ya kurşun olayına karşıyım yalan onlar :) kadın kaça bakıyormuş pekii.Aman onlara bulaşma cnm. Ben dedeye ulaşamadım daha doğrusu kuzen de bilmiyor öldü mü kaldı mı :))
Ama bi kadın varmış kartalda . Istanbul da isen beraber gidebiliriz. Ben tırsıyorum nedense. Ya da bir hafta somra ablamla gitcem mecbur. Tek gidemem :))
Bi de kızlar Hüseyin diye biri varmış kuzen söyledi. Bilen var mı? Çok iyidir dedi. Bi fikrinizi alayım. 100 tl miş. Boşuna gitmesin paracıklar :)
taksimde emre var mutlaka tavsiye ederim kahve tarot su falında da gayet iyi. yıllardır giden arkadaşlarım var farklı şehirlerende gelip. fiyatı da cok uygun mutlaka denemelisin. yerini merak edersen tarif de edebilriim.Burdan da bir kaç kişi iyi derse baktırcam. Falım geldi yine. Paraları hep bunlara harcıyorum. Allah sonumu hayır etsin :))
taksimde emre var mutlaka tavsiye ederim kahve tarot su falında da gayet iyi. yıllardır giden arkadaşlarım var farklı şehirlerende gelip. fiyatı da cok uygun mutlaka denemelisin. yerini merak edersen tarif de edebilriim.
Suya 150 ye gitmiş. Hüseyin 100müş. Karar veremiyorum :))ya kurşun olayına karşıyım yalan onlar :) kadın kaça bakıyormuş pekii.
Ramazan da tutabiliyorsan kendini iyiBenimde öyle zor tutuyorum kendimi ramazanda ztn baktırmam Yarını atlattım mı tamamdır:)
Ahahhahah aslında tutamıyorum da kendimi öyle dizginlemeye çalışıyorum ama bak canım şu % 100 bi gerçek ne kadar çok fal baktırırsak olcak şeyleri o kadar uzatıyoruz o Yüzden bi yerde durmak LazımRamazan da tutabiliyorsan kendini iyi
Bu son diyorum sürekli ama. Bi tanecik daha baktırcam :)) bu sonAhahhahah aslında tutamıyorum da kendimi öyle dizginlemeye çalışıyorum ama bak canım şu % 100 bi gerçek ne kadar çok fal baktırırsak olcak şeyleri o kadar uzatıyoruz o Yüzden bi yerde durmak Lazım
:)))) güldürdün beni ya iyi birini bul da ona baktır bari Boşa gitmesin paranBu son diyorum sürekli ama. Bi tanecik daha baktırcam :)) bu son
O Yüzden araştırmadayım. Nokta atışı yapmam lazım:)))) güldürdün beni ya iyi birini bul da ona baktır bari Boşa gitmesin paran
Yok ya cidden iyi biri yok varsa da ücra köşelerdeO Yüzden araştırmadayım. Nokta atışı yapmam lazım
Sen Selma taşpınara kaç kere baktırdın canım ve dediği herşeyi yaşadın mı yoksa belli Başlı Şeyler mi?O Yüzden araştırmadayım. Nokta atışı yapmam lazım
Ben yıllardır baktırıyorum ona . Özellikle yıldıznamesi çok iyidir. Ama artık kanka modundayız. :)) herşeyimi biliyor.dediği şeyleri hep Yaşarım. En uzun 6 ay sürmüştür . De bana beni hiç bilmeyen tanımayan lazım. Hiçbi şey söylemeden lakkadanak bilecek herşeyi. Hahaha. Çok Hoşuma gidiyorSen Selma taşpınara kaç kere baktırdın canım ve dediği herşeyi yaşadın mı yoksa belli Başlı Şeyler mi?
Bende memnun kalmıştım yıldıznamesinden ay sevindim şimdi banada çıkar inş,bak benide gaza getiriyorsun dayanamıcam baktırcam Allahtan piyasada yeni biri yok şuan:) Cezmi de kesmemiş seni çok memnun kalmıştın ama bu fal bildiğin bağımlılık Yapıyo hastalıkBen yıllardır baktırıyorum ona . Özellikle yıldıznamesi çok iyidir. Ama artık kanka modundayız. :)) herşeyimi biliyor.dediği şeyleri hep Yaşarım. En uzun 6 ay sürmüştür . De bana beni hiç bilmeyen tanımayan lazım. Hiçbi şey söylemeden lakkadanak bilecek herşeyi. Hahaha. Çok Hoşuma gidiyor
Bi öyle bi böyle dendi Cezmi için ne bileyim ya. O Yüzden başka biri arıyorum.Bende memnun kalmıştım yıldıznamesinden ay sevindim şimdi banada çıkar inş,bak benide gaza getiriyorsun dayanamıcam baktırcam Allahtan piyasada yeni biri yok şuan:) Cezmi de kesmemiş seni çok memnun kalmıştın ama bu fal bildiğin bağımlılık Yapıyo hastalık
Bi öyle bi böyle dendi Cezmi için ne bileyim ya. O Yüzden başka biri arıyorum.
Selma Taşpınar ın yıldıznamesi çıkar hiç endişen Olmasın.
Bi ara böyle çok aşırı baktırmıyordum. Yine başladı. Bide ben Bağımlı gibiyim. Baktırırken heyecanlanıyorum falan :)) görmen lazım .
:)) bende heyecanlanıyorum ya aynıyız aslında bi bıraksam kendimi buradaki Yazılan herkese baktırcam ama şu olayları uzatma olayı Yüzünden sabretmeye çalışıyorum beklediğim şeyin daha fazla uzaması çıldırtır beni:) sen yinede araştır manyak iyi biri çıkarsa bende yoldan çıkabilirim:)Bi öyle bi böyle dendi Cezmi için ne bileyim ya. O Yüzden başka biri arıyorum.
Selma Taşpınar ın yıldıznamesi çıkar hiç endişen Olmasın.
Bi ara böyle çok aşırı baktırmıyordum. Yine başladı. Bide ben Bağımlı gibiyim. Baktırırken heyecanlanıyorum falan :)) görmen lazım .
Sahcihan bey kendi mekanini acti arkadaslar kirpik kahve taksimde..Cok hos bi mekan olmus 20 25 dk kadar tarot yorumluyor..Zara jnin sokagindan girin tektekcinin arkasi tomtom sokaktaHerkese merhaba.
Baska sitelerdede Şahcihan beyden bahsediliyor.Baya iyi olduğunu söylüyorlar.mısırlıymış,değişik bir tarzı varmış ama ulaşılması zor biri .bilen tanıyan varsa lütfen yardımcı olabilirmi acaba .
Sahcihan bey kendi mekanini acti arkadaslar kirpik kahve taksimde..Cok hos bi mekan olmus 20 25 dk kadar tarot yorumluyor..Zara jnin sokagindan girin tektekcinin arkasi tomtom sokakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?