İstanbul'da Fal - Falcılar

ya kurşun olayına karşıyım yalan onlar :) kadın kaça bakıyormuş pekii.

ben emrenın yıllardır müşterisiyim majesitcten beri çoğu arkadaşımı da yolladım valla memnun kalmayan olmadı şimdiye kadar. farklı şehirlerden gelip baktıran bile var arkadaşım. mutlaka tavsiye ederim.fiyatı da cok uygun diğer kişilere göre ederi kadar alıyor en azından.

Burdan da bir kaç kişi iyi derse baktırcam. Falım geldi yine. Paraları hep bunlara harcıyorum. Allah sonumu hayır etsin :))
taksimde emre var mutlaka tavsiye ederim kahve tarot su falında da gayet iyi. yıllardır giden arkadaşlarım var farklı şehirlerende gelip. fiyatı da cok uygun mutlaka denemelisin. yerini merak edersen tarif de edebilriim.

taksimde emre var mutlaka tavsiye ederim kahve tarot su falında da gayet iyi. yıllardır giden arkadaşlarım var farklı şehirlerende gelip. fiyatı da cok uygun mutlaka denemelisin. yerini merak edersen tarif de edebilriim.

Nerde çalışıyor bu emre ?

ya kurşun olayına karşıyım yalan onlar :) kadın kaça bakıyormuş pekii.
Suya 150 ye gitmiş. Hüseyin 100müş. Karar veremiyorum :))
Nazara iyi gelebilir belki kurşun.negatif enerjiye nazar diyorlar ya. Kurşunda metal sonuçta. Ne bileyim. Denemedim.merak etmiyorum zaten :))

Ahahhahah aslında tutamıyorum da kendimi öyle dizginlemeye çalışıyorum ama bak canım şu % 100 bi gerçek ne kadar çok fal baktırırsak olcak şeyleri o kadar uzatıyoruz o Yüzden bi yerde durmak Lazım
Bu son diyorum sürekli ama. Bi tanecik daha baktırcam :)) bu son

Sen Selma taşpınara kaç kere baktırdın canım ve dediği herşeyi yaşadın mı yoksa belli Başlı Şeyler mi?
Ben yıllardır baktırıyorum ona . Özellikle yıldıznamesi çok iyidir. Ama artık kanka modundayız. :)) herşeyimi biliyor.dediği şeyleri hep Yaşarım. En uzun 6 ay sürmüştür . De bana beni hiç bilmeyen tanımayan lazım. Hiçbi şey söylemeden lakkadanak bilecek herşeyi. Hahaha. Çok Hoşuma gidiyor

Bende memnun kalmıştım yıldıznamesinden ay sevindim şimdi banada çıkar inş,bak benide gaza getiriyorsun dayanamıcam baktırcam Allahtan piyasada yeni biri yok şuan:) Cezmi de kesmemiş seni çok memnun kalmıştın ama bu fal bildiğin bağımlılık Yapıyo hastalık

Bugün melekler erene gittim sonunda gitcem gitcem diyodum hep. Eren süper biri ya. Çok iyi kalpli. Çok güzel geçti emre gibi sinirli değil. Aşkım sevgilim ye konuşuyor hep ve evimin yerini tarif etti. Arkadaşımın direkt ismini söyledi uzak dur diye. Ve gelecekle ilgili çok tutarlı bilgiler verdi. :)
Tavsiye ederim.

Bi öyle bi böyle dendi Cezmi için ne bileyim ya. O Yüzden başka biri arıyorum.
Selma Taşpınar ın yıldıznamesi çıkar hiç endişen Olmasın.
Bi ara böyle çok aşırı baktırmıyordum. Yine başladı. Bide ben Bağımlı gibiyim. Baktırırken heyecanlanıyorum falan :)) görmen lazım .

Selma gitar kafedeki mi kızlar?

:)) bende heyecanlanıyorum ya aynıyız aslında bi bıraksam kendimi buradaki Yazılan herkese baktırcam ama şu olayları uzatma olayı Yüzünden sabretmeye çalışıyorum beklediğim şeyin daha fazla uzaması çıldırtır beni:) sen yinede araştır manyak iyi biri çıkarsa bende yoldan çıkabilirim:)

Sahcihan bey kendi mekanini acti arkadaslar kirpik kahve taksimde..Cok hos bi mekan olmus 20 25 dk kadar tarot yorumluyor..Zara jnin sokagindan girin tektekcinin arkasi tomtom sokakta

Sahcihan bey kendi mekanini acti arkadaslar kirpik kahve taksimde..Cok hos bi mekan olmus 20 25 dk kadar tarot yorumluyor..Zara jnin sokagindan girin tektekcinin arkasi tomtom sokakta

Bu kadar şahcihan veya şahcihanın çevresinden biri oldjgunu belli etmesen keşke de birkaç müşteri kazanabilseniz
Yazık ya, boşuna gittik oraya. Demek ki hep reklammış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…