılı ona sormak sonrada bize aktarmak :)
Benimde öyle zor tutuyorum kendimi ramazanda ztn baktırmam Yarını atlattım mı tamamdır:)Burdan da bir kaç kişi iyi derse baktırcam. Falım geldi yine. Paraları hep bunlara harcıyorum. Allah sonumu hayır etsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?