Şahcihan ztn kendi reklamınıda yaptırıyo fal baktığı kişilere yeni mekan açtığı için reklam ihtiyacı duyuyo tabi ben tamamen bağımsız olarak yorumumu Yaptım aman aman bi falcı değil şahcihan ama çok boş biride değil Bikaç isabetli yorumu olmuştu en azından ama bi daha gider miyim tabiki hayırBu kadar şahcihan veya şahcihanın çevresinden biri oldjgunu belli etmesen keşke de birkaç müşteri kazanabilseniz
Yazık ya, boşuna gittik oraya. Demek ki hep reklammış..
Ay koptum bu yoruma:))Şahcihan ztn kendi reklamınıda yaptırıyo fal baktığı kişilere yeni mekan açtığı için reklam ihtiyacı duyuyo tabi ben tamamen bağımsız olarak yorumumu Yaptım aman aman bi falcı değil şahcihan ama çok boş biride değil Bikaç isabetli yorumu olmuştu en azından ama bi daha gider miyim tabiki hayır
Yok cnm Selma Taşpınar bu.kafede bakmıyoSelma gitar kafedeki mi kızlar?
Özele bile msj attılar bana.kafesinin yerini tarif ettiler. :)Şahcihan ztn kendi reklamınıda yaptırıyo fal baktığı kişilere yeni mekan açtığı için reklam ihtiyacı duyuyo tabi ben tamamen bağımsız olarak yorumumu Yaptım aman aman bi falcı değil şahcihan ama çok boş biride değil Bikaç isabetli yorumu olmuştu en azından ama bi daha gider miyim tabiki hayır
Ters teptiğini göremiyorlar mı acaba reklamın:/ hayır su da komik,ünlülere falan bakıyorum diyen adam niye ihtiyac duyuyorÖzele bile msj attılar bana.kafesinin yerini tarif ettiler. :)
Şahcihan ztn kendi reklamınıda yaptırıyo fal baktığı kişilere yeni mekan açtığı için reklam ihtiyacı duyuyo tabi ben tamamen bağımsız olarak yorumumu Yaptım aman aman bi falcı değil şahcihan ama çok boş biride değil Bikaç isabetli yorumu olmuştu en azından ama bi daha gider miyim tabiki hayır
Yok cnm Selma Taşpınar bu.kafede bakmıyo
aynen ben de merak ettimNerde bakıyo? Bana tarif edebilir misin veya no verebilir misin?
Telde de bakıyo yüzyüzede .aynen ben de merak ettim
taksimde aşağıdakı starbucksı gecince o sırada saka salim çıkmazı var oradan giriyorsun düz bitirp soldaki apartmanda.2.kattaNerde çalışıyor bu emre ?
asmalımescid mahallesi sakasalim cıkmazı sokağı no:7 kat:3 cnımtaksimde aşağıdakı starbucksı gecince o sırada saka salim çıkmazı var oradan giriyorsun düz bitirp soldaki apartmanda.2.katta
nasıl ulaşabiliriz numarası var mıTelde de bakıyo yüzyüzede .
Cook tesekkurler bilgi icin :)asmalımescid mahallesi sakasalim cıkmazı sokağı no:7 kat:3 cnım
hangi emre butaksimde aşağıdakı starbucksı gecince o sırada saka salim çıkmazı var oradan giriyorsun düz bitirp soldaki apartmanda.2.katta
Attım cnmnasıl ulaşabiliriz numarası var mı
cnm ne kadara bakıyor selma taspınar bırde nerde yerıÖzele bile msj attılar bana.kafesinin yerini tarif ettiler. :)
Maltepe'de şuan . 150 ama pazarlık yap :) kıramaz kimseyicnm ne kadara bakıyor selma taspınar bırde nerde yerı
Kızlar ben yiğitin dediklerine pek inanmamıştım ama dün söylediği bişey çıktı pek de beklemediğim bişeydi inşallah diğerleri de çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?