İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben de aynı düşünüyorum canım. Tatmin edici bir fal değildi. Kişilik analizi yapıyor ful. Gelecekle ilgili çok az şey söylüyor. Birkaç cümle. Ben de tekrar gitmem
Aynen.. Kişiliğimi ben zaten biliyorum, bana olacak olanlardan bahset.. He çok istiyorsan ben sana kişiliğimle ilgili bilgi vereyim yani.

Ters teptiğini göremiyorlar mı acaba reklamın:/ hayır su da komik,ünlülere falan bakıyorum diyen adam niye ihtiyac duyuyor
Ne ünlüsü ya palavra hepsi,kendi halinde bi falcı iki üç popüler müşterisi vardır ona hava atıyodur:)

Bu Selma dediğiniz, Samsun'lu Selma mı?
Maltepe de olan?

Eğer o ise, Yıldıznamesi aman aman bir şey değil.. 150 TL çok ona göre.

Selma Taşpınardan bahsediyoruz
Bu Selma dediğiniz, Samsun'lu Selma mı?
Maltepe de olan?

Eğer o ise, Yıldıznamesi aman aman bir şey değil.. 150 TL çok ona göre.
Selma Taşpınardan bahsediyoruz Yıldızname ztn fal değildir daha çok geleceğe Yönelik ebced hesaplamasına bağlı fala göre Çıkma ihtimali daha yüksek bi Bakım çeşidi,anı fln da bilmişti bende memnun kaldım ben

Burda bahsedilen hangi falcı 100-150 liraya değiyoki ztn bence en fazla 50 liralıklar bu da yeteneği olan iyi falcılar için geçerli bence,diğerleri Oturdukları yerden yorum yapıyolar sadece ama işte bizde bi umut diyerek Paraları bayılıyoruz şu son 1 ay da falcılara harcadığım parayı biriktirseydim on numara bi tatil yapardım

İbiza'da =D

Selma Taşpınar'dan bahsediyorsanız eğer Nerede olduğundan da az çok bilginiz vardır diye tahmin ediyorum ama..

Yıldızname bir faldır gibi ibare kullanmadım.. Ebced Hesaplamasını da gayet iyi bilirim.
Kendisi, kişilik analizi ile birlikte bir fal bakımı yapıyor, isimleri hesaplıyor falan filan.. Tahmine dayalı bir bakım yapıyor demek doğru olur. ben kesinlikle 100 Liraya bile bakım yapsa ya da 50 Liraya, önermiyorum. Onun yerine 3 Kere Yiğit'e ne bileyim Didem'e bakım yaptırır insanlar.

Ben kendisine telde baktırdım o Yüzden yerini yurdunu bilmem sadece isim olarak biliyorum bi kere baktırdım burdan bi arkadaşın tavsiyesi üzerine ve o anlık memnun kaldım en azından anımı bildi anı bile tutturamayan bir Sürü şarlatan var ortada,geleceğe Yönelik yapılan bütün yorumlar ztn tahmine ve durugörüye yöneliktir ne kadar fallara umut bağlasakta geleceği Allahtan başka kimsenin bilemiceğini biliyoruz ayrıca Yıldızname için fal dedin diye bişey demedim sadece kendi cümlemi açıklamak için yazdım
Didem şuan benim bir Numaralı Falcım verdiği tarih çıkarsa eğer Başkasını tanımam ztn ama Yiğit bende hiçbirşeyi tutturamayan biridir kaç kere baktırmama rağmen o Yüzden hep dediğim birine iyi gelen Başkasına kötü gelebilir ya da tam tersidir kimse kimseye iyiyi ya da kötüyü kabul ettirmek zorunda değildir!!

Ay ne güzel demişsin . Yurtdışı na giderdim ben ya.günde 2 kişiye bile baktırmışlığın var. Rezilim :))
Herkes farklı bişi söylüyor. Iyi-kötü. Şu Hüseyin i bilen yokmuymuş buralarda hiç eskilere mi dönüş yapsam. Ne yapsam yeni heyecanlar lazım bana

her gün fal baktırmıyorsun dimi?
her gün baktırırsan enerjiler birbirine karışır olaylar da yön değiştirir yapma yani

nasıl yani parasını fln nasıl alıyor?yani nasıl telefonda bakıyor ben ilk kez duydum da böyle bisey kusura bakmayın
hesabına yatırıyorsun :)

Hayatım biraz dur soluk al bak cidden Olayların akışını bozacaksın aradan Bikaç gün geçsin hiç değilse

kızlar biraz da dua okuyup Allah'tan isteseniz ve beklesiniz hem sizin duygularınız rahatlar hemde millete bu kadar para kazandırmamış olursunuz,kaç sayfadır dikkatimi çekiyor,çok büyük bi bağımlılık yapan arkadaşlar var,yapmayın lütfen,onlarda bizim gibi, birer insan,haa demiyorum hiç baktırmayın,bende baktırıyorum arada sırada (ömrü hayatımda 5 kez baktırdım ) ama her gün fal baktırmak sizin psikolojinizi çökertir yapmayın etmeyin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…